Esileht Rasestumine ja lapse ootamine nohu ja valus kurk

Näitan 7 postitust - vahemik 1 kuni 7 (kokku 7 )

Teema: nohu ja valus kurk

Postitas:
Kägu

Palun häid nippe kuidas ravida nohu ja valusat kurku raseduse ajal 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
eve73

RE: nohu ja valus kurk

mina ostsin oma tarkusega vietnami salvi ja määrin sellega. Söö mett, tarvita hoolsalt sidrunit, mina tegin ka jalavanne. Küüslauk ja sibul on ka abiks. Ühtegi neist sisse võetavatest rohtudest ma tarvitada pole julgenud.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nohuga vist polegi nö midagi teha. Quixx´iga loputada, aga kurgule aitab hästi soolavee või soodavee kuristamine. Vesi võiks siis olla kraanikuum:) Ja siis lonksude haaval kuristad kurgu peal ja nii mitu korda järjest ja mitu korda päevas:)

0
0
Please wait...

Postitas:
Kiisu23

Nohu korral quixx nohurohi. Carmolise tilgad mõlemale. Määrida rinnaesine kõik sellega kokku. Tilkasid on hea panna ka kuuma joogi sisse. algul hingad seda auru sisse ja hiljem saab joogi ära juua. Veel kasutasin mina Carmolise komme. neid on suhkruga ja ilma. Kange maitse aga kurgu tegi paremaks. Siis on veel hanerasv. Ja algul kui köha oli väga kinni aga valus siis jõin paar tassi bronhiidi teed. Mina olen peaaegu korda saanud. Nohu on möödas, hingamine veel päris mitte. Mul kolis see köha nn hingetorru.
Head paranemist

0
0
Please wait...

Postitas:
Kiisu23

Nohu korral quixx nohurohi. Carmolise tilgad mõlemale. Määrida rinnaesine kõik sellega kokku. Tilkasid on hea panna ka kuuma joogi sisse. algul hingad seda auru sisse ja hiljem saab joogi ära juua. Veel kasutasin mina Carmolise komme. neid on suhkruga ja ilma. Kange maitse aga kurgu tegi paremaks. Siis on veel hanerasv. Ja algul kui köha oli väga kinni aga valus siis jõin paar tassi bronhiidi teed. Mina olen peaaegu korda saanud. Nohu on möödas, hingamine veel päris mitte. Mul kolis see köha nn hingetorru.
Head paranemist

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul just oli samad sümptomid ja nohu ravisin humeriga ja laste Xymeliniga.Kurku lasin looduslikku saialille õli.Ja jõin palju kummeliteed mee ja sidruniga.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

sama probleem,nohu puhul palju nuuskama ja valusa kurgu puhul soola veega kuristama,just arst soovitas,ei mingeid nohurohtusid.

0
0
Please wait...

Näitan 7 postitust - vahemik 1 kuni 7 (kokku 7 )

Esileht Rasestumine ja lapse ootamine nohu ja valus kurk

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.