Ma siiralt usun, et Kallasel on Eesti prioriteedid paigas, ma hirmujudinatega mõtlen kui oleks ekreike veel pukis, need lähvivad üldse vales suunas. Või kui nad uuesti saavad olema. Ma saan aru, et praegune olukod pole ideaalne, aga kus üldse oleks või mis on alternatiiv. Kahest halvast parem. Uusmingi isamaa-ekre, see on meie lõpp ka
Aga see pöördumine tekitas minus ka selle wtf-i. Öelnud siis kohe, mis järgmisel hommikul delfis ja postimehes kirjas olid. Mitte mingit põhjendust, mis elektrikatkestused, miks ja mis eesmärgil. Eelnevate sündmuste põhjal olen aru saanud, et Kallasel on päris hea luure info, nad päriselt ka teavad mis ja kus toimub, seetõttu oli eriti mures. Aga pärast tuli välja, et juba avalduse esitamise päeva lõunaks oli teada, et katkestus jääb ära….ma saan aru, tegelikult meil tulebki valmis olla, sest see olukord on ikka pekki läinud ja kahju küll, meil on piir selle värdja riigiga, kes millestki ei hooli. Aga see ühe õhtu paanika oli natuke üle võlli. Või ega me ju lõpuni ei tea – see on nagu tormihoiatustega. Kui hoiatakse ja ei tule, siis on kõigil häda, et mida te paisutate üle ja kui tuleb ja ei hoiatata, siis on häda, et miks keegi ei öelnud, et tikke ja küünlaid tuleb varuda
Aga kust sa tead, et venelased just praegu uut katsetust ei plaani? Ja kui katkestus õnnestub, siis juba homme sageduse tagamist ära ei lõpetata?
Aga see ühe õhtu paanika oli natuke üle võlli. Või ega me ju lõpuni ei tea – see on nagu tormihoiatustega. Kui hoiatakse ja ei tule, siis on kõigil häda, et mida te paisutate üle ja kui tuleb ja ei hoiatata, siis on häda, et miks keegi ei öelnud, et tikke ja küünlaid tuleb varuda
Ma arvan, et just nii seda tulebki võtta – hoiatusena, et võib hakata juhtuma. Seepärast seda teadet ära ei jäetudki. Eile ei toimunud, aga homme võib toimuda. Parem tõesti osta mõned tikud ja nati konservi.
No ma ei tea… kui ikka kriitikute nimesid guuglisse lüües tuleb esimese asjana välja seos EKRE Objektiiviga, siis kui asjalik ja erapooletu see nende “kriitika” on? Muud infot nende kriitikute ühiskondlike või äriliste saavutuste kohta ka suurt polnud veebis. Mulle jäi mulje juutuuberitest.