Esileht Ilu ja tervis Nippe pohmelli leevendamiseks

Näitan 11 postitust - vahemik 91 kuni 101 (kokku 101 )

Teema: Nippe pohmelli leevendamiseks

Postitas:
Kägu

Inimeste taluvus on ikka väga erinev. Kui mina jooks tunnis klaasi veini, siis kolmandal tunnil ma oleks juba peadpidi peldikus ja oksendaks, mitte ei jutustaks sõbrannaga 9 tundi.

Mida rohkem inimene alkoholiga harjunud on, seda rohkem kannatab. Sealt need tulevadki, kes 2 pudelit veini õhtuga alla kallavad ja seda normaalseks peavad. Normaalne inimene piirdub paari pokaaliga, joodikul ikka suuremat doosi vaja, et midagi mõikaks.

+3
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Inimeste taluvus on ikka väga erinev. Kui mina jooks tunnis klaasi veini, siis kolmandal tunnil ma oleks juba peadpidi peldikus ja oksendaks, mitte ei jutustaks sõbrannaga 9 tundi.

Teadmata muidugi su klaasi suurust, aga kui võtta nii 14-16 cl, siis tunni aja pärast oled sa põhimõtteliselt legaalselt kaine. Kui teine samasugune tunni aja pärast uuesti otsa, oled sa kolmandaks tunniks ikka enam-vähem kaine. Mida siin oksendada, ei tea. Või oled sa tõesti jaapani geenidega.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Teadmata muidugi su klaasi suurust, aga kui võtta nii 14-16 cl, siis tunni aja pärast oled sa põhimõtteliselt legaalselt kaine. Kui teine samasugune tunni aja pärast uuesti otsa, oled sa kolmandaks tunniks ikka enam-vähem kaine. Mida siin oksendada, ei tea. Või oled sa tõesti jaapani geenidega.

Ma ju ütlesin, et inimeste taluvus on erinev. Minu alkoholitaluvus tõepoolest on palju madalam, kui teistel inimestel ja ma ei ole näinud ka põhjust seda kuidagi spetsiaalselt suurendada, eriti kui arvestada, et alkohol ajab mul südame pahaks enne, kui pähe hakkab.

Tegin selle postituse sellepärast, et tuua natuke teistsugust vaatenurka ka, sest sellistes teemades tundub, et kahe-pudeli-mimmid kipuvad endast erinevaid kuivikuteks ja maailma igavaimateks inimesteks pidama, kuigi põhjused võivad olla hoopis füsioloogilised, mitte moraalsed.

+4
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Liitun eelmise kirjutajaga. Minu taluvus on küll kõvasti kõrgem, aga ei leia, et see mingi eriline eluks vajalik oskus oleks.

Tahtsin lisada selle legaalse kainuse teemal. Alkoholi sisaldus veres väheneb aja jooksul teatud sujuvalt küll, see on tõsi, aga selle aja pikkus oleneb kõrgeimast saavutatud promillist. St kui oled selline, kellel hästi pähe hakkab, siis on arvata, et sinu promill on pärast klaasi kõrgem kui mõnel, kes kannab rohkem, seega võtab ka kauem aega, kuni jälle kaineks saad.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

St kui oled selline, kellel hästi pähe hakkab, siis on arvata, et sinu promill on pärast klaasi kõrgem kui mõnel, kes kannab rohkem, seega võtab ka kauem aega, kuni jälle kaineks saad.

Ehk sellel, kes tarbib igapäevaselt 2 pudelit, on väiksem promill, kui harvem joojal, kel läks pudel sisse?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ehk sellel, kes tarbib igapäevaselt 2 pudelit, on väiksem promill, kui harvem joojal, kel läks pudel sisse?

Ei ole tõsi. Promill on inimestel ikka ühesugune, kahe pudeli joojal kaks korda suurem kui sellel, kes jõi ühe pudeli. Aga joobetunnused võivad olla kahe pudeli mehel väiksemad, kes on alkoholiga harjunud. Ja ta ka ise ei tunne, et oleks märkimisväärselt purjus, kuigi teine ei saa väiksema promilliga ehk sõnagi suust ja magab juba. Nii ongi võimalik, et mõni sõidab ülisuure promilliga veel ringi ja ei paistagi meeletult purjus, kuigi teisele oleks sama alkoholikogus juba eluohtlik.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Liitun eelmise kirjutajaga. Minu taluvus on küll kõvasti kõrgem, aga ei leia, et see mingi eriline eluks vajalik oskus oleks.

Tahtsin lisada selle legaalse kainuse teemal. Alkoholi sisaldus veres väheneb aja jooksul teatud sujuvalt küll, see on tõsi, aga selle aja pikkus oleneb kõrgeimast saavutatud promillist. St kui oled selline, kellel hästi pähe hakkab, siis on arvata, et sinu promill on pärast klaasi kõrgem kui mõnel, kes kannab rohkem, seega võtab ka kauem aega, kuni jälle kaineks saad.

Ära räägi lollust. Promill on ikka samasugune. Et Mari joob pudeli õlut ja promill on 1,0 ja Mallel on pudel õlut 0.3.

Oksendamine on organismi kaitserefleks, et mürki väljutada. Täiskasvanud naine ei hakka sellise koguse peale oksendama.

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ära räägi lollust. Promill on ikka samasugune. Et Mari joob pudeli õlut ja promill on 1,0 ja Mallel on pudel õlut 0.3.

Oksendamine on organismi kaitserefleks, et mürki väljutada. Täiskasvanud naine ei hakka sellise koguse peale oksendama.

Ma olen näinud täiskasvanud naist, kes ajas näppe kurku seetõttu, et süda oli nii paha peale kaht pokaali veini. Tegu polnud mingi karsklasega ka, aga tarbis tõepoolest harva ja vähe korraga.

+3
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma olen näinud täiskasvanud naist, kes ajas näppe kurku seetõttu, et süda oli nii paha peale kaht pokaali veini. Tegu polnud mingi karsklasega ka, aga tarbis tõepoolest harva ja vähe korraga.

Kui ta need korraga sisse kallas, siis mõni ime. Aga ikka ise ajas näppe kurku, mitte ei toimunud spontaane oksendamine.

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Päris nii lihtne see pole. Oksendamise impulsi annab aju, juhul kui aju on mingil põhjusel leidnud, et mao sisu tuleb väljutada. Tavaliselt on selleks seedetrakti ärritus, aga põhjused võivad olla ka neuroloogilised, hormonaalsed jms. Peapõrutuse või raseduse puhul pole ju mürgiga tegemist 🙂

Alkohol siiski ärritab seedetrakti ja pole küll ühegi perekooli käo reguleerida, kui palju kellelgi just.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Blue Morning plaastrid

Blue Morning plaastrid on parimad mis ka reaalselt aitavad.

0
0
Please wait...

Näitan 11 postitust - vahemik 91 kuni 101 (kokku 101 )

Esileht Ilu ja tervis Nippe pohmelli leevendamiseks