Mul väike mure seoses 2.aastase lapsega.
Ühel päeval märkasin, et hingab suu kaudu ja nina nagu löriseb. Samas tatti ei voolanud ninast. Arvasin, et hakkab nohu. Samas nohu ei ole ainult see lörin kuskil nina sees ja suu kaudu hingamine. Näen, et miski häirib teda ja midagi seal ninas on. Samuti hakkas kohe samal päeval läbi une norskama. Laseb nagu vanamees. Päev varem polnud tal seda norskamise probleemi kunagi olnud. Magas suu kinni ja vaikselt. Nüüd aga üleöö selliseid asjad. Olen proovinud erinevaid ravimeid kuidas tatt sealt neelu ja nina vahelt välja saada. No lihtsalt ei aita ükski asi. Ninaloputus soolaveega, inhalaator, zyrtec, nohutilgad jne. Samas on veider et kui ta hingab läbi nina siis nina kinni pole. Õhk käin läbi. Pigem seal neelus oleks nagu paks tatt. Arstiga räägitud ja analüüsid korras. Samuti ei leitud ninast midagi et sinna oleks laps pannud. Varasemalt on tal ka nohu olnud aga ikka selline kus nina jookseb ja aitavad kohe ninakinnisusele nohutilgad. Ja kas adenoid tekib siis järsku nii et hakkab norskama üle öö ? <!–/data/user/0/com.samsung.android.app.notes/files/clipdata/clipdata_bodytext_231014_010943_393.sdocx–>
Näitan 3 postitust - vahemik 1 kuni 3 (kokku 3 )
Teema: Nii imelik ” nohu “
Postitas:
Kägu
14.10.2023 01:11

Postitas:
Kägu
14.10.2023 14:12
Nohu võibki pikalt vinduda, või siis lihtsalt mingi ärritaja kurgus. Nt kuiv toaõhk. Kui analüüsid korras, siis ma kahtlustaks allergiat. Laktoositalumatus, tolmuallergia (ka õietolmu) annab selliseid sümptomeid. Lor arstiga võib konsulteerida.
0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu
15.10.2023 10:50
See ninaneelunohu on väga levinud väikelastel, kas niisama või nohu lõppetapina võib pikalt püsida. Endalgi on hetkel, kuskilt otsast kätte ei saa, ei loputamise, ninatilkade ega kuristamisega jms. Kui äkki hakkas ja paar päeva on kestnud, siis vaevalt see kroonilise iseloomuga allergia vms on. Õhu niisutamine aitab väheke ka.
0
0
Please wait...

Näitan 3 postitust - vahemik 1 kuni 3 (kokku 3 )
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.