Tahaks kuulda teiste kogemusi. Eriti kel neid rohkem. Kui palju läks aega, kui selle õige kaaslase leidsite ja kui palju sel teel ebameeldivaid kogemusi oli?
Ma tükk aega püüdnud ja tundub üsna lootusetu. Loobuks ja kustutaks kontod, Aga kahjuks päriselus ei puutu meestega vägfa kokku. Nii imelikke ja ebameeldivaid tundub ikka liiga palju olevat. Tinderis eriti, aga mujal nii vähe kasutajaid.
Olin sarideitija, pärast kaheksakuulist erinevate saitide tegelastega kohtumist leidsin endale inimese ja nüüd olnud suhtes üle kahe aasta. Koos ei ela veel, aga plaanime seda teha.
Minu soovitus – pane endale kindlad parameetrid paika, millest sa allapoole ei lasku. Siis hakka kohtingutel käima. Lõbutse, suhtle, lobise. Kui keegi meeldib, ole füüsiline.
Ja siis ühel hetkel lihtsalt juhtub tulema see inimene, kellega klikib.
Me käisime ühe saidi kaudu pimekohtingul. Rääkisime palju ja mees viis mind koju. Esimese deidi lõpuks oli selge, et tuleb teine kohtumine.
Oli väga meeldiv kodudeit ja kui mees mind koju sõidutas, siis küsis, et millised on plaanid nädalavahetuseks. Minul neid sel hetkel polnud ja siis mees ütles lihtsalt, et nüüd on.
Sealt edasi kohtusime kaks korda nädalas, siis veetsime juba pühad koos, hakkasime vaikselt oma tegevusi väljaspool meid arendama (kohtumised perekondadega, tuttavate ja sõpradega). Mees kavandas suvereisi jms.
TA – ära heida meelt. On väga toredaid ja meeldivaid mehi, nad tuleb lihtsalt üles leida.