Pole raamatut ise lugenud, kuid palju selle kohta kuulnud.
Minu lapse (2-kuune) põhiprobleem on see, et teen kõik õigesti ja läheb justkui magama ilusti ja jääb, kuid siis vahetult enne uinumist, miskit krõps justkui käib ja ta läheb hüsteeriasse. Justkui nii kardab seda uinumist.
Ja siis pean otsast peale alustama. Tihti ei rahune ka süles lahedalt kaisutades-musitades, kuna on kiirelt nii hüsteerias. Üritan, et ei võta kohe üles, aga see on nii lühike aeg, kui ta end nii üles kütab ja reaalselt nutab seega ei saa seda lubada, et teda ei lohuta 🙁
Tihti rahuneb vaid rinna otsas ja nii ei saagi teda magama ilma selleta ja tihti, kui isegi rinna lahti laseb ja justkui uinub, siis käib jälle ikka see krõps ja jälle pean rahustama ja uuesti alustama magamaminekut 🙁
Hetkel ta magab minu korval- alustasin nädal tagasi, kuna voodissepanek võttis 3-4h ja lõpuks pidin ikka oma voodisse panema, seega oleme hetkel siis kaisus, kuna nagu näha, siis on tal palju lähedust vaja.
Lisan veel, et kui ta lõpuks uinub, siis ka piilub ühe silmaga, kas ma olemas.
Kas nii väiksel on olemas juba taju, et kardab ema lahkumist? Või kardab lihtsalt üksi olla?