Esileht Pereelu ja suhted Nii raske ikka keskeas meest leida

Näitan 30 postitust - vahemik 121 kuni 150 (kokku 179 )

Teema: Nii raske ikka keskeas meest leida

Postitas:
Kägu

Või on need naised paksuks käinud ja suhte agluses polnud.

Täpselt. Nii ongi. Alguses on naised ikka suht vormis ja püsisuhte ajal võtavad paljud juurde. Kui lahku lähvad, siis kaovad kilod jälle ära ja kui uus mees majas, ilmuvad sujuvalt need +15kg või rohkemgi uuesti tagasi.

Ei ole ikka nii. Need korpulentsemad tuttavad, keda mina tean, on kogu aeg olnud ikkagi selgelt ülekaalus. Lihtsalt varem olid natuke vähem paksud, aga siiski selgelt ümarad ja ülekaalus. Aastatega aga võtnud veelgi juurde. Suhtes olles, aga kahtlustan, et oleks juurde võtnud ka vallalisena. Nii lihtsalt läheb, kui süüa kontrollimatult ükskõik mida ja kui palju. Siis iga aastaga järjepidevalt kilod muudkui lisanduvad. 3 tuttavat neist on ikka väga korralikus ülekaalus. Rasvunud. Üks neist käis lõpuks maovähendusopil ja sai tagasi peaaegu normaalkaalu. Irooonilisel kombel on neil kõigil väga saledad ja kenad mehed. Ja tutvudes juba olid naised ülekaalus, lihtsalt mitte nii jõhkral kujul.

Ise olen sale, aga näen, et ülekaal pole siiski mingi takistus. Samuti ei vasta tõele, et kõik need meestega ülekaalulised on olnud tutvudes normaalkaalus.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sellise hoiakuga olekski nii, et mehed oleks vaid väga ilusatel, saledatel ja seksikate vormidega 18-25a naistel. Teised oleks siis enamuses ära põlatud. No ei ole ju nii! Mehed sh endast kenamad ja edukamad on ikka igasugustel naistel. See miks mingid vormist väljas ossmehed üldse naisi saavad ongi seetõttu, et Eestis ongi normaalseid mehi nii vähe, et neil kenadel, saledatel ja ka haritud naistel polegi eriti midagi valida.

Ossmehed saavad naisi, sest need naised ei vaata välimust või siis selline välimus meeldibki. Naised enamjaolt ei keskendu välimusele nii palju, kuigi perekooli naised nagu keskenduvad. Tegelikus elus meeldb naistele jutt, samuti hea auto, majanduslik kindlustatus, teiste naiste poolt tahetus vms. Need asjad, mis teevad laste kasvatamise turvaliseks ja mehe populaarseks.

Mõtle nüüd hästi järele, kes ütleb, et naised ei keskendu välimusele, ainult majanduslikule kindlustusele, teiste naiste poolt tahetusele ja heale jutule? Seda räägivad ainult paksud incelitest vanamehed, kes loodavad, et kui nad ometi rikkaks saaksid, saaksid ka nemad naisi. Naised räägivad omakeskis ikka uue tutvuse puhul eelkõige mehe välimusest.

Ja ma ei eita, et leidub ka kahekohalise IQ-ga naisi, kellele mõni avalikult 34-suurust ja D-korvi ihaldav vanamees on öelnud, et ei sobi inimesi välimuse järgi vaadata. Ja kuna neil naistel ei ole analüüsivõimet ega kriitikameelt, siis need naised võtavad tõsiselt kõike, mida mehed neile ütlevad ja suruvad oma loomulikke eelistusi alla, kuid sellised naised on siiski kõva vähemus.

Tänagi oli artikkel meie mehest, kes abielus teisest rassist naisega ja tutvusid küll 20 aastat tagasi, mil ilmselt meiegi oma oli ponks poiss, aga oli ikka rõve küll vaadata imeilusat naist, kellel mingi paks kiilanev lohh kõrval.

+3
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

#4150125: Mina autot lumest puhastama ei läinud ja mees ka mitte. Istusime autos tund aega ja sõnelesime. Kumbki ei läinud autot lumest puhastama. Siis hakkas mul külm, läksin autost välja ja edasi koju. Kohtingut nagu ei toimund või ikkagi toimus? See on pigem ebatavaline, sinu juhtum. Kas tõesti tund aega sõneletakse sellisel teemal? Miks sa lihtsalt ära ei läinud esimese 15 minuti pealt?

Teemaalgatajana ülten, et minu vastus see ei olnud. Mina muidugi ei sõnelenud, vaid tegin auto puhtaks. Oleks teine hari ka olnud, oleks öelnud, et äkki aitad, saab kiiremini. Muidugi saan ise ka oma auto puhtaks tehtud, lihtsalt minu jaoks ebaviisakas käitumine.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga seniks naudi kohtingutel käimist (ma käisin üle 35 mehega kohtumas ja väga vahvaid kogemusi sain, kahe mehega nendest  romantilisi suhteid ei tekkinud, aga olen mõlemaga kolm aastat sõbrustanud – oleme üheealised, lapsed on enam-vähem samavanused, helistame ja kohtume vahel niisama, lihtsalt vahva suhelda)

Mis asja, üle 35 mehega kohtusid ja ainult kahega nendest romantilisi suhteid ei tekkinud? 33-ga siis tekkis? Püha jumal.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ongi raske leida meest. Ma ei kujuta ette, et peaksin hakkama meest otsima praegu kui mul on lapsed ka veel. Ilma lasteta sai ka pikalt ikka otsitud seda õiget meest. Paljud siin peavad välimust ja saledust kõige olulisemaks üldse. Jah, eks alguses see välimus ongi ainus mille põhjal otsustada aga kaua selle välimuse otsas ainult ei ratsuta. Ka väga ilusaid ja saledaid naisi ja mehi petetakse ja jäetakse maha. Aga meest, kes välimuselt, iseloomult, käitumiselt, suhtumiselt meeldiks. No neid on sajast üks. Ja no veab üldse kui sellist kohata. Mõned inimesed ei kohtugi kunagi sellise inimesega.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ise olen sale, aga näen, et ülekaal pole siiski mingi takistus. Samuti ei vasta tõele, et kõik need meestega ülekaalulised on olnud tutvudes normaalkaalus.

Mina näen ka, et see pole takistus, kui inimene ise ennast hästi ja seksikalt tunneb. Osa pakse häbenevad ja on oma kestas, siis on takistus, aga muidu küll absoluutselt mitte.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ise oled vaal, siis pead ka vaatama vaalasid.

Minu kogemus ütleb, et vaalad on veel ise kõige kriitilisemad naiste välimuse suhtes.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma küsin ühe ebapopulaarse küsimuse: kuidas sul kehakaaluga on? Kahjuks on siiski nii, et kui pildil on ümaram naine, siis paljud mehed ei hakka kirjutamagi. Ei huvita neid alguses väga su sisemine ilu, parameetrid on tähtsad, et üldse ühendust võetaks.

Ma kahjuks ei leia seda artiklit. Mingi hiljutine artikkel kohtinguportaali, äkki oligi Tinder, väljavõtetest. Mehed ei taha vaalu, minu meelest isegi pealkiri oli selline.

Andke andeks, aga pikaajalise tinderdajana julgen öelda, et üle poole meestest on seal ikka üsna jõhkralt vormist väljas ja ülekaalus. Ka Eesti statistika järgi on ülekaalus mehi rohkem kui naisi. Nii et enamus mehi peaks ülekaalu ja vaalade osas suu kinni hoidma. Ma ise pole ülekaalus, pean tervist ja vormi oluliseks ja seetõttu mulle ei sobi keegi, kes endast ei hooli ja end ei liiguta ning sööb suvalist kräppi sisse. Aga need, kes ise viljelevad sellist eluviisi, ei oma küll õigust oodata midagi enamat sellest, mida ise pakkuda suudavad. Ise oled vaal, siis pead ka vaatama vaalasid.

Jah, eks meestel on jutt üks asi, tegusid vähe. Ja see on tõsi, et ikka liiga paljud mehed istuvad õllepudeliga rämpsukausi taga, telku pult või arvutihiir ka peos.

Ma ei tea kas 40+ vanuses tervet meest tahta on liiga palju, aga tundub sedasi.

Otsitakse veel mugavustsooni, teenindajat, kenat, saledat, aktiivset, kes siis kahe eest rabeleks.

Kodused tööd delegeeritakse esmajärjekorras, selline sotsiaaltöölaadne pakkumine valitseb kohtinguturul.

Ma pole oma elus üldsegi näinud meest, kes enda eest hoolitsemisega hakkama saaks (majanduslikult ja majapidamislikult Ja tervislikult samuti).

Meil on isegi avalikult levinud suhtumine, et naine peab mehe arsti juurde viima… (naistesse, viinapoodi, autorooli saavad ise, aga vot arstile ja tervisega tegelema peaks siis pärast naised, täitsa ametlikult).

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sellise hoiakuga olekski nii, et mehed oleks vaid väga ilusatel, saledatel ja seksikate vormidega 18-25a naistel. Teised oleks siis enamuses ära põlatud. No ei ole ju nii! Mehed sh endast kenamad ja edukamad on ikka igasugustel naistel. See miks mingid vormist väljas ossmehed üldse naisi saavad ongi seetõttu, et Eestis ongi normaalseid mehi nii vähe, et neil kenadel, saledatel ja ka haritud naistel polegi eriti midagi valida.

Ossmehed saavad naisi, sest need naised ei vaata välimust või siis selline välimus meeldibki. Naised enamjaolt ei keskendu välimusele nii palju, kuigi perekooli naised nagu keskenduvad. Tegelikus elus meeldb naistele jutt, samuti hea auto, majanduslik kindlustatus, teiste naiste poolt tahetus vms. Need asjad, mis teevad laste kasvatamise turvaliseks ja mehe populaarseks.

Mõtle nüüd hästi järele, kes ütleb, et naised ei keskendu välimusele, ainult majanduslikule kindlustusele, teiste naiste poolt tahetusele ja heale jutule? Seda räägivad ainult paksud incelitest vanamehed, kes loodavad, et kui nad ometi rikkaks saaksid, saaksid ka nemad naisi. Naised räägivad omakeskis ikka uue tutvuse puhul eelkõige mehe välimusest.

Ja ma ei eita, et leidub ka kahekohalise IQ-ga naisi, kellele mõni avalikult 34-suurust ja D-korvi ihaldav vanamees on öelnud, et ei sobi inimesi välimuse järgi vaadata. Ja kuna neil naistel ei ole analüüsivõimet ega kriitikameelt, siis need naised võtavad tõsiselt kõike, mida mehed neile ütlevad ja suruvad oma loomulikke eelistusi alla, kuid sellised naised on siiski kõva vähemus.

Tänagi oli artikkel meie mehest, kes abielus teisest rassist naisega ja tutvusid küll 20 aastat tagasi, mil ilmselt meiegi oma oli ponks poiss, aga oli ikka rõve küll vaadata imeilusat naist, kellel mingi paks kiilanev lohh kõrval.

Siis need paksud incelitest vanamehed on väga head manipuleerijad, mida ma kohe üldse ei usu. Pigem on egoistid, sellised ei too oma kitsaskohti välja, nende meelest on naine süüdi. Sa oled naiivne ja elukauge, kui arvad, et naised vaatavad välimust. Erinevalt meestest, kes ei taha naisi, kes teiste meeste poolt valideerityd, naised just tahavad abielumehi.
Teises lõigus toimuvat iseloomustab, et need naised on femcelid. Tegelikult isegi need meeste arvustajad on femcelid. Loe selle kohta.
Mis kiilanev lohh, just palju testosterooni kiilakatel. Ära teiste naiste maitset arvusta, sellele naisele sobib.

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma küsin ühe ebapopulaarse küsimuse: kuidas sul kehakaaluga on? Kahjuks on siiski nii, et kui pildil on ümaram naine, siis paljud mehed ei hakka kirjutamagi. Ei huvita neid alguses väga su sisemine ilu, parameetrid on tähtsad, et üldse ühendust võetaks.

Ma kahjuks ei leia seda artiklit. Mingi hiljutine artikkel kohtinguportaali, äkki oligi Tinder, väljavõtetest. Mehed ei taha vaalu, minu meelest isegi pealkiri oli selline.

Andke andeks, aga pikaajalise tinderdajana julgen öelda, et üle poole meestest on seal ikka üsna jõhkralt vormist väljas ja ülekaalus. Ka Eesti statistika järgi on ülekaalus mehi rohkem kui naisi. Nii et enamus mehi peaks ülekaalu ja vaalade osas suu kinni hoidma. Ma ise pole ülekaalus, pean tervist ja vormi oluliseks ja seetõttu mulle ei sobi keegi, kes endast ei hooli ja end ei liiguta ning sööb suvalist kräppi sisse. Aga need, kes ise viljelevad sellist eluviisi, ei oma küll õigust oodata midagi enamat sellest, mida ise pakkuda suudavad. Ise oled vaal, siis pead ka vaatama vaalasid.

Jah, eks meestel on jutt üks asi, tegusid vähe. Ja see on tõsi, et ikka liiga paljud mehed istuvad õllepudeliga rämpsukausi taga, telku pult või arvutihiir ka peos.

Otsitakse veel mugavustsooni, teenindajat, kenat, saledat, aktiivset, kes siis kahe eest rabeleks.

Kodused tööd delegeeritakse esmajärjekorras, selline sotsiaaltöölaadne pakkumine valitseb kohtinguturul.

Ma pole oma elus üldsegi näinud meest, kes enda eest hoolitsemisega hakkama saaks (majanduslikult ja majapidamislikult Ja tervislikult samuti).

Meil on isegi avalikult levinud suhtumine, et naine peab mehe arsti juurde viima… (naistesse, viinapoodi, autorooli saavad ise, aga vot arstile ja tervisega tegelema peaks siis pärast naised, täitsa ametlikult).

Seda hoiab ära, kui trukib sind, võtab oma kompsu ja kilekoti ja läheb koju ära. Sul pole vaja kooselu, et pettuda. Võta siis mõni abielumees, nende järgi ei pea koristama jne.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Seda hoiab ära, kui trukib sind, võtab oma kompsu ja kilekoti ja läheb koju ära. Sul pole vaja kooselu, et pettuda. Võta siis mõni abielumees, nende järgi ei pea koristama jne.

Ma pole TA ega keegi, kes meest otsiks.

Minu probleem Tinderist oli pigem meeste aktiivsuses. Väga kiirelt oli vaja kohtuda (ma pole absoluutselt veendunud, et üldse millestki rääkida oleks…), pärast mõnda üritust, kohvikut, väljas käimist oli liiga abivalmid kodus midagi aitama või pressitakse kohvile. Aktiivsus ja kiirus suhete arendamisel on häiriv olnud. Tundmaõppimiseks ei jää nagu aega… Mitmed suhtlused on sinna nahka läinud, et keeldud kaasa rallimast, pidurdad mingite väärtuste mittesobivusel või avastad midagi muud häirivat, kohanemiseks nagu aega ei jää.

Tahetakse suhteid arendada, aga midagi olulist sealjuures ei selgu, enese väljendamine on selline kidakeelne… Igav, aga muidu on suured tutvujad ja suhete arendajad 😝.

Mingeid kompse ja kilekotte üle ukse pole lasknudki tuua ja magamistuppa.

(Ma ei pea end iluduseks.).

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu probleem Tinderist oli pigem meeste aktiivsuses. Väga kiirelt oli vaja kohtuda (ma pole absoluutselt veendunud, et üldse millestki rääkida oleks…), pärast mõnda üritust, kohvikut, väljas käimist oli liiga abivalmid kodus midagi aitama või pressitakse kohvile. Aktiivsus ja kiirus suhete arendamisel on häiriv olnud. Tundmaõppimiseks ei jää nagu aega… Mitmed suhtlused on sinna nahka läinud, et keeldud kaasa rallimast, pidurdad mingite väärtuste mittesobivusel või avastad midagi muud häirivat, kohanemiseks nagu aega ei jää.

No need aktiivsed sobivad kellelegi teisele. Mitte sulle.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tahetakse suhteid arendada, aga midagi olulist sealjuures ei selgu, enese väljendamine on selline kidakeelne… Igav, aga muidu on suured tutvujad ja suhete arendajad 😝.

Nad tahavad seksi, mitte abielu. Naiivitar..

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See oli see, et tuleb töölt, käib poes, autota, ühes käes kott eraasjadega, teises hommikune piim, kepib ära ja astub edasi. Kujundlik näide, mida nad tahavad.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga seniks naudi kohtingutel käimist (ma käisin üle 35 mehega kohtumas ja väga vahvaid kogemusi sain, kahe mehega nendest romantilisi suhteid ei tekkinud, aga olen mõlemaga kolm aastat sõbrustanud – oleme üheealised, lapsed on enam-vähem samavanused, helistame ja kohtume vahel niisama, lihtsalt vahva suhelda)

Mis asja, üle 35 mehega kohtusid ja ainult kahega nendest romantilisi suhteid ei tekkinud? 33-ga siis tekkis? Püha jumal.

Olen see, kes käis 35 mehega kohtumas, midagi juhtus, tahtsin muud öelda: üks fraas jäänud siit vahele –  ühe mehega tekkis romantiline suhe ja kahe mehega lisandus suur sõprus.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See oli see, et tuleb töölt, käib poes, autota, ühes käes kott eraasjadega, teises hommikune piim, kepib ära ja astub edasi. Kujundlik näide, mida nad tahavad.

Maali ja juuli arutavad trepi koja ukse ees… “See naabri Eedu on ikka kummaline mees, tuleb lõunast minu uksepeale, ma pesen akent, tuleb ligi võtab seeliku üles, teeb asja ära, mittee midagi ei lausu, astub välja. Paneb ukse kinni”.

“tead, ma ei saanudki aru, mida ta tahtis”

+2
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sain iseka aru muidu 😝

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja sedagi küsitud ei saa… Ega kätte…aga muidu on Kõvad sebijad! Nii we?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

“tead, ma ei saanudki aru, mida ta tahtis”

No siis on diabeet ja tundetus, kui ei saanud aru. Hiljem voolab sperma välja. Seda ka ei saanud aru?

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sain iseka aru muidu 😝

No suured tutvujad ja suhete arendajad-iseloomustus näitab ei saanud.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja sedagi küsitud ei saa… Ega kätte…aga muidu on Kõvad sebijad! Nii we?

Saavad ju, kui ühed ära langevad. Ei pea rahagi roosidele kulutama. Lihtsalt kust tuleb arvanus, et kõik tahavad olla kellegi mehed.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma pole TA ega keegi, kes meest otsiks.

(Ma ei pea end iluduseks.).

See on ju selge, mis eesmärk on. Sellest ka kiirus. Nad polegi absoluutselt huvitatud mingist tundmaõppimisest. Ainuke, mille tundma õppimisest nad on huvitatud, on sinu alasti keha.

Endal ka selliseid kogemusi Tinderis. Ka kohtudes lähevad vihjed ikka füüsilise poole. Eemaletõukav! Kohtunud umbes 10ga ja vaid 1 neist meestest oli selline, kes lausa esimesel kohtumisel paarikümne minuti jooksul hakkas väga pealetükkivalt füüsiliselt ligi ajama. Küll tihedalt kõrvale istuma, käest kinni võtma ja suudlema tikkuma. Mõnel on seal voodisse jõudmisega nii kiire, et kohe naisega kohtudes ja mõne minuti möödudes hakkab juba liginema.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Uus pettumus jälle. Leidsin toreda mehe, kes meeldis, kaks kohtumist läks väga hästi. Nüüd pidi kolmas kohting olema, ehk ka seks, aga tüüp kirjutas viimasel hetkel, et poeg vajab abi, pole hetkel aega. No väga vahva, mina temaga enam ei kohtu. Ma saan aru lastega seotud probleemidest, endale on ka oma lapsed loomulikult tähtsamad, kui keegi põgus tuttav, aga oleks siis ikka põhjendanud, et mingi tõsine põhjus oli äraütlemiseks ja oleks igati vabandanud ja pakkunud uue aja. See inimene midagi sellist ei teinud, seega mul on arusaam, et ei hooli meie kohtumistest ja rohkem talle ei vasta. Ja enamus on sellised.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Uus pettumus jälle. Leidsin toreda mehe, kes meeldis, kaks kohtumist läks väga hästi. Nüüd pidi kolmas kohting olema, ehk ka seks, aga tüüp kirjutas viimasel hetkel, et poeg vajab abi, pole hetkel aega. No väga vahva, mina temaga enam ei kohtu. Ma saan aru lastega seotud probleemidest, endale on ka oma lapsed loomulikult tähtsamad, kui keegi põgus tuttav, aga oleks siis ikka põhjendanud, et mingi tõsine põhjus oli äraütlemiseks ja oleks igati vabandanud ja pakkunud uue aja. See inimene midagi sellist ei teinud, seega mul on arusaam, et ei hooli meie kohtumistest ja rohkem talle ei vasta. Ja enamus on sellised.

Sa räägiksid võõrale, et leidsid lapse okseloigust? Et said EMO-st kätte peale ainetest tühjendamist? jne jne. Mina küll mitte. Kui lapsega midagi juhtub, on mingi suvainimene viimane, kellele selgitama hakkan.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sa räägiksid võõrale, et leidsid lapse okseloigust? Et said EMO-st kätte peale ainetest tühjendamist? jne jne. Mina küll mitte. Kui lapsega midagi juhtub, on mingi suvainimene viimane, kellele selgitama hakkan.

Piisaks väga hästi, kui ütled, et laps on haiglas. Väga tõsine põhjus ja igati aktsepteeritav.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Piisaks väga hästi, kui ütled, et laps on haiglas. Väga tõsine põhjus ja igati aktsepteeritav.

Miks laps peaks haiglas olema? Kas pole piisav, kui on kodus halvas seisus? Või on terve, aga palus abi, et teda kuhugi sõidutada?

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

No vanema roll tuleb siiski enne. Väidad, et saad aru, aga naisena, tüüpilisena juba ei saa. Aga kui enda lapsed vajavad sind, siis unustad ära, et mees lapsevanem nagu sina.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

No vanema roll tuleb siiski enne. Väidad, et saad aru, aga naisena, tüüpilisena juba ei saa. Aga kui enda lapsed vajavad sind, siis unustad ära, et mees lapsevanem nagu sina.

Just. Päris kotib mingi suvaeit, kellega kaks korda kohtutud. Laps on alati olulisem.

+1
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks laps peaks haiglas olema? Kas pole piisav, kui on kodus halvas seisus? Või on terve, aga palus abi, et teda kuhugi sõidutada?

On kus ta on, aga viisakas oleks tuua mingi põhjus, mis tunduks piisavalt tõsine. Mitte nii, et laps helistas, pole rohkem aega, tsau pakaa.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Just. Päris kotib mingi suvaeit, kellega kaks korda kohtutud. Laps on alati olulisem.

Kui olen mingi suvaeit, siis jääbki see asi siin katki. Kui mulle on mees oluline, siis loomulikult toon tõsise põhjuse, miks kohtuda ei saa. Muidugi on mu lapsed mulle olulisemad kui kohtingukaaslased, aga kui soovin nendega samuti suhet säilitada, siis toon tõsise põhjuse, miks kohting ära jääb ja lepin kokku uue aja. Kui lihtsalt teatatakse, et ei saa tulla, siis minu poolt ongi lõpp sellel asjal.

0
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 121 kuni 150 (kokku 179 )

Esileht Pereelu ja suhted Nii raske ikka keskeas meest leida