Tundub huvitav….Kui ma olen tutvumisportaalis, siis ma ikka soovin suhelda ja suhet, kui ma olen Perekoolis, siis mind huvitab, kuidas teised mõtlevad, samas jagan ka oma maailmapilti. Ka muidu elus ma lihtsalt tänaval ei vedele, et on huvitav, ikka nii, et lähen kuhugi, kohtun kedangi jne. Mul on tiba eesmärgistatum ellusuhtumine, mitte lihtsalt, et kiibitsen anonüümsena ja vaatan, ma ikka elan aktiivselt oma elu 🙂
Nii on sinuga. Sina teed tutvumisportaali konto tutvumise eesmärgiga. Mina tutvuda ei soovi. Vaatan seal niisama ringi.
Ei ole ju ometi nii, et kui sina teed nii, siis peavad kõik teised täpselt samamoodi tegema? Mu meelest ei ole nendes portaalides ka keeldu, et sinna niisama ei tohi kontot teha ja, et seal peab tingimata aktiivselt tutvuma hakkama.
Ma näiteks tean, et perekooli loeb mõni inimene juba aastaid, kuid siia kirjutanud pole mitte kunagi. Ta ei pea ju olema aktiivne kaasategutseja ja -rääkija kui ei taha. Teda lihtsalt huvitab, mida teised teevad. Ja see ei ole kiibitsemine.
Hea oleks teada, mis see sinult või kelleltki teiselt kasutajalt ära võtab, kui mina tutvumisportaalis “kiibitsen”?