Teema: Novembribeebid 2023
Hei! Kuigi aeg on üsna varajane, siis teen otsa lahti novembribeebide teemas 🙂
Ise sain eile rasvase triibuga positiivse rasedustesti ning lapse sünni eeldatav tähtaeg 5.11. Kodus juba kasvamas üks pea 2-aastaseks saav tüdrukutirts 🙂
Mina sain triibud juba veebruaris ning eeldatav tähtaeg võiks jääda 1.11. Kodus kasvamas samamoodi varsti 2-aastaseks saav tüdruk. 🙂
Hetkel peaks olema 5+4. Arsti aega veel ei ole.
Päevade järgi tähtaeg 7.11. Kodus ees 1,5-aastane. Positiivse õrna joone sain 28.02, veretestil näitas hcq kahe päevaga 3x tõusu. Arstile aeg pandud 16.märts, kui peaks olema 6+4 nädalat, loodan siis näha ka südametööd.
Mul tähtaeg 06.11. Kodus 3 ja 5 aastased tüdrukud ees juba. Arsti juurde 31.03 alles.
Mul juba kogaeg süda paha ja lisaks hetkel veel haige ka. Esimese lapsega ka terve 1. trimestri oksendasin. Seekord veidi raskem, sest aastane laps vajab ka ikka tähelepanu.
Kuidas teil? 🙂
Me ka kogu perega rõõmsalt kõhuviiruses ja kuna enesetunne niikuinii imelik, siis ei osanud rasedust kahtlustadagi.. 😀 Aga hetkel alles 5+0 seega loodan, et paar iiveldusevaba nädalat on veel ees (eelmine kord tekkis iiveldus kuskil 7. nädala paiku)
Tere kõigile, mul kodus ka 1,5a ja positiivse vastuse sain alles nüüd, homme veretestile. Aga arvutuste järgi peaks olema tähtaeg 10.11
Liitun ka novembribeebidega.
Kodus on ootamas 4- ja 8-aastased poisiklutid 🙂
Tähtaeg peaks olema 06.10.2023.
SandraZ
Vabandust, tähtaeg 06.11.2023 🙂
SandraZ
Liitun ka novembriga 🙂
Hõisata veel kõvasti ei julge, aga praeguse seisuga peaks tähtaeg olema 7.11
Esmane visiit arstile alles 22.03
Margit
Tulen ka teie sekka.
Triibud sain kätte 5.03 ja päevade järgi on täna 4+5, tähtaeg 12.11.
Arsti juurde kinnitama lähen 23.11. Kuna tegu esimese lapsega, on ärevus, hirm ja elevus läbisegi.
lillm
Piilun vaikselt siia teemasse. Hetkel alles 4+0, tähtaeg kalkulaatori järgi 21. nov. Kodus 2 last olemas.
Arstile pole aega veel pannud, ei teagi, mis hetkel kõige mõistlikum oleks minna. Väga vara ei tahaks minna, samas kannatust kaua oodata ka pole 😀 ilmselt sätin kuhugi 7+ nädalasse.
Mustik
Päevade järgi tähtaeg 7.11. Kodus ees 1,5-aastane. Positiivse õrna joone sain 28.02, veretestil näitas hcq kahe päevaga 3x tõusu. Arstile aeg pandud 16.märts, kui peaks olema 6+4 nädalat, loodan siis näha ka südametööd.
Esimene arstivisiit tehtud. Südameke lõi ja vastas ilusti nädalatele. Kahe nädala pärast uuesti, et edasised uuringud paika panna. Süda kohe kuidagi rahul!
Kuidas teil enesetunne on? Minul peaks olema praegu 6+0 tähtaeg siis 10.11. Arstile pääsen alles 28.3 Esimese rasedusega mul nii vara iiveldama ei hakanud, aga praegu juba terve see nädal iiveldanud, eriti viimastel päevadel ja vahet pole, mis kell, isegi öösel vahel tunne, et jookse wc. Lisaks jube väsimus on peal.
-A
Hei.
Liitun ka novembri beebide grupiga 😊
Hetkel 5+3
Äpi järgi tähtaeg 11.11.23
Esimene arsti visiit on 25 märts
Kodus on hetkel 2 poega, 3 aastane ja 1 aastane 🙃
Naljakas mõelda,et minust saab suure pere emme 😀
Kaidi 💙
Liitun samuti novembri grupiga. Mul on tulemas viies laps ning rasedust on tänase seisuga 4 nädalat, tähtaeg 25 november. Ämmaemanda vastuvõtule sain aja 19. aprilliks, kuna oli soov kindla isiku juurde minna.
Anna
Kas keegi teab, millal tulevad digiregistratuuri ITK aprilli ajad (ämmaemanda juurde). Seal saab valida ainult märtsisse.
Enesetunne on muidu tavaline, ainult väsimus on suurem. Sageli teen koos lapsega lõunauinaku. Hetkel 4+4.
Mustik
ITK-s on aprilliks avatud registreerimine ämmaemanda juurde. Ma registreerisin läbi Ipatsiendi portaali ja seal saab kalendris valida sobiva ajavahemiku.
Anna
ITK-s on aprilliks avatud registreerimine ämmaemanda juurde. Ma registreerisin läbi Ipatsiendi portaali ja seal saab kalendris valida sobiva ajavahemiku.
Anna
Oo, proovin siis ka läbi Ipatsiendi. Huvitav, et digiregistratuuris pole.
Mustik
Oeh, minul tänasest järsku iiveldus platsis. Otseselt oksendama ei aja ja midagi tegemata ka ei jää, aga taustal tugevalt keerab seest.
Kummalisel kombel tegi see täna tuju heaks, sest eelmisel nädalal kadusid kõik algsed sümptomid, mis triipude ilmumisega kaasnesid ( uimane olek, tundlikud rinnad) Või siis ma lihtsalt harjusin nii ära selle olekuga 🤷♀️
Tänasega 6+2 ja neljapäeval esimene arsti visiit, väga loodan, et südametegevust siis juba näha on.
lillm
Hei! Triibud käes, liitun Teiega. Tähtaeg arvutuste kohaselt peaks nov lōpus olema.
Panin ämmakale aja 5. aprilliks, siis 7+0 ja südametöö peaks kindlasti näha olema. See 2 nädalat ootust tundub megapikk 🙃
Mustik
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.