Hei, hei!
Panen ka ennast siia ritta. Meil vist tulemas üllatusbeebi. Oleme mehega mõlemad siiani veel shokis ja ei suuda seda uskuda. Nimelt aastaid tagasi üritasime valmis meisterdada oma kolmandat last, kuid tulutult. Sain toona diagnoosiks PCOS ja arsti viimased sõnad olid ainult et “imesid võib juhtuda”. 5 aastat sellest möödas ja nüüd vist ongi see “ime” meie õuele jõudmas. 5 aastat tagasi pidin silmad peast välja nutma. Lõin kõigele käega. Peale seda diagnoosi saamist lõpetasin igasuguse tsükli jälgimise ära. Aastaid hoidsin tsüklit regulaarsena duphastoni kasutamisega. Eelmise aasta sügisel, aga lasin oma arstil beebipillid välja kirjutada. Ei teagi miks, aga nii lihtsalt läks.
Selle aasta alguses hakkasid mind kimbutama migreenihood. Kohati olid päris hullud. Kuna aga varasemalt on ka olnud selliseid migreene ning arst on vahetanud siis beebipillide retsepti. Tahtsin arstile aega panna ja nendest migreenidest rääkida. Olin just lõpetanud ühe karbi beebipillide võtmise ning otsustasin, et jätan uue karbi avamata ja panen aja arstile. Need peavalud olid tõesti põrgulikud. Ise samas mõtisklesin veel, et ah vana kana niikuinii enam ei mune ja üldse mehega asjatamine oli soiku jäänud (reaalselt seksisime 2x kuus) kuna mõlemal olid tööjuures ka suht pingelised ajad. Aga oh seda üllatust kui avastasin, et päevad on hiljaks jäänud. Esimene mõte oli, et mul ju PCOS ja kuna pillid ka ära jätsin siis tõenäoliselt on tsüklihäire lihtsalt. Päevad pidi algama 21.märts. Testi tegin 25 märts ja see oli positiivne. Vot oleks te mu nägu näinud kui hommikul kell 6 vetsus testi tegin – silmad olid punnis kui põldhiirel ja suu vajus ammuli tulemusi nähes. Ei suutnud seda kuidagi uskuda. Marssisin hommikul kohe apteeki, haarasin riiulilt 5 erineva firma testi veel. Need tegin kõik järgmise päeva hommikul ära. Ja kõik olid üdini positiivsed.
Kui mehele teatavaks tegin, et vot nüüd on nii, et see “ime” on vist sündinud, siis mees ütles “JACKPOT!”
Eks me mõlemad oleme õnnelik, aga ikka ei suuda veel uskuda.
Arstile saan juba see reede, eks siis ole näha kas kõik ok nii kuis peab.
Enesetundest nii palju, et rinnad on valusad, iiveldushood, pearinglused, väsimus.