pidutsetud ja pohmelli põetud on omajagu, aga 8-9h järjest küll ette ei kujuta.
Misasja sa räägid? Kui ma noor olin (nullindad), siis me pidutsesime ikka mitu päeva järjest, 8-9 tunni jooksul sõbrannaga juttu ajada ja kaks pudelit veini juua on selle kõrval köömes, see juba rohkem selline keskealiste teema. 😀
Ma saan nüüd ise varsti 50 juba, no enam tõesti ei prassi niimoodi nagu vanasti, nüüd võtan pokaali veini ja sedagi mitte enam igasugust suvalist, vaid valin, mis mulle kõlbab. Või segan endale ise paar cosmopolitani, sellega võib ka piirduda. Olen täiesti ontlik pereinimene ega joo mõnikord kuude kaupa.
Eks inimestel on elus erinevad etapid. Mõnest nooruses hullusi teinud inimesest saab rentslirott ja alkohoolik, teised suudavad ree peale tagasi saada. Eks minugi toonasest sõpruskonnast on osad juba mulla all, on suitsiide ja infarkte ja niisama õnnetusi. Aga paljudest peoloomadest on saanud ka tublid pereinimesed, mõni on juba vanavanemaks saanud… Ega peale vaadates ei pruugi aru saada, kellel on nooruses mingi alkoholismiperiood läbitud või mitte.
Ealisi iseärasusi tuleb ka arvestada, ega keha ei lasegi lõpmatuseni samas vaimus jätkata kui siis kui oled noor. Kuula oma keha ja ära astu korduvalt ja korduvalt sama reha otsa. Ühe korra saad tuumapohmelli, teinekord oled juba targem, et seda vältida. (kui oled).