Teema: Õde saab vana mehega lapse
Õde ise on 38a. Ta on 2-3a elanud koos mehega kes on kohe-kohe 60a.
Ega see meie asi olegi aga mingil tundmatul põhjusel on see suhe olnud tervele meie perele natuke nagu eemaletõukav. Ilmselt selle mehe äärmiselt kahtlase mineviku pärast.
Ja visuaalselt neid kahte koos vaadates ka vaataks nagu isa ja tütart.
Nüüd nad saavad lapse. Õel on 1 täiskasvanud laps ka.
Kuidas see uus laps näiteks hiljem ennast tunneb kui näiteks 70a isa kooli vastu tuleb ja lapse sõbrad arvavad isa vanaisaks?
Selle aja peale vast on see juba nii tavaline. Mõnel on 2 isa, mõnel 2 ema, mõnel vana ema või vana isa, või on üks vanem.
Positiivse külje pealt – vähemalt ei pea see laps noore täiskasvanuna kohe isa hooldamisega tegelema, sest naine on selleks veel piisavalt vitaalne. Ega kedagi eriti ei huvita, kui vana kellegi isa on, paljud lapsevanemaid ongi tänapäeval pigem vanemad.
70. a ei lähe lapsele kooli vastu.
Ma pole vähemalt 30a kuulnud, et KEEGI lastest kunagi hüüaks, et su isa näeb välja nagu vanaisa vms… aeg oleks nendest “22 on viimane taks, neljakümenen on vana sünnitaja jne” (eks selliseid arvamusi oli ka meeste kohta) nõukaaegset tüüpi mõttemallidest lahti lasta. Ja kui õde tahtis veel üht last, siis nii on, teeb selle praeguse mehega. Mis ei tähenda absoluutselt, et vanast isast hea isa ei saaks, arvatavasti parem, kui vanema lapse isa oli (kellest õde ju lahku läks, meelevaldne järeldus ehk).
Kui õde on rõõmus, las saab.
Õde ise on 38a. Ta on 2-3a elanud koos mehega kes on kohe-kohe 60a.
Ega see meie asi olegi aga mingil tundmatul põhjusel on see suhe olnud tervele meie perele natuke nagu eemaletõukav. Ilmselt selle mehe äärmiselt kahtlase mineviku pärast.
Nüüd nad saavad lapse. Õel on 1 täiskasvanud laps ka.
Kuidas see uus laps näiteks hiljem ennast tunneb kui näiteks 70a isa kooli vastu tuleb ja lapse sõbrad arvavad isa vanaisaks?
Mis see sinu asi on?
Kui ta parajasti tööl peab olema, siis muidugi ei lähe.
See on ju pensionär. Ükskord kuskil prillitoosis näitas ka 60+ vanameest, kes sai mingi trammijuhiga lapse. Ja siis nägin seda pisikest last selle pensionäriga jalutamas, kui ema tööl oli. Tiris teda kapuutsist ja kärkis ta peale. Nii kurb oli vaadata seda pilti, kuidas vanainimene tatsub väikese lapsega, ei jõua tal järel joosta ega midagi. Ega midagi teha pole, aga ei tea tõesti, miks inimesed on nii meeleheitel, et pensionäridega lapsi saavad.
Miks? Mul on tutvuskonnas paar, kus mees 70, naine 50, laps 10. Mees käib lapsel koolis vastas.
Teemaalgataja, see ei ole sinu kritiseerida, sa ei saa seda muuta niikuinii. Meeldib sulle või mitte, aga õde ja ta mees teevad sellise otsuse ise. kui kritiseerid, rikud ainult suhteid õega, seda ei ole vaja. Toeta õde ja aita, kui ta abi vajab. Millalgi 15 aasta pärast on tal teismeline laps ja võimalik, et juba abi vajav mees, sisi vajab õde su abi.
Minu isa käis 60selt koolis vastas ja tegi lõunasööki iga koolipäev.
See on ju pensionär.
Kas vahepeal on Eestis vastu võetud seadus, mille alusel pensionärid ei tohi töötada?
Kas vahepeal on Eestis vastu võetud seadus, mille alusel pensionärid ei tohi töötada?
Ikka tohivad, aga kuhu neid 70 aastaseid niiväga tööle oodatakse.
Tervis ka neil juba tavaliselt kehv, eriti meestel.
Aga mõistus korras ja jalg all. Minu issi.
Masendav ju. Teiste isad on täis elujõudu, sinu puhul on hea, et mõistus veel kuidagi peas püsib.
Masendav ju. Teiste isad on täis elujõudu, sinu puhul on hea, et mõistus veel kuidagi peas püsib.
Mul pole vaja issit otsida kõrvale nagu TA õde, mul olemas.
Ja ei pea issidega ka lapsi tegema. Mina einäe midagi halba TA õe elus ja enda elus seoses issidega. Tervis jms, seda võib soovida. Mulle, mitte talle.
Õde on kaval.Selles vanuses ei otsita enam armastust, vaid isikuid, keda saaks majanduslikult kottida.
Lapsed kasvavad ilma isata. Varandust, varandust aetakse taga. Ja seksitakse veel kõrvalt omavanustega.
Kommentaarist on juba teavitatud
Õde on kaval.Selles vanuses ei otsita enam armastust, vaid isikuid, keda saaks majanduslikult kottida.
Nojah, kui on piisavalt vara kogunud see mees. Mul see lähedase mees ei olnud rikas. Mees nüüdseks pensionär ja sisuliselt peab õde üksi last ülal pidama, pensioniga last ei kasvata.
Aga sina oled juba täisealine või lausa kolmekümnedadtes-neljakümnendates, kui sinu isa on 70+, mitte alles “plaanis”. Minu isa on ka 75 ja terve ja tegus, mina ise 40+, ma küll ei kujutanuks ette, et 10a tagasi alles ta lapsi teinuks, ta lapselapsedki on täisealised.
Kas sel õemehel endal vanemaid lapsi pole?
Teemaalgatus on lihtne: teemaalgataja vahmiilile ei meeldi õe mees (väga suure vanusevahe pärast?) ja nad ei taha, et õde lapsega koos ennast veel põhjalikumalt selle mehega seob. Ülejäänu on külamutitasemel jutt ja eriti hale püüa seda kuidagi “lapse huvides” serveerida. Õde on noor küllalt, et laps saada ja ju ta tahab.
Aga sina oled juba täisealine või lausa kolmekümnedadtes-neljakümnendates, kui sinu isa on 70+, mitte alles “plaanis”. Minu isa on ka 75 ja terve ja tegus, mina ise 40+, ma küll ei kujutanuks ette, et 10a tagasi alles ta lapsi teinuks, ta lapselapsedki on täisealised.
Kas sel õemehel endal vanemaid lapsi pole?
Teemaalgatus on lihtne: teemaalgataja vahmiilile ei meeldi õe mees (väga suure vanusevahe pärast?) ja nad ei taha, et õde lapsega koos ennast veel põhjalikumalt selle mehega seob. Ülejäänu on külamutitasemel jutt ja eriti hale püüa seda kuidagi “lapse huvides” serveerida. Õde on noor küllalt, et laps saada ja ju ta tahab.
No vaata… fakt on see, et õde JUBA on rase! Enam pole midagi teha. Nüüd on juba vsjo, leppida ja/või toetada otsustes. Mitte mõelda, mis on teistel. Ei hakka ju aborti tegema. On õnnelik ja rase. Seega… mõttetu heietada, mis oleks, kui. Miks kunagi teemat läbi ei loeta?
Just peaks rasedale positiivseid kogemusi tooma näiteks. Eriti esimesel trimestril. Aga no teie olete targemadmuifugi.
No vaata… fakt on see, et õde JUBA on rase!
No kui ta juba ON rase (teemaalgatuse võiks siis paremini sõnastada “nüüd nad saavad lapse” ei tähenda raudpoltkindlalt, kas on juba rase või alles üritavad rasedaks jääda), siis ammugi sellisel mögisemisel enam mingit mõtet pole! Teemaalgataja on nõme õde sel juhul, natuke hilja kobiseda.
Lootke parem, et sünnib terve laps. Vanematel meestel on see risk, et võib sündroomiga laps sündida. Soovitage õele kõik proovid ära teha, et kindel olla.
Lootke parem, et sünnib terve laps. Vanematel meestel on see risk, et võib sündroomiga laps sündida. Soovitage õele kõik proovid ära teha, et kindel olla.
Naine ise on ka sellises vanuses, et loomulikult peaks tegema kõik testid.
No nüüd kui juba laps tulekul, ei ole sinul ega mitte kellelgi teiselgi küll enam mitte midagi kobiseda. Võtate nii mehe kui uue beebi suguvõssa vastu ja asi ants.
Ämmakad on selle jaoks ju.
Naine ise on ka sellises vanuses, et loomulikult peaks tegema kõik testid.
Kas oled ämmaemandast targem? Aga arstidest?
Kommentaarist on juba teavitatud
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.