Esileht Pereelu ja suhted Nippe eneseväärikuse taastamiseks- kuskohast?!

Näitan 9 postitust - vahemik 1 kuni 9 (kokku 9 )

Teema: Nippe eneseväärikuse taastamiseks- kuskohast?!

Postitas:
Kägu

Siin on viimasel ajal palju teemasid, kus naine üritab igati hea olla ja pere hoida aga mees käitub nagu viimane mölakas. Selles virrvarris aga läheb naine ise kaduma ja ei näegi enam kus ise vigu teeb. Eriti, kui ta lastega kodune on ja ei oma nn oma elu väljaspool kodu.
Kas teate netis kohti või on teil endal ehk üles märgitud häid nõuandeid, mida saaks järgida, et taastada oma uhkus ja eneseväärkus?

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
kaarel

RE: Nippe eneseväärikuse taastamiseks- kuskohast?!

väga hea koht selleks on töökoht.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei. Töökoht pole lahendus.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu elu on näidanud tuttavate pealt, et enesehinnag tõuseb kohe kui inimene midagi õppima asub, kas kooli või kursustele. Kõige tähtsam on kodust välja saamine teiste inimeste hulka. Ning lisaks on oluline iseendas see teema väga selgeks mõelda, pea püsti lüüa ja hinnata iseennast kõrgelt. Kui sina endast hästi mõtled, siis teevad seda ka teised. Ja kui sul on mingi põhjus, miks sa ennast kõrgelt ei hinda, siis on viimane aeg midagi selle muutmiseks ette võtta 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
suunaja1

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Ei. Töökoht pole lahendus.[/tsitaat]

Just nimelt tööle minek on ka üks lahendustest. Olin aastaid kodune (2 last 2 aastase vahega), kokku u 5 aastat. Eneseväärikus ja igasugune hinnang ikka kaob aastatega kolinal. Nüüdseks olen käinud jälle pool aastat tööl ja tunnen ennast suurepäraselt. Tunnen, et minust on ka peal kodus olemise kuskil mujal kasu:)
Veel aitaks , kui leiaksid endale mõne sellise sõbranna, kes sind nn eluga kurssi viiks. Veaks sind kuskile välja, kasvõi kinno, juuksurisse, shoppama. Iga pisiasi siiski loeb.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

netis ei tea, aga raamatukogust laenutada eneseabiraamatuid. sest mina ei usu, et õppimine ja hea töökoht aitavad naisel eneseväärikust tõsta. sest naine võib olla ka doktorikraadiga ja ülikooli rektor, aga oma mehe ees võib ta ikka olla alaväärsuskompleksiga kaltsukene. ma tean, millest räägin. nii et – eneseabiraamatud võiks olla omal kohal.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pidasin silmas just siiski seda olukorda kus naine ei saa või ei taha tööle minna (rasedus, laps väike, töötus jmt) aga mees kipub tähtsaks minema ja naist halvustama.
Olen kuulnud häid nö põhitõdesid aga tahaks, et need kõik kirjas ja reas oleks. Raskel hetkel läheb pea ikka tühjaks.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

trenn aitab. Ka rasedatele on trennid olemas. Saab kodust välja teise keskkonda, täitsa stressivaba keskkond. See annab väga palju.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

tuleb endale meelde tuletada enda väärtused. hakka ennast ise väärtustama. minu meelest juba laste kasvatamine ja kodu hoidmine on piisav, et endast lugu pidada. ja kui keegi käitub alandavalt siis tuleb sellelt nöuda lugupidamist, mitte alistuda. kui sul on mingi huvi v hobi siis maksab sellelega tegeleda. pea endast ise lugu, siis peavad teised ka – kuldsed sönad

0
0
Please wait...

Näitan 9 postitust - vahemik 1 kuni 9 (kokku 9 )

Esileht Pereelu ja suhted Nippe eneseväärikuse taastamiseks- kuskohast?!

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.