Ma küsin ühe ebapopulaarse küsimuse: kuidas sul kehakaaluga on? Kahjuks on siiski nii, et kui pildil on ümaram naine, siis paljud mehed ei hakka kirjutamagi. Ei huvita neid alguses väga su sisemine ilu, parameetrid on tähtsad, et üldse ühendust võetaks.
Ma kahjuks ei leia seda artiklit. Mingi hiljutine artikkel kohtinguportaali, äkki oligi Tinder, väljavõtetest. Mehed ei taha vaalu, minu meelest isegi pealkiri oli selline.
Andke andeks, aga pikaajalise tinderdajana julgen öelda, et üle poole meestest on seal ikka üsna jõhkralt vormist väljas ja ülekaalus. Ka Eesti statistika järgi on ülekaalus mehi rohkem kui naisi. Nii et enamus mehi peaks ülekaalu ja vaalade osas suu kinni hoidma. Ma ise pole ülekaalus, pean tervist ja vormi oluliseks ja seetõttu mulle ei sobi keegi, kes endast ei hooli ja end ei liiguta ning sööb suvalist kräppi sisse. Aga need, kes ise viljelevad sellist eluviisi, ei oma küll õigust oodata midagi enamat sellest, mida ise pakkuda suudavad. Ise oled vaal, siis pead ka vaatama vaalasid.
Jah, eks meestel on jutt üks asi, tegusid vähe. Ja see on tõsi, et ikka liiga paljud mehed istuvad õllepudeliga rämpsukausi taga, telku pult või arvutihiir ka peos.
Ma ei tea kas 40+ vanuses tervet meest tahta on liiga palju, aga tundub sedasi.
Otsitakse veel mugavustsooni, teenindajat, kenat, saledat, aktiivset, kes siis kahe eest rabeleks.
Kodused tööd delegeeritakse esmajärjekorras, selline sotsiaaltöölaadne pakkumine valitseb kohtinguturul.
Ma pole oma elus üldsegi näinud meest, kes enda eest hoolitsemisega hakkama saaks (majanduslikult ja majapidamislikult Ja tervislikult samuti).
Meil on isegi avalikult levinud suhtumine, et naine peab mehe arsti juurde viima… (naistesse, viinapoodi, autorooli saavad ise, aga vot arstile ja tervisega tegelema peaks siis pärast naised, täitsa ametlikult).