Esileht Koolilaps Nelik – ja kolmikkatsete eeltestid

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 388 )

Teema: Nelik – ja kolmikkatsete eeltestid

Postitas:
Kägu

Kuidas läks?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Läks kenasti, laps saab laupäeval minna paberteste tegema.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu laps sai ka G4 teise vooru.

Ta kandideeris ka kolme kooli, kas teie olete sealt kutsed saanud? Minu lapsel veel kutset pole, aga ei tahaks nagu uskuda, et nelja kooli omadel saab edasi, kolme omadel mitte.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ta kandideeris ka kolme kooli, kas teie olete sealt kutsed saanud? Minu lapsel veel kutset pole, aga ei tahaks nagu uskuda, et nelja kooli omadel saab edasi, kolme omadel mitte.

ok, nüüd tuli see ka.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu laps pole saanud kutset. Kolme kooli kandideeris. Matemaatika läkski untsu.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu laps pole saanud kutset. Kolme kooli kandideeris. Matemaatika läkski untsu.

Kahju:-( Palju punkte tuli matemaatikas ja teistes ainetes?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks seda statistikat kõigi koolide/suundade kohta ei näidata? Meil on puudu mõlemast komplektist ühe kooli/suuna statistika …

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eesti keel 54.5, matemaatika 38.2, inglise keel 72. TÜG võõrkeeleklassi tahtis.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sai ka põhiteste tegema

Keegi oskab üldse aimata paljud pääsesid teise vooru? Sest õpilasi järelikult jaotatakse ikkagi nelja kooli peale laiali? Kuhu kooli läheb pabertestile?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis koole/suundi eelistab?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks seda statistikat kõigi koolide/suundade kohta ei näidata? Meil on puudu mõlemast komplektist ühe kooli/suuna statistika …

Meil pole küll midagi puudu – näitab neid, kuhu taotlus esitati. Kindel, et kolme kooli taotlus sisse antud sai?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See, kuhu kooli pabertestidele määrati, vist ei ole kuidagi seotud suunaga. Minu laps läheb reaali testi tegema, aga eelistused olid 1. TIK 2. GAG ja alles kolmas reaal.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See, kuhu kooli pabertestidele määrati, vist ei ole kuidagi seotud suunaga. Minu laps läheb reaali testi tegema, aga eelistused olid 1. TIK 2. GAG ja alles kolmas reaal.

Ei, kindlasti ei ole. See on juhuslik.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul on kaks last sisse astumas, üks sai kutse vestlusele olümpiaadiga, teine sai eeltestid täna teada. Kõik kolm ainet oli 80 ja veidi peale, rasked testid olevat olnud. Põhitestid on laupäeval Reaalkoolis.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Keegi oskab üldse aimata paljud pääsesid teise vooru? Sest õpilasi järelikult jaotatakse ikkagi nelja kooli peale laiali?

Laps just rääkis, et oli 2400 soovijat ja pooled lasti edasi. Koolis räägiti.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Keegi oskab üldse aimata paljud pääsesid teise vooru? Sest õpilasi järelikult jaotatakse ikkagi nelja kooli peale laiali?

Laps just rääkis, et oli 2400 soovijat ja pooled lasti edasi. Koolis räägiti.

Umbes selline on igal aastal olnud soovijate arv.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ei tea, kui palju kolme kooli katsetel edasipääsu lävi olla võis – aga kõlab imelikult, et selliste punktidega edasi ei saanud – on ju selge, et pea kõik nelja kooli katsetajad katsetasid ka kolme kooli igaks juhuks, üks test ju. Seega nelja kooli jagu (arvatavalt) häid tulemusi lähevad eest minema. Seega pidanuks kolme kooli lävi küll tunduvalt madalam olema kui pool, kuid sel juhul oleks pidanud su lapse tulemused kvalifitseeruma?

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Meil pole küll midagi puudu – näitab neid, kuhu taotlus esitati. Kindel, et kolme kooli taotlus sisse antud sai?

kindel ikka, isegi kutse olemas 🙂 puudu on 21. ja KSG statistika

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Meil on KSG loodusainete suuna statistika olemas, igal juhul. 21. kohta ei oska öelda, sinna ei soovinud.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ei tea, kui palju kolme kooli katsetel edasipääsu lävi olla võis – aga kõlab imelikult, et selliste punktidega edasi ei saanud – on ju selge, et pea kõik nelja kooli katsetajad katsetasid ka kolme kooli igaks juhuks, üks test ju. Seega nelja kooli jagu (arvatavalt) häid tulemusi lähevad eest minema. Seega pidanuks kolme kooli lävi küll tunduvalt madalam olema kui pool, kuid sel juhul oleks pidanud su lapse tulemused kvalifitseeruma?

Vaatasin uuesti ja oli nüüd ikkagi tulnud kutse.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Meil on KSG loodusainete suuna statistika olemas, igal juhul. 21. kohta ei oska öelda, sinna ei soovinud.

meil puudu saksakeelse majanduse statistika

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sai edasi nii nelja kui kolme kooli katsetel. Tulemused olid: eesti keel 82,5, matemaatika 74, inglise keel 73,5 (üllatavalt nigel). Tahab ainult oma kooli (GAG) jääda, järgmine eelistus on pigem hoopis 32KK, aga selle tulemused pole tulnud hetkel.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sai edasi nii nelja kui kolme kooli katsetel. Tulemused olid: eesti keel 82,5, matemaatika 74, inglise keel 73,5 (üllatavalt nigel). Tahab ainult oma kooli (GAG) jääda, järgmine eelistus on pigem hoopis 32KK, aga selle tulemused pole tulnud hetkel.

Ütleks, et need on head tulemused, samas alati oleneb mis suund ja palju konkureerijaid. Lisaks ilmselt ei vaadata enam eelteeste ja mängivad rolli ainult pabertestid ja vestlus (+hinded)

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ütleks, et need on head tulemused, samas alati oleneb mis suund ja palju konkureerijaid. Lisaks ilmselt ei vaadata enam eelteeste ja mängivad rolli ainult pabertestid ja vestlus (+hinded)

Eeltestidest jäävad kehtima inglise keele tulemused, muud võetakse muidugi pabertestist. Igal koolil ja suunal muidugi ka omad kaalud ainetel. Lisaks on GAGis (mujal ei tea) vastuvõtukorra järgi vestlusele kutsumisel roll ka hinnetelehel. Kui suur, ei tea, pole öeldud.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Gag-i reaalsuunda soovib?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ei tea, kui palju kolme kooli katsetel edasipääsu lävi olla võis – aga kõlab imelikult, et selliste punktidega edasi ei saanud – on ju selge, et pea kõik nelja kooli katsetajad katsetasid ka kolme kooli igaks juhuks, üks test ju

Tegelikult ilmselt ei katseta kõik. Minu laps nt. mitte ja eelnevatel aastatel on tutvusringkonnas teisi katsetajaid olnud, kes ükski pole nende kolme kooli vastu huvi tundnud. Minu laps ütles, et tema jaoks on need kolm kooli võrdsed tavalise piirkonnakooliga ning kui ta kesklinna omasse ei peaks saama, siis läheb pigem kodule lähemal asuvasse piirkonnakooli. Samuti ei kandideeri ta nelja kooli katsetel kolme kooli vaid kahte. Ta ei näinud mõtet panna avaldusele kirja kooli lihtsalt igaks juhuks kui ta sinna kooli nagunii minna ei taha. Ja ma ei usu, et ta ainus selline on.

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja ma ei usu, et ta ainus selline on.

Aga ma ju ei kirjutanudki, et absoluutselt kõik. Kirjutasin peaaegu kõik. Sest väga paljud siiski nii teevad.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ei tea, kui palju kolme kooli katsetel edasipääsu lävi olla võis – aga kõlab imelikult, et selliste punktidega edasi ei saanud – on ju selge, et pea kõik nelja kooli katsetajad katsetasid ka kolme kooli igaks juhuks, üks test ju

Tegelikult ilmselt ei katseta kõik. Minu laps nt. mitte ja eelnevatel aastatel on tutvusringkonnas teisi katsetajaid olnud, kes ükski pole nende kolme kooli vastu huvi tundnud. Minu laps ütles, et tema jaoks on need kolm kooli võrdsed tavalise piirkonnakooliga ning kui ta kesklinna omasse ei peaks saama, siis läheb pigem kodule lähemal asuvasse piirkonnakooli. Samuti ei kandideeri ta nelja kooli katsetel kolme kooli vaid kahte. Ta ei näinud mõtet panna avaldusele kirja kooli lihtsalt igaks juhuks kui ta sinna kooli nagunii minna ei taha. Ja ma ei usu, et ta ainus selline on.

See on tõsi, Harju maakonnast ei ole erilist mõtet kolmikkatsetele kandideerida, Harjumaal on paljud koolid tugevad, eriti ületavad kolmikut reaalainetes. Enamus Harjumaa koolid on suured, avarad ja gümnaasiumites lastel head valikained.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See on tõsi, Harju maakonnast ei ole erilist mõtet kolmikkatsetele kandideerida, Harjumaal on paljud koolid tugevad, eriti ületavad kolmikut reaalainetes. Enamus Harjumaa koolid on suured, avarad ja gümnaasiumites lastel head valikained.

Mõtet võib mitte olla, aga puhtmatemaatiliselt peab olema nii, et mõlematel katsetel osalevad peamiselt samad noored – muidu erineksid keskmised hinded palju rohkem. Praegu aga on näiteks matemaatika (kus just peaks erinevus kõige selgem olema) keskmised Westholm 61, TÜG 60, KSG 60, Reaal 64, GAG 60, TIK 55 (!!). Ainus seletus saab olla, et mõlematel katsetel on põhimass samu katsetajaid.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina see kommenteerija, kes kirjutas oma lapse punktid välja. Kandideeris GAG keskkonnateaduste õppesuunda (loodusteaduste valdkond). Teiseks valikuks oli Reaalkooli loodus-meditsiin, aga nagu juba ütlesin, siis kui ta oma kooli ei saa, vaatab järgmisena pigem 32KK suunas, mis meil kodu kõrval.

Hinnetelehe arvestamisest oleks meie üheksandiku puhul kõvasti abi, seal on trimestrihinnetena vaid A ja A+, sh keemias, bioloogias ja matemaatikas A+. Aga saan aru, et hinneteleht tuleb mängu alles peale paberteste, ehk seal tuleb eelnevalt korralik tulemus teha. Laps pelgab füüsika testi.

0
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 388 )

Esileht Koolilaps Nelik – ja kolmikkatsete eeltestid