Esileht Ajaviite- ja muud jutud Õhtune AK Kallase pöördumine

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 101 )

Teema: Õhtune AK Kallase pöördumine

Postitas:
Nojah90

https://www.delfi.ee/artikkel/120071568/peaminister-kaja-kallas-esineb-tana-etv-s-poordumisega

Telekavast nähtub, et pöördumine kestab viis minutit. Delfile teadaolevalt räägib peaminister julgeolekuolukorrast.

Mis arvate, mis saama hakkab?

0
-24
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
ninja

mis seal ikka saab? ütleb, et meie julgeolekuolukord pole muutunud, mis tal ikka muud öelda on

+24
-2
Please wait...

Postitas:
piiariin

Rahustab rahvast.

+12
-3
Please wait...

Postitas:
K4gu

Võibolla kuulutab välja eriolukorra ja kõrgendatud valmisoleku.

+3
-11
Please wait...

Postitas:
km70

Kuulutab Venemaale sõja!

+13
-13
Please wait...

Postitas:
kagu59

Vb midagi seoses suurenenud reservväelatse kutsetega õppekogunemistele?

+4
-3
Please wait...

Postitas:
inge38

Laupäeval võetakse terveks päevaks vool ära…. Katsetatakse,mis saab. 👍

+4
-16
Please wait...

Postitas:
kaiekast

Kuulutab Venemaale sõja!

😂

+5
-8
Please wait...

Postitas:
Tahesara

Kuulutab Venemaale sõja!

Pigem USA-le, saame vallutamise järel nende osariigiks! Täielik kaitse!

(ok, vana nali. Varem räägiti, et Soomele. Aga nüüdses olukorras jääks see nõrgaks lahenduseks).

+3
-27
Please wait...

Postitas:
km70

Kuulutab Venemaale sõja!

Pigem USA-le, saame vallutamise järel nende osariigiks!

Kumma riigi osariik sa olla eelistaksid, Tähesära? Suure Venemaa või USA?

+20
0
Please wait...

Postitas:
Tahesara

ma na pisike ja tühine eraisik, ei minust osariiki saa.

+9
-12
Please wait...

Postitas:
8bit

See oli nii sisutu pöördumine

Kuidas kellelegi. Ise jälgin infotunde, uudiseid, vaatan ETV ja olen pidevalt asjadega kursis. Ma arvan ehk ma ise ka lootsin midagi sisukamat, aga samas ma pakun, et meie seas on väga suur osa selliseid lihtsaid inimesi kellele peabki lihtsalt mingeid lihtsaid sõnumeid kohale viima, samas ametlikult. Nad muidu ei saa aru 😀 Et sellisele tavainimesele, kes uudiseid ja asju nii palju ei jälgi ning vahel pealkirju ehk loeb, nendele ma arvan oli see mingil määral ikkagi kasulik.

+28
-9
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
km70

ma na pisike ja tühine eraisik, ei minust osariiki saa.

Huvitav, oma eelmises postituses ju küll avaldasid arvamust, kuidas me USA osariigiks saame? ME. Sina ka, seega. Siis polnud tühine eraisik? Või nii ongi, et midagi nagu ei tahaks, tahaks kodu ja heinamaad ja päike paitaks puude latvasid nii, et need kui kullatud olivad? Paraku selles maailmas nii väike riik ilma suure sõbrata elus ei püsi. Tuleb valida. Mina eelistan iga kell olla USA osariik, kui isegi nii kaugele asi peaks minema. Esialgu seda aga küll kuskil silmapiiril ei paista.

+12
-9
Please wait...

Postitas:
rohekonn

Kuidas kellelegi. Ise jälgin infotunde, uudiseid, vaatan ETV ja olen pidevalt asjadega kursis. Ma arvan ehk ma ise ka lootsin midagi sisukamat, aga samas ma pakun, et meie seas on väga suur osa selliseid lihtsaid inimesi kellele peabki lihtsalt mingeid lihtsaid sõnumeid kohale viima, samas ametlikult. Nad muidu ei saa aru 😀 Et sellisele tavainimesele, kes uudiseid ja asju nii palju ei jälgi ning vahel pealkirju ehk loeb, nendele ma arvan oli see mingil määral ikkagi kasulik.

Mis teemal pöördumine oli?

+1
-8
Please wait...

Postitas:
km70

Just, ma arvan, et nemad olidki sihtgrupp – vanainimesed eelkõige, kes ehk ei oska erinevaid detaile õigesti kokku panna ning saavad Vene mobilisatsioonist ja meie reservõppusest kokku väga koleda pildi. Sellest annab aimu juba valitud kellaaeg – enne Aktuaalset. Noorema rahva jaoks, kes kõike nagunii järele vaatab, oleks ka varasem aeg sobinud, aga sihiti just vanemat gruppi.

+18
-5
Please wait...

Postitas:
mukk77

Elektrikatkestused siis. Olgu tund paar päevas saavad kõik hakkama. Aga nädal? Mul on gaasiküte. Kas ma peaksin tuppa lõkke tegema? Hästi, soovitatakse paigaldada generaator, aga peab asuma õues. Ridaka hoov ei ole kuidagi lukustatav, see genekas varastatakse lihtsalt ära. Okei, pange päikesepaneelid ja tuulegeneraatorid… esiteks talvel ei ole päikest ja teiseks see nõuab kõik investeeringuid tänases olukorras, kus toit on juba üüratult kallis ja lisaks veel üks laen kaela tundub võimatu.

+20
-10
Please wait...

Postitas:
Forever21

Jumal tänatud, et oli sisutu pöördumine!

+27
-3
Please wait...

Postitas:
mukk77

Ahaaa…vaatasin Stokkeri lehelt genekaid. Veel on saada! Pole ära ostetud. Hind rohkem kui 4500 eur. Et siis ikkagi pean laenu võtma? Aga see genekas tahab ju kütet. 27L ööpäevas. Mis see liiter on, 2 euri ligi? 55eur ööpäevas? Nädal elektrikatkestust 7*55 eur? Pluss gaasiarve Eesti Gaasile. Börsipaketiga elekter tundub hetkel ikka väga soodne, nautigem kuni on.

+1
-14
Please wait...

Postitas:
Ragne

Jätke paanika. Elektrikatkestused võivad küll tulla, kui see kääbus täitsa ära pöörab, aga pigem on see ebatõenäoline, sest seal endilgi ju voolu vaja. Lihtsalt informeeritud peame olema. Voolukatkestused on maailmas väga tavalised, me siin oma kirutud börsiga oleme nautinud aastaid, et kõigile alati voolu jätkub, maailmas pole see üldse nii endastmõistetav.

+16
-12
Please wait...

Postitas:
mukk77

Ilmselt see nii läheb, et kodumajapidamistele ei tule päevi kestvaid katkestusi. Lihtsalt veider, et teemat lahti ei räägitud ja tehti selline napp pöördumine.

+9
-6
Please wait...

Postitas:
Siil udus

Nädalapikkust elektrikatkestust ma ei usu.

Küll aga peame vaimselt valmistuma elektritarbimise tugevast ja kasvõi sunniviisilisest (plaanilised elektrikatkestused) kärpimisest st asutused panevad end varem kinni sh kauplused. Et siis, mugav elu võib mõneks ajaks läbi olla.

Kui isegi peakski pikem katkestus tulema, eks siis lähevad maavanaemad jälle hinda, kel ahiküte, kaevuvesi ja maakelder moosidega aastast 1990.

+10
-5
Please wait...

Postitas:
Tahesara

Väga õige hinnang https://maaleht.delfi.ee/artikkel/120071716/hindrek-riikoja-miks-peaminister-kulvab-paanikat

+14
-16
Please wait...

Postitas:
temake

Paanikat ju ei ole, aga ikka annab Putin säru meile, mitte meie talle

+11
-1
Please wait...

Postitas:
km70

Ärge krt virisege kogu aeg. Unustage ära see sisepoliitika. Meil on üks vaenlane, üks oht, Venemaa. Prooviks nüüd ühtne olla.

+29
-9
Please wait...

Postitas:
Tahesara

Ärge krt virisege kogu aeg. Unustage ära see sisepoliitika. Meil on üks vaenlane, üks oht, Venemaa. Prooviks nüüd ühtne olla.

Tubli, et kaineks said! Sinu tülikiskumised on nagunii lasteaia tasemel, lõpeta need ära jah.

0
-24
Please wait...

Postitas:
km70

Tubli, et kaineks said!

Selge siis nüüd, kes see on, kes teemades mingil hetkel oponenti kainenema kutsub. Eks igaüks tunneb tuttavad ohud ära.

+8
0
Please wait...

Postitas:
Mette-Merithh

Ma isegi ei teadnud, et see midagi ülelema hakkab. Praeguseks on ilmselt juba öeldud. Oli siis midagi tal öelda?

0
-16
Please wait...

Postitas:
Liis T

Jätke paanika. Elektrikatkestused võivad küll tulla, kui see kääbus täitsa ära pöörab, aga pigem on see ebatõenäoline, sest seal endilgi ju voolu vaja. Lihtsalt informeeritud peame olema. Voolukatkestused on maailmas väga tavalised, me siin oma kirutud börsiga oleme nautinud aastaid, et kõigile alati voolu jätkub, maailmas pole see üldse nii endastmõistetav.

Ma jällegi ei taha väga uskuda, et elektrikatkestus oleks välja toodud, kui tegu oleks õhkõrna teoreetilise võimalusega. Pigem kaldun arvama, et selle väljaütlemise tingis mingi info olemasolu. Venemaa mobilisatsioonist on juba nii palju räägitud, et raske uskuda, et selle pärast tunti vajadust teha pöördumine, mis oma formaadilt pole Eestis kohe teps mitte tavaline.

+22
0
Please wait...

Postitas:
Kutsarhobusel

Ahaaa…vaatasin Stokkeri lehelt genekaid. Veel on saada! Pole ära ostetud. Hind rohkem kui 4500 eur. Et siis ikkagi pean laenu võtma? Aga see genekas tahab ju kütet. 27L ööpäevas. Mis see liiter on, 2 euri ligi? 55eur ööpäevas? Nädal elektrikatkestust 7*55 eur? Pluss gaasiarve Eesti Gaasile. Börsipaketiga elekter tundub hetkel ikka väga soodne, nautigem kuni on.

Mis generaatoreid sa vaatasid? Meie majal on 700eur maksev ja pole hätta jäänud. Ööpäevas kulutab ca 45eur kanti praeguste hindadega (öösel ei jooksuta).

+5
0
Please wait...

Postitas:
angie

Ma isegi ei teadnud, et see midagi ülelema hakkab. Praeguseks on ilmselt juba öeldud. Oli siis midagi tal öelda?

Ei olnud. Kasutas soodsat juhust ja tegi valimisreklaami. Neid pöördumisi hakkab enne märtsikuud ilmselt rohkem tulema.

+5
-24
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 101 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Õhtune AK Kallase pöördumine