Tere taas!
Nüüdseks on minul juba 2 ämmaemanda visiiti seljataga. Esimene kord täideti rasedakaart ja vaadati ultraheliga, aga kuna tegelane oli alles väike, käisin selle nädala algul uuesti ultrahelis. Seal oli juba pildil isegi tillukesi käsi ja jalgu näha.
Enesetunde koha pealt… Natuke halb on olla. Suur väsimus painab ja mõte söögist on vastik. Õnneks päris oksendama ei aja. Mitmed lõhnad tekitavad iiveldust. Isegi mõned värvid ja täiesti suvalised tegevused on mulle nüüdseks vastikuks muutunud.
Hetkel siis nädalaid 9+1 ja aprilli teisel poolel ootab ees OSCAR test.
Öölane
Oi nii vahva. Mul on hea meel kuulda, et on lootust, et ämmaka visiidil ka pisikest ikka piilutakse. Minul on esmaspäeval esimene nn ametlik ämmaka aeg. Siiani olnud arsti käe all ja rasedakaarti pole veel saanud, loodan selle ka nüüd esmaspäeval saada. Siis peaks olema ka nädalaid juba 9+6 ringis.
Minul oli siin vahepeal ikka väääääga halb olla, mõnel päeval ei saanudki püsti sisuliselt voodist. Aga nüüd tunnen, et nt võrreldes nädalatagusega, on juba veidi parem. Avastasin enda jaoks ka mustika-tammekoore-invgeri tabletid mida võtan hetkel 2×2 päevas. Võimalik, et ka need on hoopis enesetunnet parandanud. Kuna mina olen ivf rase siis tänasest hakkan vähendama ka progesterooni ja peagi sellega kõik.
Lõhnad ajavad ikka väga iiveldama ja toidulõhna ei talu üldse. Raske on endale ka meelepärast toitu leida. Miskipärast lähevad alla pigem ebatervislikud ja imelikud valikud, mida tavaliselt üldse ei söö, aga nüüd on justkui ainsad mis kaubaks läheb 🙂
Paulakene