Miks seda meest nii hirmsasti vaja on?
Kui teemaalgataja tahab leida meest, kellega koos elada, siis on ju ilmselge, et ta soovibki reaalselt elukaaslast, kellega koos olla. Seksimiseks leiab igasuguseid suvakaid jah, ei pea niisugust kodus taluma, sellest teemaalgataja postitus ju räägibki.
Kui sina oled üksinda ja sul on üksi täiesti ok, midagi puudu ei ole, siis on tore, aga on inimesi, kes ei talu pidevat üksindust. Ikka tahaks, et oleks õhtul/hommikul kellegagi rääkida oma kodus, kellegagi, kes on oma. Kui sul on oma elukaaslane ja omavahelised suhted on korras, siis see on iga kell parem kui olla üksi. Aga keskealisena on selliseid jah raske leida, eks paremad on juba nooremas eas ära võetud ja elavad viksilt oma naisega koos. Need, kes ringi lehvivad ja naisi sebivad veel keskealisena, ongi kõik palju viletsam valik. Eks siis jääbki üle end lohutada mõttega, et ei ole üksi ka nii halb olla, aga tegelikult on see ju kibeda mekiga siiski.
Olen ise samuti keskealine ja üksi. Ma ei otsigi kedagi, sest ei näe üldse mingeid variante, et see oleks võimalik. Pole normaalseid keskealisi vabu mehi, mingeid elu hammasrataste vahele jäänuid ja depressiivikuid küll ei taha. Tean mitmeid vabu mehi, aga enamasti nad on katkised. Ma ei taha katkist meest, tahan, et ta saaks endaga ise hakkama. Muidu ei tule võrdset suhet sellest.