Esileht Koolilaps Nelik – ja kolmikkatsete eeltestid

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 388 )

Teema: Nelik – ja kolmikkatsete eeltestid

Postitas:
Kägu

Kuidas lastel läks? Minu oma jäi matemaatikaga jänni, erilist lootust ei ole. Raske oli olnud.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eesti keel oli raske minu oma jaoks, lisaks oli alguses sisselogimisega veidi probleeme ja kaotas aega. Matemaatika oli tehtav, kuigi tegi ühe lolli vea, millest pärast aru sai, kui aega oli rahulikult mõelda. Kohutav uhamine olevat olnud, hetkegi üleliigset aega ei jäänud (eesti keeles ja matemaatikas), aga inglise keele lõpetas ligi 10 min varem. See muidugi ei tähenda, et õigesti kõik sai. No loodame ikka põhitestile ka saada.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

tahaks ka juba tulemusi teada … kuskilt ei loe välja ka, millal oodata oleks. keegi lähemalt uurinud ka, milline see lävend umbes olla võiks? 50%, 75%?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuidas lastel läks? Minu oma jäi matemaatikaga jänni, erilist lootust ei ole. Raske oli olnud.

Kas muidu on matemaatikas tugev või nõrk?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

tahaks ka juba tulemusi teada … kuskilt ei loe välja ka, millal oodata oleks. keegi lähemalt uurinud ka, milline see lävend umbes olla võiks? 50%, 75%?

Kuna nad seda kuskil välja öelnud ei ole, siis pigem arvan, et lävend on arvuline – x paremat. See haakub ka põhjusega, miks eeltesti üldse vaja on – ruumide mahtuvus.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui logida sisseastumise lehele, siis seal on avalduse juures kirjas, et tulemused tulevad 15.03.22 kell 16:00. Lävendit ei tea, pole kirjas.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas muidu on matemaatikas tugev või nõrk?

Neljaline, kuid jooksvates hinnetes on ka kolmesid olnud. Aru saab, aga teeb lohakusvigu.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

huvitav, kas nad arvestavad ka sealjuures lapse valikutega … minu lapsel näiteks valitud kolmikkatsete puhul esimeseks kooliks KSG saksakeelne suund, kuhu saavad teoreetiliselt kandideerida vaid KSG ja TSG õpilased ja seetõttu peaks konkurss olema kordades väiksem. jama ju kui sellisel juhul lihtsalt mõõdetakse ühe puuga ja ta mingi osaliselt ebaõnnestunud matemaatika pärast isegi teise vooru ei pääse 🙁

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jah, see lävend oleks võinud katsete juhendis olla lahti kirjutatud. Et nt inglise kolledži jaoks peab olema eesti ja inglise keel vähemalt 75%, reaali jaoks mata jne. Sest tõesti sõltub ju palju nendest eelistustest.

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eesti keel oli raske minu oma jaoks, lisaks oli alguses sisselogimisega veidi probleeme ja kaotas aega. Matemaatika oli tehtav, kuigi tegi ühe lolli vea, millest pärast aru sai, kui aega oli rahulikult mõelda. Kohutav uhamine olevat olnud, hetkegi üleliigset aega ei jäänud (eesti keeles ja matemaatikas), aga inglise keele lõpetas ligi 10 min varem. See muidugi ei tähenda, et õigesti kõik sai. No loodame ikka põhitestile ka saada.

Jummel, kas te kodus ka niimoodi räägite?

+1
-14
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

???

+10
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu lapsele oli ka matemaatika kõige raskem. Aega oli vähe ja lõpus pani mingid valikvastused suht ehku peale.
Inglise keeles jäi samas aega üle. Kandideerib humanitaarsuundadesse.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

?????? Mis sind torkas?

+8
-2
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Jah, mu laps ütles ka, et matemaatikas ja eesti keeles jäi aega pisut puudu, aga inglise keele lõpetas kümme minutit varem. Kandideerib reaalsuunda ja TIK on see kool, mis tal ei ole valikus.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen pettunud, et katseid ei tehtud ausalt. Minu lapse klassist tegid paljud gruppides, minu laps aga iseseisvalt. Videos monitoorimist ei toimunud. Nii ei tohiks ju katseid korraldada 🙁

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen pettunud, et katseid ei tehtud ausalt. Minu lapse klassist tegid paljud gruppides, minu laps aga iseseisvalt. Videos monitoorimist ei toimunud. Nii ei tohiks ju katseid korraldada 🙁

Grupis tegemine pole alati pluss. Segavad, kisavad, annavad valesid vastuseid. Mina oleks ka ise teinud ja üldse ei põeks, et teised koos vastuseid vahendasid. Iseasi, kui pundis keegi geenius, kes teised kaasa veab – aga ilmselt selliseid olukordi on harva.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui aega oli nii vähe, kuidas nad sead gruppides vastuseid jõudsid jagada? Kõik pidid siis ühes kiires tempos tegema, sest tagasi kerida ju ei saanud. Müstika.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eks pabertestides selgub tõde.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas kõigil olid siis küsimused samas järjekorras?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oletatavasti võiks eeltestide lävendiks vast 50% olla kui just eeltestid tunduvalt lihtsamad pole (kui üldse lävend on, mitte x paremat). Enamus koolide vestlusele pääseb tavaliselt juba 60%ga või veidi rohkem, kolmikkatsetel ilmselt veel madalamaga.

Kes tahab, saab ka selle videos monitoorimise ajal petta, mul laps kes e-katsete eelselt tavakatsed tegi, väitis et see pidavat imelihtne olema, aga et “keegi nende klassist küll nii madalale ei lasku”.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ilmselt olid siis ülesanded samas järjekorras. Igatahes olevat olnud abiks 🙁

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu lapsel läks matemaatika enda sõnul kohutavalt, reaalained on tal muidugi nõrgem külg ka. Inglise keel olevat olnud väga lihtne ja eesti keel ka, kuigi eesti keelega jäi aega pisut väheks. Loodame, et ehk pääseb siiski edasi, kuna kandideerib võõrkeeleklassi ja inglise keele tulemus loeb kõige rohkem.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Heldeke, mis elu Eesti koolis käib: testidel on veel eeltestid ka! Vaesed lapsed, selline kadalipp tuleb läbida, et kooli saada.

+8
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kelle lapsed GAGi soovivad saada, siis mis suunad said valitud? Sain aru, et seal uued suunad esimest aastat, ei tea kui hea see organiseeritus

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Heldeke, mis elu Eesti koolis käib: testidel on veel eeltestid ka! Vaesed lapsed, selline kadalipp tuleb läbida, et kooli saada.

Ei, ei ole vaesed. Lihtsalt “kooli” saab niisama ka. Heasse kooli saamiseks tuleb pingutada ja mitu vooru läbida. Igati loogiline.

+1
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kelle lapsed GAGi soovivad saada, siis mis suunad said valitud? Sain aru, et seal uued suunad esimest aastat, ei tea kui hea see organiseeritus

Bioteadused, loodusteadus.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Valitud arvutiteadus, aga sellesse klassi kandideerijad on paljud olümpiaadidele kutsutud kes testidest on vabastatud, vist palju kohti niisama üle ei jää.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen ise hetkel ühe eliitkooli õpilane, ise 9.klassi lõpus otsisin ka infot kõikvõimalikest allikatest, mida oodata katsetelt jne. Juhuslikult sattusin üle pika aja taas siia ja mõtlesin, et olen nõus vastama igasugustele küsimustele. Ise olen selle teekonna koroona aegselt läbi teinud ning oskan jagada nippe millele tähelepanu pöörata. Loodan, et saan olla abiks, sest olen ka ise selgust saanud just siit.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

huvitav, kas nad arvestavad ka sealjuures lapse valikutega … minu lapsel näiteks valitud kolmikkatsete puhul esimeseks kooliks KSG saksakeelne suund, kuhu saavad teoreetiliselt kandideerida vaid KSG ja TSG õpilased ja seetõttu peaks konkurss olema kordades väiksem. jama ju kui sellisel juhul lihtsalt mõõdetakse ühe puuga ja ta mingi osaliselt ebaõnnestunud matemaatika pärast isegi teise vooru ei pääse 🙁

KSGsse võetakse massides saksa keele mitteoskajaid. Nendest moodustatakse algajate saksa keele rühmad.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

KSGsse võetakse massides saksa keele mitteoskajaid. Nendest moodustatakse algajate saksa keele rühmad.

ära lahmi – saksakeelse majanduse õppesuunale võetakse AINULT saksa keele oskajaid.

0
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 388 )

Esileht Koolilaps Nelik – ja kolmikkatsete eeltestid