Esileht › Ilu ja tervis › Nõgestõbi. Näitan 2 postitust - vahemik 1 kuni 2 (kokku 2 ) Teema: Nõgestõbi. Postitas: Kägu 22.01.2012 20:59 Kuidas olete hakkama saanud lapse allergiatega. 00 Please wait... Teata ebasobivast Põhjus: * Postitus tehtud teist inimese nime all (Kasutajatingimused 4.1) Isiklik solvang (Kasutajatingimused 4.2) Isiklik kirjavahetus foorumis (Kasutajatingimused 4.3) Solvav ja alandav arutelu teise inimese ja tema lähedaste isikliku elu kohta(Kasutajatingimused 4.4) Valetamine, laim, vulgaarne enese väljendus, teisi kasutajaid alaväärselt kohtlev (Kasutajatingimused 4.5) Seaduse rikkumisele üleskutsuvad ning kehtivate õigusaktidega vastuollu minevad sõnumid (Kasutajatingimused 4.6) Anonüümne abipalve (Kasutajatingimused 4.7) Omavoliline kooskõlastamata reklaam (Kasutajatingimused 4.8) Vihakõne Vale alafoorum Saada Postitas: Kägu 22.01.2012 21:04 RE: Nõgestõbi. Kas lapsel kordub see tihti? Mul endal on see 6a lapsena olnud ühel päeval ( terve päev kestis) ja teadmata põhjusel. Hetkel olen 37 ja mul pole ei enne ega pärast seda korda olnud mingeid allergiaid. 00 Please wait... Teata ebasobivast Põhjus: * Postitus tehtud teist inimese nime all (Kasutajatingimused 4.1) Isiklik solvang (Kasutajatingimused 4.2) Isiklik kirjavahetus foorumis (Kasutajatingimused 4.3) Solvav ja alandav arutelu teise inimese ja tema lähedaste isikliku elu kohta(Kasutajatingimused 4.4) Valetamine, laim, vulgaarne enese väljendus, teisi kasutajaid alaväärselt kohtlev (Kasutajatingimused 4.5) Seaduse rikkumisele üleskutsuvad ning kehtivate õigusaktidega vastuollu minevad sõnumid (Kasutajatingimused 4.6) Anonüümne abipalve (Kasutajatingimused 4.7) Omavoliline kooskõlastamata reklaam (Kasutajatingimused 4.8) Vihakõne Vale alafoorum Saada Näitan 2 postitust - vahemik 1 kuni 2 (kokku 2 ) Esileht › Ilu ja tervis › Nõgestõbi. See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.