Esileht Ajaviite- ja muud jutud Õhtune AK Kallase pöördumine

Näitan 30 postitust - vahemik 61 kuni 90 (kokku 101 )

Teema: Õhtune AK Kallase pöördumine

Postitas:
Andy

Lasnamäe elanik peab hakkama plaan B-d mõtlema, mis muud. Mina, korteris elava inimesena, täna reageerisin. Kui varem tundus mulle see probleem kauge, siis täna ma sain aru selle reaalsusest. Olgu see elektri katkestus või sõda. Jah, hilja, aga parem hilja kui mitte kunagi.

Ja mis plaan B-d sellel Lasnamäe elanikul välja mõelda on?! Egas kõik ei saa kuskile metsatallu tuttavate või sugulaste kaela peale minna. Kui üleüldse on, millega sinna minna.

+17
-7
Please wait...

Postitas:
kaiekast

Lasnamäe elanik peab hakkama plaan B-d mõtlema, mis muud. Mina, korteris elava inimesena, täna reageerisin. Kui varem tundus mulle see probleem kauge, siis täna ma sain aru selle reaalsusest. Olgu see elektri katkestus või sõda. Jah, hilja, aga parem hilja kui mitte kunagi.

Ja mis plaan B-d sellel Lasnamäe elanikul välja mõelda on?! Egas kõik ei saa kuskile metsatallu tuttavate või sugulaste kaela peale minna. Kui üleüldse on, millega sinna minna.

Vastavalt oma võimalustele peab mõtlema. Inimene ei saa ju ometi olla nii saamatu.
Ja kui ongi nii saamatu, siis tuleb loota teistele…ja õnnele.

+6
-16
Please wait...

Postitas:
km70

No tulebki välja mõelda, mis siis teha. Kasvõi näiteks paar sooja tekki ja soojad sussid juurde osta. Varuda vett, toiduaineid, mida saab ilma keetmata tarvitada, ravimid välja osta, mida tarvitatakse. Hoida auto paak benssu täis. Leppida kokku mõne lähedase või sõbraga, et minnakse suure häda korral nende juurde (loomulikult koos oma söögiga). Jne. See kõik ei võta tükki küljest, aga kui on häda käes, siis on väga hea, kui on asjad läbi mõeldud. Hädaolukorras võib ju ka sidevõimalus kaduda, seega peavad asjad olema enne läbi mõeldud.

+14
-5
Please wait...

Postitas:
angie

Umbmääraselt räägiti julgeolekust üldse, erakorralistest õppustest, piiri kaitsmisest ja kõige lõpuks võimalikust elektrikatkestusest. Kui oli teada reaalne oht just viimase kohta, siis oleks pidanud seda ka nõnda kommunikeerima

Jutu iva olnud tegelikult üldse elektrist, see oli nii jutu jätkuks pöördumise külge poogitud (ja tagantjärele üritatakse tänagi ainult seda trummi tagudes väljaöeldut pehmendada), katsuge ridade vahelt välja ligeda ja meenutada KK varasemaid sõnavõtte ja neile järgnenud sündmusi.

Kas tõesti nii olulist teadaannet tuleb esitada hämades ja nõnda, et rahvas peab hakkama midagi ridade vahelt välja lugema?

Ja nüüd tuleb välja, et hiljemalt eilse valitsuse istungi lõpuks kl 18:30 oli peaministril juba teada, et Leedu lahtiühendamise katse jääb täna ära ning seega ka Eesti kardetav elektrikatkestus. Sellegipoolest ei suutnud KK vastu panna kiusatusele tulla telesse “erakorralist teadaannet” edastama. PR meeskond töötab täistuuridel 😁.

+13
-21
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
km70

Ja nüüd tuleb välja, et hiljemalt eilse valitsuse istungi lõpuks kl 18:30 oli peaministril juba teada, et Leedu lahtiühendamise katse jääb täna ära ning seega ka Eesti kardetav elektrikatkestus.

Mis tähtsust sellel on, et hetkel ära jääb? Ega ta igaveseks ära ei jää. Konkreetse näite põhjal oli väga asjakohane selline hoiatus, et võib elektrikatkestus tulla, mingit tähtsust pole, et laupäeval ei tule, vaid tuleb hiljem – ongi aega paremini valmistuda. Ma päriselt ei saa aru, mis teil viga on, miks te kogu aeg peate mingit vingujuttu ajama ja virisema kõige kallal? Küll jäeti hoiatamata ja küll hoiatati valesti, küll oli vorm vale ja küll sisu vale.

+27
-8
Please wait...
Postitas:
metsasusi

Ega mingite asjadega tulebki nüüd harjuda. Ma ka eile mõtlesin, et wtf, aga nüüd nii ongi. Eile oli kõige suurem probleem, et elekter on kallis, täna on hea meel, et elekter ON.

venemaalasi on ka harjutatud mõnda aega mõttega, et tuumapomm on okei.

Ju siis tuleb ikka varuda süüa ja küünlaid. või osta üheotsa pilet

+16
0
Please wait...

Postitas:
karmauhh

See on olnud ju Lasnamäelase valik sinna elama minna. Nüüd tuleb leida siis koht, kuhu saaks sooja minna sellises olukorras. Eks kriisi kätte jõudes pakutakse ka KOV poolt mingeid variante aga mugavam on ju ise seda teha. Mina kolisin maale oma majja just selle eesmärgi ja arvestusega, et ise omadega hakkama saaks. Mul on ka puud ja kaevud ja küttekehad. Ma ei või siis öelda, et ma ärevuses olen? Ma võtan ka nv ette ja vaatan toiduvarud üle, küünlaid tuleb osta. PM pöördumine oli meeldetuletus kõigile, kõik saavad valmistuda. See, et osad on ettenägelikumad olnud, ei tee nüüd neid prepperiteks ega süüdlasteks.

Appi, mis ennasttäis jutt. Mina-mina-mina, mul on ja mina tegin, vaadake nüüd kõik, kui palju parem ja targem mina olen lasnamäelastest! Majaomanikud, näete, on see ettenägelik inimtõug, need teised seal Lasnamäel on mingid lollid teisejärgulised.

Aga kui nüüd terve Lasnamäe ja Mustamäe ja Õismäe ja otsa veel Annelinn ja paar paneelmajarajooni veel võtavad kätte ja tulevad ka kõik sinna sinu kanti maale eramaju ehitama ja kaeve kaevama ja puid varuma? Sest nii on ju ettenägelik ja õige elamisviis. Kas sul siis on seal veel mingi maaelu või vett kaevus või jätkub sulle küttematerjali ostmiseks? Sa ikka kujutad ette, mis toimuks, kui kõik leibkonnad, kes praegu 5, 9 või 16 korrusel üksteise kohal elavad, üle Eesti pinnalaotusesse pannakse?

Ainus põhjus, miks sina saad seal maal elada ja kultiveerida oma illusiooni, et katastroofi või kriisi ajal oled paremas seisus kui ülejäänud, on see, et enamus inimesi elab linnades ja korrusmajades. Kui kõik Eesti elanikud tahaks elada nii nagu sina, siis… Noh, mõtle ise edasi.

+23
-12
Please wait...
Postitas:
angie

Mis tähtsust sellel on, et hetkel ära jääb? Ega ta igaveseks ära ei jää.

On tähtsus selle esitamise formaadis, on siis nii raske aru saada sellest? Lisaks umbmäärane ja laialivalguv häma piiri kaitsmisest jms. Puhas poliitiline pr spinn, ei midagi enamat.

+7
-16
Please wait...

Postitas:
angie

Ma päriselt ei saa aru, mis teil viga on, miks te kogu aeg peate mingit vingujuttu ajama ja virisema kõige kallal?

Mitte kõige kallal, vaid selle tobeda läbinähtava eneseupitamise kallal, mida KK teles korraldas. Täiesti ebavajalik “erakorraline” pöördumine ajal, kui mitte midagi erakorralist polnud teadaolevalt juhtumas. Niimoodi peaminister lihtsalt devalveerib oma edaspidised erakorralised pöördumised, kui neid peaks tõesti juba päriselt vaja minema. Niimoodi ei tohiks peaminister käituda. Kurb, kui inimesed nii rumalad on ja sellest aru ei saa, mida tähendab poliitiline vastutus, eriti praegusel keerulisel ajal.

+15
-20
Please wait...
Postitas:
angie

Ma ka eile mõtlesin, et wtf, aga nüüd nii ongi. Eile oli kõige suurem probleem, et elekter on kallis, täna on hea meel, et elekter ON.

No see oli kindlasti üks eesmärkidest sel pöördumisel. Nurin rahva poolt on juba liiga suureks paisunud ja reformi reiting kõikuma löönud.

+13
-10
Please wait...

Postitas:
Peggy_Bundy

Me mõtlesime jah, meil kaev ja 3 puudega köetavat küttekeha ja 30rm puid, paar tonni puidubrikett ja peaks hakkama saama. Aasta alguses oli aru saada, et puudehind kindlasti vähemalt kahekordistub aasta lõpuks, tellisime 20tihu puid ja 4tonni puidubriketti. Õigesti tegime, kevadel läks 30€rm puud, nüüd üle 100 juba. Aga jah, sellest pole pikapeale kasu, hakatakse varastama seda kõike.

Teie küttepuid tulevad varastama ainult teie lähedal elav lumpen, kel endal pole viitsimist kütet varuda. Ja need varastavad ka ilma mingisuguse kriisita.

Keskküttega linnainimesel pole mingit huvi kuskile kolkasse puude järele sõita. Kui kütte puudumisel on soov rõdule lõke teha, küll siis saab need puud mõnest kauplusest või bensiinijaamast ka ära virutada.

+2
-7
Please wait...

Postitas:
Peggy_Bundy

Mitte kõige kallal, vaid selle tobeda läbinähtava eneseupitamise kallal, mida KK teles korraldas. Täiesti ebavajalik “erakorraline” pöördumine ajal, kui mitte midagi erakorralist polnud teadaolevalt juhtumas. Niimoodi peaminister lihtsalt devalveerib oma edaspidised erakorralised pöördumised, kui neid peaks tõesti juba päriselt vaja minema. Niimoodi ei tohiks peaminister käituda. Kurb, kui inimesed nii rumalad on ja sellest aru ei saa, mida tähendab poliitiline vastutus, eriti praegusel keerulisel ajal.

Kaja Kallase sõnavõtt oli igati vajalik ja asjakohane. Sellest arusaamine ja tõlgendamine sõltub küll  väga suurel määral kuulaja meelsusest ja osade inimeste puhul ka mõistmisvõimest.

+23
-12
Please wait...

Postitas:
Huviline

Kaja Kallase sõnavõtt oli igati vajalik asjakohane. Sellest arusaamine ja tõlgendamine sõltub küll väga suurel määral kuulaja meelsusest ja osade inimeste puhul ka mõistmisvõimest.

Teatud kontingendile pole absoluutselt vahet, mida KK teeb. Ütles midagi – aga miks nii ütles? Ei ütelnud midagi – aga miks ei hoiatatud? Nemad suudlevad ainult EKRE varbaid ja venemeelsust ja oravate sõimamine on sama tavaline, nagu hommikukohvi joomine. Helmede pilti nähes suisa arutuvad papakest nähes 😍

+15
-14
Please wait...
Postitas:
km70

On tähtsus selle esitamise formaadis, on siis nii raske aru saada sellest?

On küll raske. Just sellest ongi raske aru saada, et kellegi jaoks formaat on olulisem kui sisu.

Mitte kõige kallal, vaid selle tobeda läbinähtava eneseupitamise kallal, mida KK teles korraldas. Täiesti ebavajalik “erakorraline” pöördumine ajal, kui mitte midagi erakorralist polnud teadaolevalt juhtumas.

Erakorralist on juhtumas kogu aeg viimastel päevadel. Jah, sõnastus oleks võinud ehk olla selline, et oleks kohe ka teada antud, et Venemaal oli plaan Baltimaad lahti ühendada, kuid sellest loobuti, aga tegelikult ei muuda see sugugi sisu. Hoiatus, et lähiajal võib tekkida ajutisi probleeme elektriga, on vastu talve absoluutselt asjakohane. Milleks see jonn, ma ei mõista. Keegi ei sunni Kaja Kallast armastama, aga kogu aeg kõige peale viriseda, mida ta teeb, on tobe.

+18
-6
Please wait...

Postitas:
ageta

See on olnud ju Lasnamäelase valik sinna elama minna. Nüüd tuleb leida siis koht, kuhu saaks sooja minna sellises olukorras. Eks kriisi kätte jõudes pakutakse ka KOV poolt mingeid variante aga mugavam on ju ise seda teha. Mina kolisin maale oma majja just selle eesmärgi ja arvestusega, et ise omadega hakkama saaks. Mul on ka puud ja kaevud ja küttekehad. Ma ei või siis öelda, et ma ärevuses olen? Ma võtan ka nv ette ja vaatan toiduvarud üle, küünlaid tuleb osta. PM pöördumine oli meeldetuletus kõigile, kõik saavad valmistuda. See, et osad on ettenägelikumad olnud, ei tee nüüd neid prepperiteks ega süüdlasteks.

Appi, mis ennasttäis jutt. Mina-mina-mina, mul on ja mina tegin, vaadake nüüd kõik, kui palju parem ja targem mina olen lasnamäelastest! Majaomanikud, näete, on see ettenägelik inimtõug, need teised seal Lasnamäel on mingid lollid teisejärgulised.

Aga kui nüüd terve Lasnamäe ja Mustamäe ja Õismäe ja otsa veel Annelinn ja paar paneelmajarajooni veel võtavad kätte ja tulevad ka kõik sinna sinu kanti maale eramaju ehitama ja kaeve kaevama ja puid varuma? Sest nii on ju ettenägelik ja õige elamisviis. Kas sul siis on seal veel mingi maaelu või vett kaevus või jätkub sulle küttematerjali ostmiseks? Sa ikka kujutad ette, mis toimuks, kui kõik leibkonnad, kes praegu 5, 9 või 16 korrusel üksteise kohal elavad, üle Eesti pinnalaotusesse pannakse?

Ainus põhjus, miks sina saad seal maal elada ja kultiveerida oma illusiooni, et katastroofi või kriisi ajal oled paremas seisus kui ülejäänud, on see, et enamus inimesi elab linnades ja korrusmajades. Kui kõik Eesti elanikud tahaks elada nii nagu sina, siis… Noh, mõtle ise edasi.

Lasku käia, tulgu aga. Mul on piisavalt suur maa, et keegi mulle külje alla ei saa tulla ja perekonnas küllalt metsi, kust küttepuid teha. Ühe Lasnamäe perekonna olen nagunii nõus vajadusel enda juurde võtma, lisaks mujalgi korterites elavad perekonnaliikmed.

Ja need sõnad, et lasnamäelased on lollid teisejärgulised, panid sina mulle suhu. Mina ütlesin vaid seda, et ka majaomanikel, kes on ette valmitunud, on lubatud ärevuses olla.

+6
-7
Please wait...

Postitas:
angie

Kaja Kallase sõnavõtt oli igati vajalik ja asjakohane. Sellest arusaamine ja tõlgendamine sõltub küll väga suurel määral kuulaja meelsusest ja osade inimeste puhul ka mõistmisvõimest.

Vajalik ja asjakohane erakorraline pöördumine, kuigi oli teada juba pöördumise tegemise hetkel, et midagi erakorralist ei hakka toimuma?

Sellega olen nõus, et tõlgendamine sõltub meelsusest ja arusaamisvõimest. Rumalamad ei saa aru, mis oli selle pöördumise tegelik eesmärk.

+11
-14
Please wait...

Postitas:
angie

On küll raske. Just sellest ongi raske aru saada, et kellegi jaoks formaat on olulisem kui sisu.

Selles probleem ongi, et pöördumine oli sisutu. Elektrikatkestuse oht on ammu õhus olnud ja polnud absoluutselt mitte mingisugust vajadust seda üleüldist ohtu niimoodi edastada.

+12
-13
Please wait...

Postitas:
angie

Kaja Kallase sõnavõtt oli igati vajalik asjakohane. Sellest arusaamine ja tõlgendamine sõltub küll väga suurel määral kuulaja meelsusest ja osade inimeste puhul ka mõistmisvõimest.

Teatud kontingendile pole absoluutselt vahet, mida KK teeb. Ütles midagi – aga miks nii ütles? Ei ütelnud midagi – aga miks ei hoiatatud? Nemad suudlevad ainult EKRE varbaid ja venemeelsust ja oravate sõimamine on sama tavaline, nagu hommikukohvi joomine. Helmede pilti nähes suisa arutuvad papakest nähes 😍

Et teatud kontingent ka ei väsi igal hetkel kõiges ekret ja venemeelsust seostama ning süüdistama. Lihtsalt mage.

+16
-11
Please wait...

Postitas:
km70

Et teatud kontingent ka ei väsi igal hetkel kõiges ekret ja venemeelsust seostama ning süüdistama. Lihtsalt mage.

Aga ega viimaste aegade Helme avaldused jäta eriti muud võimalust küll. Olen kogu aeg Helme vastu neutraalne olnud, isegi pigem positiivne (aga ainult ühe Helme, Martini vastu), viimasel ajal aga ei saa temast üldse aru. Tanki äraviimiseks ei olevat olnud õige aeg, venelaste jaoks piiri kinnipanekuks ei olevat õige aeg, räägib, kuidas äkki venelane vihastab, no misasja. Viimane aeg oli kõike seda teha.

+14
-8
Please wait...

Postitas:
Tahesara

Loodetavasti need uudised on valed

https://eestinen.fi/2022/09/midagi-on-toimumas-usa-vaed-on-lainud-poolas-liikuma/

https://eestinen.fi/2022/09/turgis-laks-laane-euroopa-poole-liikuma-115-000-pealine-migrantide-armee-valguse-karavan/

https://eestinen.fi/2022/09/hiina-siseinfo-riigipea-xi-jinping-on-ametist-maha-voetud-ja-koduarestis/

0
-20
Please wait...
Postitas:
km70

See Xi Jinpingi teema on küll huvitav. Igasugused India ja muud Aasia väljaanded kirjutavad, aga keegi kindlalt midagi ei tea, kõik pealkirjad lõppevad küsimärkidega. BBC ja Reuters on vait.

No ei, tundub ikka seegi olema üks kuulujutt https://www.oneindia.com/fact-check/fact-check-has-xi-jinping-been-placed-under-house-arrest-3465774.html

0
0
Please wait...
Postitas:
Agathe

Keskküttega linnainimesel pole mingit huvi kuskile kolkasse puude järele sõita.

Ahaa, et keskküttega korteris elaval pätil ja vargal ei ole motti varastada midagi, mida ta ise ei vaja? 🙂

See on küll sul sama loogika, et kui vargamentaliteediga pätt haistab näiteks varastatud tööriistade müügist saadavat raha, siis ta ei lähe mõnd suvilarajooni rüüstama, sest tal pole Lasnamäe korteris midagi mootorsaega teha. Suvilaid käivad siis sinu arvates rüüstamas kitsalt vaid lähedal elavad teised suvilaomanikud? Korteritest varastavad korteriomanikest vargad? Majadest majaomanikud vargad? See peab olema nali.

Vargad varastavad siiski seda, millel on nõudlust. Keegi ju ostab nende käest ära ka praegu kõik need varastatud jalgrattad, rehvid, ehted, mobiiltelefonid, arvutid, kodumasinad ja tööriistad. Ei, nad ei müü neid teistele varastele 🙂 Nad müüvad neid asju kas naiivsetele inimestele või nendele, kel on kama, varastatud või ei. Või neile, kel on väga-väga seda vaja ja saab odavamalt.

Nõudlus tekitab pakkumise. Puud on muidugi ainult kellegi teise kommentaatori poolt sisse toodud kujundlik näide. Kuulge, meil käivad asulates vargad isegi Rumeeniast ja linnades autovargad Leedust. Puud puudeks, muidugi. Usun, et see oli antud kommenteerija sulest vaid nö koodnimetus.

Mis ettekujutus see on, et vargad varastavad vaid seda, mida nad ise isiklikult vajavad ja ainult naabrusest 🙂 “Kurjategija ju ei varasta õuetarbeid ega tööriistu, kui ta elab korteris, sest tal pole neid vaja”. See peab olema nali.

Kus on nõudlus, seal tekib pakkumine. Kui on tahe, leitakse ka viis. Ahnus ajab igasugused sebijad, vahendajad ja vargad kriisis veel rohkem jalule. Hangeldamine on sõdade ja kriiside ajal tavaline. Kuritegevus kasvab.
Kui elektrit ei peaks pikalt olema (mida ma ei usu), tekib suurendatud nõudlus isegi küttepuudele, kuigi ilmselgelt pole see kaugeltki esimene asi, mis erilisse nõudlusesse läheb. Veelkord – puud puudeks, aga mõtteviis, et varas varastab vaid seda, mida ise vajab, on siiralt naiivne. See muidugi ka, nagu ahiküte, puupliit või kamin oleks inimestel ainult kaugetes kolgastes, aga mitte näiteks Nõmmel ja veel mitmes Tallinna piirkonnas. Ka Mähel. Muugal. Veelkord – aga puud – loodetavasti oli see vaid näide.

+7
-4
Please wait...

Postitas:
Tahesara

Täna siis Delfi ka ärkas ja märkas, ha-ha  https://www.delfi.ee/artikkel/120072580/kuulujutud-hiina-presidendi-koduarestist-ja-vaidetavast-sojapoordest-pole-kinnitust-leidnud

0
-7
Please wait...
Postitas:
km70

Täna siis Delfi ka ärkas ja märkas https://www.delfi.ee/artikkel/120072580/kuulujutud-hiina-presidendi-koduarestist-ja-vaidetavast-sojapoordest-pole-kinnitust-leidnud

Mis mõttes? Miks oleks Delfi pidanud eile mingist libauudisest teatama? Väärikas uudistekanal ei edastagi klatši. Delfi näitas sellega, et on märksa kõrgemast klassist kui sinu tsiteeritud allikas.

+11
-1
Please wait...

Postitas:
Tahesara

Mis mõttes? Miks oleks Delfi pidanud eile mingist libauudisest teatama? Väärikas uudistekanal ei edastagi klatši. Delfi näitas sellega, et on märksa kõrgemast klassist kui sinu tsiteeritud allikas.

Kahjuks laskus Delfi samale madalale tasemele ja sedagi hilinemisega. Väärikad vaikivad ikka veel.

0
-12
Please wait...

Postitas:
km70

Kahjuks laskus Delfi samale madalale tasemele ja sedagi hilinemisega. Väärikad vaikivad ikka veel.

Ei nõustu, et sama madalale laskus. Eestinen teatas eile, et väidetavalt Xi on koduarestis. Delfi teatas täna, et Xi koduarest ei ole kinnitust leidnud. Eestinen teatas uudisest, nagu see oleks tõsi. Delfi teatas, et eile oli libauudis, mis kinnitust ei leidnud. Erinevus on suur.

+12
-3
Please wait...

Postitas:
Tahesara

Sa ilmselt ei tea miks Hiina suhtes tõelised kvaliteetkanalid madalat joont hoiavad.

Eile lugesin kuskilt nalja: mõista-mõista mis maa see on: Ukraina lipp, vene keel ja EL pass?

Vene keele osatähtsus aina kasvab, hoogsalt https://forte.delfi.ee/artikkel/120072590/kui-palju-venemaa-kodanikke-paases-sel-kurikuulsal-nadalal-ikkagi-eestisse-palju

+2
-10
Please wait...

Postitas:
Agathe

Eestinen. Nagu päriselt allikas? Tähismaade eestinen?

+11
-1
Please wait...

Postitas:
Tahesara

Eestinen. Nagu päriselt allikas? Tähismaade eestinen?

Nad jäävad sinu fantaasialennule lootusetult alla jah.

+1
-8
Please wait...

Postitas:
metsasusi

Ma siiralt usun, et Kallasel on Eesti prioriteedid paigas, ma hirmujudinatega mõtlen kui oleks ekreike veel pukis, need lähvivad üldse vales suunas. Või kui  nad uuesti saavad olema. Ma saan aru, et praegune olukod pole ideaalne, aga kus üldse oleks või mis on alternatiiv. Kahest halvast parem.

Aga see pöördumine tekitas minus ka selle wtf-i. Öelnud siis kohe, mis järgmisel hommikul delfis ja postimehes kirjas olid. Mitte mingit põhjendust, mis elektrikatkestused, miks ja mis eesmärgil. Eelnevate sündmuste põhjal olen aru saanud, et Kallasel on päris hea luure info, nad päriselt ka teavad mis ja kus toimub, seetõttu oli eriti mures. Aga pärast tuli välja, et juba avalduse esitamise päeva lõunaks oli teada, et katkestus jääb ära….ma saan aru, tegelikult meil tulebki valmis olla, sest see olukord on ikka pekki läinud piiri taga. Aga see ühe õhtu paanika oli natuke üle võlli. Või ega me ju lõpuni ei tea – see on nagu tormihoiatustega. Kui hoiatakse ja ei tule, siis on kõigil häda, et mida te paisutate üle ja kui tuleb ja ei hoiatata, siis on häda, et miks keegi ei öelnud, et tikke ja küünlaid tuleb varuda

0
-4
Please wait...
Näitan 30 postitust - vahemik 61 kuni 90 (kokku 101 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Õhtune AK Kallase pöördumine