Neil kel platsena eesseinas ,millal hakkasite liigutusi tundma?
Esileht › Lapse ootamine › Neil kel platsena eesseinas ,millal hakkasite liigutusi tundma?
Teema: Neil kel platsena eesseinas ,millal hakkasite liigutusi tundma?

17-18 nädalal

Mõlema lapsega oli eesseinas.
esimene rasedus – 17-18 nädal
teine rasedus – 20 nädalal natuke, 21-22 konkreetsemalt
ma just eeldasin, et teise rasedusega tunneb paremini, aga no üldse mitte… nii et kui sa veel ei tunne, siis vast pole hullu!

24 nádala paiku.

Mul samuti mõlema rasedusega platsenta eesseinas.
Esimese rasedusega – 16. nädalal (nagu seebimullid oleks lõhkenud kõhus).
Teise rasedusega – selliseid kahtlaseid tundmusi, üksikuid kokse ja mükse, 13.-14. nädala paiku, aga samas ei saa 100% kindel olla, et need ikka kindlasti just beebi liigutused olid. Ja selliseid liigutusi, milles pole enam kahtlustki, et need on beebi liigutused, 15. nädalal.

Ma alles siis hakkasin tundma kui oli 20date lõpp ja 30 nädala algus.

Esimesega 19n, teisega 14n

Esimesega 19+ nädal ja teisega 20+ nädalal.

Esimesega oli umbes 17+ nädal ning teisega oli 15+ nädal

Umbes 16. nädal.

Kolmas rasedus, liigutusi hakkasin 22.-23.nädalal tundma. Sama ka esimese rasedusega (oli samuti eesseinas). Teise rasedusega oli tagaseinas ja liigutusi hakkasin tundma juba 16.nädalal.

Ma arvan, et tegelikult tundsin juba eelmine nädal mõnel korral. Aga sel nädalal on kohe kindlasti tita ja praegu 17.

Esimese lapsega väga hilja, aga hetkel tundub, et juba 12. nädalal on vahel mingit sellist mullitamist tunda, ei tea, kas on võimalik.

Esimese lapsega tundsin esimest korda 16 nädalal täpselt. Oli kui kergelt mullitav tunne sees. 20 nädalal oli juba kõhu pealt näha kui põksu pani.

Esileht › Lapse ootamine › Neil kel platsena eesseinas ,millal hakkasite liigutusi tundma?