Esileht Pereelu ja suhted Õde sai lapse

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 31 )

Teema: Õde sai lapse

Postitas:
Agne74

eelmine öö

Minu 7 aastat noorem õde sai lapse eile. Mina lapsi ei saa. Kunagi lubas mulle annetada munaraku, kuid mõtles ümber. Saan aru tahtsin vist liiga palju või lubas tema liiga palju sel hetkel. Nüüd paneb lapsele veel sama nime mida mina mõtlesin oma (soovitava) lapse jaoks..Lastetud tallatakse porri ja surutakse maha, seda tahan öelda.. Ega ma enam tahagi kellegi teise munarakku, ei võtaks omaks last..Mul ka teine õde, tal lapsed olemas, ei taha ka tema munarakku

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

RE: Õde sai lapse

Ei ole jah vaja õelt midagi, küll saad ise hakkama!
http://www.hingeabikool.com

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Laste sündimine nüüd küll ei talla lapsi mitteomavaid porri. Hetkel teed seda ise. See ,et sina ei saa midagi, mis sulle oluline, mis siis kõik su lähedased peavad ka sellest loobuma ? Et siis kui üks ei saa lapsi, ei tohi neid ka kõik teised saada ? Sul on võimalik aidata neid olemasolevaid lapsi kasvatada. Head tädi vajavad kõik lapsed. Ka sinu õdede omad.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina oleks pigem õnnelik pere suurenemise üle.
Katsu kadedusest/kibestumisest üle saada ja tulevikus võid ikka ka mõelda munaraku hankimisele – ei pea ju õdede oma olema. Ja leiad veel ilusama,parema nime oma tulevasele tibule.
Lapsi saab ka lapsendamise teel. Tähtis on armastust jagada ja levitada.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Esimesena otsi psühholoogilist abi. Kõige hullem, mida sa saad teha on haletseda ennast ja kadestada oma õdesid. Ja kui 100% tead, et lapsi ei saa, kuid hingelt tahad ja oled valmis lapse eest vastutama, siis miks sa ei kaalu lapsendamise varianti. Sina oleksid õnnelik ja teeksid õnnelikuks ühe (või miks mitte ka kaks) last. See ei ole häbiasi, vaid austust vääriv tegevus.
Aga kõigepealt keskendu endale ja oma soovidele ning ole uhke ja õnnelik selle üle, et sa oled TÄDI. Olen ka ise tädi ja elu on läinud nii, et minu õelaps usaldab mind rohkem kui oma (võtab sõbrannana) ja kõik tähtsad mured/rõõmud arutab hoopis minuga esimesena läbi. Ning minu õde on hoopis õnnelik, et laps kedagi jäägitult usaldab, selle asemel et kade olla – see on küll erinev teema, kuid tõin näite selleks, et saaksid aru, et tädi on väga oluline inimene, kuid seda ainult sel juhul kui ta ise seda tahab ja ka ise selle nimel pingutab…..

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina kindlasti vädiksin nii lähedaselt munaraku saamist. Võib tuua väga ootamatuid ja väga valusaid probleeme.
Proovi lapsendada. Lihtne see pole, aga siiski võimalik.
Ja nime pärast ära üldse muretse. Me enamik mõtleme, et kui lapse saan siis panen nimeks See või Too. Väga vähesed aga realiseerivad oma mõtte, sest kui laps käes, tundub tihti, et talle sobib hoopis teine nimi. Väga tõenäoline on, et sa ei oleks seda nime oma lapse puhul üldse kunagi kasutanud. No ma ka mõtlesin, et minu poja saab olema Rasmus. Olin kohe mitu aastat kindel. Tegelikult loomulikult on mul nüüd hoopis teise nimega poeg.

Seega – lase lahti nii nimest kui munarakust. Mine oma teed.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Need kes ise lapsi ei saa on ikka niiii verised selle peale. Vihkavad südamepõhjani neid, kes aborti teevad ja tuleb välja, et on ka probleemid, kui armastatud inimesed ümber ringi lapsi saavad.
See on niiiiii vale. Teised ei ole sinu terviseprobleemides süüdi.

Kui sul on nii suur soov olla ema, siis saa üle oma kibestumusest ja paku kodu lapsele, kes seda vajab. Üle 6a lapsi ei taha eestis keegi lapsendada, beebidele aastad järjekorrad.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ei tea, sellise suhtumisega- oi õde \”varastas\” minu lapse nime, oi ta ei taha enam munarakku annetada jne- sina küll vanemaks olemiseks valmis pole.
Sa said just tädiks!!! Kui sa ei suuda selle üle rõõmu tunda…no ma ei tea.
Muidugi on raske, kui omal on probleem aga ikkagi, see on ju sinu õelaps! ja sina oled tema tädi. Ja mida teed sina? halad, et nimi \”võeti ära\”.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Väga \”huvitav\” väide, et \”lastetud tallatakse porri\”? Mis nali see on:) Minu tutvusringkonnas (haritud, loomingulised inimesed) on küll lastetud nö hinnas. Inimese ülesanne võiks olla ikka enda täiustamine, arendamine, elust rõõmu tundmine, mitte paljunemine.
Soovitan sul intelligentsem seltskond leida.

0
0
Please wait...

Postitas:
Agne74

Püüan , püüan, püüan, aga paistab et ei küündi ka lapsendajaks. Seda ma küll ei uskunud, elu seab piirid. (Kohe , kui teada sain et lapsi ei saa, mõtlesin lapsendamise peale.., aga paistab et ei kõlba sellekski)

Üle 6 aasta lapse lapsendamine pole enam nii huvitav. Kõik see ilus aeg, tahaks seda kogeda. Sünnitada ma ju ei saa, kas ma ei või siis väikest last saadagi..

Ja vanemad ei laseks mul lapsendada, seda tean, pole nii palju raha…

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[small]Agne74 kirjutas:[/small]
[tsitaat]
Üle 6 aasta lapse lapsendamine pole enam nii huvitav. Kõik see ilus aeg, tahaks seda kogeda. Sünnitada ma ju ei saa, kas ma ei või siis väikest last saadagi..

Ja vanemad ei laseks mul lapsendada, seda tean, pole nii palju raha…[/tsitaat]

Vanemad ei luba? Oled sa täiskasvanud või ei ? Kui sa ise ei suuda last üleval pidada ja elad vanematega, siis sa ei tohikski last lapsendada.

Neid, kes lapsendavad, neid kontrollitakse korralikult (et see sama õnnetu laps uuesti sinna tagasi ei satu), samas kui naine saab lapsi, siis ta võib kontrollimatult paljuneda ja lapsi vaesusesse sünnitada.

0
0
Please wait...

Postitas:
k077

See, et ta sinu nime \”varastas\”, on küll natuke alatu. Pole ju võimatu, et ka sina ühel päeval lapsevanemaks saad.

0
0
Please wait...

Postitas:
chrizely

[tsitaat]Püüan , püüan, püüan, aga paistab et ei küündi ka lapsendajaks. Seda ma küll ei uskunud, elu seab piirid. (Kohe , kui teada sain et lapsi ei saa, mõtlesin lapsendamise peale.., aga paistab et ei kõlba sellekski)

Ja vanemad ei laseks mul lapsendada, seda tean, pole nii palju raha…[/tsitaat]

Issand jumal tõesti!Kas sa oled 14 aastane?
Teemaalgatuski on sisuliselt väga õel…Sa said tädiks ja tuled Perekooli halama, kui nõme see ikka on!Ja nime võttis ka veel ära!
Kui sa lapsi ei saa, siis kellele sa selle nime pannud oleksid?
Ja tsiteeritud kirjutise viimane osa…sa ei saa lapsendada, sest VANEMAD ei luba?
Ma südamest loodan, et äkki ma lugesin valesti…

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[small]chrizely kirjutas:[/small]
[tsitaat] [small]Agne74 kirjutas:[/small]

Issand jumal tõesti!Kas sa oled 14 aastane?
Teemaalgatuski on sisuliselt väga õel…Sa said tädiks ja tuled Perekooli halama, kui nõme see ikka on!Ja nime võttis ka veel ära!
Kui sa lapsi ei saa, siis kellele sa selle nime pannud oleksid?
Ja tsiteeritud kirjutise viimane osa…sa ei saa lapsendada, sest VANEMAD ei luba?
Ma südamest loodan, et äkki ma lugesin valesti…[/tsitaat]
Pane teemaalgataja nimi otsingusse, siis saad teada, selle asemel, et siin ohkida ja ebaadekvaatseid vastuseid postitada.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Juba esimesest postitusest on aru saada, et teemaalgatajal on vaimseid probleeme. Ma usun, et sa saad oma eluga väga hästi hakkama, aga paraku jah, lapsendamiseks sulle last vast tõesti ei anta. Ega ei oska sulle midagi soovitada ka, kui ikka lapse soov on, siis see niisama lihtsalt üle ei lähe. Su kõige parem variant tundub siiski olevat oma õe laste kasvamisest võimalikult palju osa saada. Hetkel su õde naudib väikest beebit, aga paari kuu pärast kindlasti on juba tahab ka natuke puhkust ja äkki saad teda lapsehoidmisega aidata.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
RebaseMaie

[tsitaat]Püüan , püüan, püüan, aga paistab et ei küündi ka lapsendajaks. Seda ma küll ei uskunud, elu seab piirid. (Kohe , kui teada sain et lapsi ei saa, mõtlesin lapsendamise peale.., aga paistab et ei kõlba sellekski)[/tsitaat]

Kas sa ei rääkinud alles hiljuti, et ema sunnib sind rasestumisvastaseid vahendeid kasutama? Miks sa kasutad siis neid, kui nagunii lapsi ei saa?

0
0
Please wait...

Postitas:
chrizely

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat] [small]chrizely kirjutas:[/small]

Pane teemaalgataja nimi otsingusse, siis saad teada, selle asemel, et siin ohkida ja ebaadekvaatseid vastuseid postitada.[/tsitaat]

Et sa lööd otsingust absoluutselt kõik teemalgatajad läbi enne vastamist?Või lihtsalt niisama oled hommikust – õhtuni Perekoolis ja tead kõiki kasutajad ja nende eelnevaid teemaalgatusi peast?Palju õnne 🙂
Su targutus oli hullult asjakohane!

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[tsitaat] [small]Agne74 kirjutas:[/small]

Vanemad ei luba? Oled sa täiskasvanud või ei ? Kui sa ise ei suuda last üleval pidada ja elad vanematega, siis sa ei tohikski last lapsendada.

Neid, kes lapsendavad, neid kontrollitakse korralikult (et see sama õnnetu laps uuesti sinna tagasi ei satu), samas kui naine saab lapsi, siis ta võib kontrollimatult paljuneda ja lapsi vaesusesse sünnitada. [/tsitaat]Ilmselt sellepärast soovitatigi nimi otsingusse panna, et teemaalgataja näol on tegemist vaimselt ebastabiilse või isegi haige inimesega.
Vanuse mõttes on ta täiskasvanu, kuid tõenäoliselt pole ta võimeline lapsega hakkama saama ning ilmselt on ta vanemate järelvalve all.

0
0
Please wait...

Postitas:
Agne74

Elan ikka üksi talus, aga vanemad käivad tihti külas. Elan invaliidsusgrupi rahast, aga olen vanematest sõltuv, sest nad aitavad remonti teha jne.. talu ema nimel..

(ei oska pilti lisada)

ei arva ja ei tunne, et mul oleks vaimseid probleeme, pigem rahalisi…

0
0
Please wait...

Postitas:
Agne74

Saan varsti tööle haljastusfirmasse ja ülikooli lõpetaks ka ära, nii et vaimseid probleeme pole. Võibolla hingelisi probleeme on?

Mul on kaks nooremat õde ja olen näinud seda titendust ja pesakonna värki lapsepõlvest saadik. Lapsega saaksin hakkama, eriti tüdrukuga. Võibolla tean lihtsalt liiga palju : seda karjumist ja naaksumist, mis suure pere korral paratamatult tuleb. Minu suund on rohkem üksindusse ja vaikusse ja maaelu…

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

järjest selgemaks saab, miks õde oma meelt muutis. halleluuja selle peale.

tegelikult on täiesti ratsionaalne mõte MITTE saada lapsi, kui ollakse 38-aastasena veel sõltuv ilmselt pensioniealistest vanematest. laps ei ole mingi asi või aksessuaar, mida oleks \”nunnu\” omada.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[tsitaat] Elan ikka üksi talus, aga vanemad käivad tihti külas. Elan invaliidsusgrupi rahast, aga olen vanematest sõltuv, sest nad aitavad remonti teha jne.. talu ema nimel..

(ei oska pilti lisada)

ei arva ja ei tunne, et mul oleks vaimseid probleeme, pigem rahalisi… [/tsitaat]
Minul oleks vaga kahju sellest lapsest,sest majanduslikult ei suudaks sa teda üleval pidada.
Lapsed vajavad ka muud kui kartulit ja mett.

0
0
Please wait...

Postitas:
Agne74

Õel on hea töökoht, aga ka meeletud laenud–tema siis võib Tallinna linnas paljuneda, temale on see lubatud. Teist õde peab mees ülal, neil ka Tallinna linnas laenud, avastas, et tahab veel teist kõrgharidust, õpib. Mind huvitab väga et nende laenud mind ei puudutaks (pärandustega seoses) Et nad oma laenudega ise hakkama saaks!!

Aga mind tiritakse karvupidi psühhiaatriasse ja minu erialaga ei saagi paljuneda või? Tuleb steriliseerida? Ja nüüd veel nagu mul oleks vaimsed probleemid,sellepärast et olen selle eriala endale valinud!! (Ma olin koolis hea õpilane, oleks ka võinud midagi muud õppida..) Minul vähemalt ei ole laene..

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[tsitaat] Õel on hea töökoht, aga ka meeletud laenud–tema siis võib Tallinna linnas paljuneda, temale on see lubatud. Teist õde peab mees ülal, neil ka Tallinna linnas laenud, avastas, et tahab veel teist kõrgharidust, õpib. Mind huvitab väga et nende laenud mind ei puudutaks (pärandustega seoses) Et nad oma laenudega ise hakkama saaks!!

Aga mind tiritakse karvupidi psühhiaatriasse ja minu erialaga ei saagi paljuneda või? Tuleb steriliseerida? Ja nüüd veel nagu mul oleks vaimsed probleemid,sellepärast et olen selle eriala endale valinud!! (Ma olin koolis hea õpilane, oleks ka võinud midagi muud õppida..) Minul vähemalt ei ole laene.. [/tsitaat]Mis su jutu mõte on?

0
0
Please wait...

Postitas:
Agne74

Ühed lihtsalt haigivad laenudega ennast üles ja paljunevad ja suruvad tised alla..!

Kardan lihtsalt kui midagi juhtub, siis võin mina oma korterist ja talumajast ilma jääda..

(Igapäevaselt kulub mul vähe raha, investeerin aiandusse ja mesindusse..)

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Räägi oma murest õega! Äkki ta hea meelega pani lapsele just selle nime. Et sulle headmeelt teha. Peresisesed probleemid peaks lahendama ikka pere sees, mitte tundmatutelt siin \”nõu\” küsima.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma saan aru, et sa elad vanemate majas, millele on teoreetiliselt õigus ka su õdedel? Kui nemad laenu poleks võtnud, kus nad siis elama peaksid. Võiksid hoopis õnnelik olla, et saad seal majas elada. Ja vaevalt see kortergi sul enda ostetud on. Vaimsete probleemidega või mitte, aga kummaline tädi oled igal juhul.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

[tsitaat] [small]Kägu kirjutas:[/small]

mine häbene ennast, kohe korralikult![/tsitaat]

miks peaks? 😀

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

– 6-aastast pole huvitav lapsendada
– saaks lapsega hakkama, eriti tüdrukuga

Tundub, et teemaalagataja ei taha last vaid ühte roosat satsilist 2-aastast nukku.

0
0
Please wait...

Postitas:
Agne74

Kui päris otse öelda, siis mina tahtsin panna Mari, aga õde pani oma lapsele Marii.. Nii et mul on veel võimalus…

Mari oli see nimi, mis taheti kunagi õele panna, aga mina panin selle nime mis tal on, kõik olid nõus..siis

0
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 31 )

Esileht Pereelu ja suhted Õde sai lapse

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.