Mida Teie teete täna pereõhtuks söögiks? Endal on pea täiesti tühi,vahel on selline tunne,et pane või ennast patta:D.Lisaks veel kui lapsed pirisevad söögiga.Muidu üldjuhul söövad kõike mis eest ära ei jookse aga jah.Küll ei sobi kartul lisandiga siis öeldakse tee suppi ja kui supp on siis nõutakse vastupidi.Täitsa masendav vahel…
Teema: Õhtusöök…
Oleksin eile liha kapist välja sulama võtnud, oleksin teinud ühepajatoitu.
Aga vist teen kotlette, kartuliputru ja peedisalatit.
Magustoiduks teen moonipärja.
kanakintsuliha hautan tomatiga ja lisandiks wokin paprika, suvikõrvitsa ja mis veel kapis leidub
Makaronid ja tomatikaste. Eilsed kotletid ka juurde ja purgist marineeritud peedid salatiks.
Eile tegin kanakastet ja riisi, täna keedan järelejäänud kanakastme (riis sai otsa) kõrvale kartuleid.
Aga saan su murest täitsa aru, ma ise pidevalt sama probleemi ees 🙂
täna vist taipärane riisinuudliroog kanaga. (ehk siis pad thai), teine võimalus on tai karri, pole veel otsustanud.
eile tegi mees esimest korda elus kotlette, kuna mina ütlesin, et ei viitsi, väga hästi tulid välja 😉
Riisi-porgandihautis ja kanakintsuliha.
Viskan ahju kanakintsud, mis on majoneesi ja broilerimaitseainega kokku määritud… Keedan veel riisi ja kõrvale teen hapukoore-majoneesi tilli kastme…
Issand, ma mõtlen teinekord kui jube see igapäevane toidukordade mõtlemine on.
Tahaks ka koju tulla ja söök laekuks ette ilma mingi jamata..igatahes, täna teen pastat bolognese kastmega, homme teen Onu Ben kastet kanaga ja riisiga ja ülehomme teen pitsat tuunakalaga.Võib olla teen ka pühapäeval pannkooke kui rahvas mind välja ei vihasta.
eilne ühepajatoit läheb loosi, homme teen kankastet. Ja nädalavahetusel küpsetan midagi kindlasti.
Täna tatar ja kalakaste, homme piimasupp.
meil eilsest järgi risottot. Sinna juurde teen ahjukala. Kala körvale panen samale pannile küüslauk, porru, porgand, tomat, veidi valget veini. 175 kraadi, 45 min.
Perele hakklihakaste ja kartul, salatiks riivitud keedupeet, värske kurk või hapukurk, kuidas keegi soovib.
Endale tegin juba valmis toorsalati (jääsalat, paprika, punane sibul, tomat, kurk, sool, pipar, laimimahl, oliiviõli) ja kui teised tahavad, siis võin neile ka anda, aga kardetavasti enamus ei taha.
Olgu ette ära öeldud, et ma ei langeta kaalu, vaid mulle lihtsalt viimasel ajal ei maitse ei kartul ega liha. Teised aga jälle ilma nendeta ei saa.
Magustoiduks on üks kena melon. See sobib meile kõigile.
Meil hakklihaga täidetud paprikad krehvtises tomatikastmes, keedetud riis ja värske salat.
Homme kodus tehtud pitsa ja värske salat.
Laupäeval tuunikala lasagne ja värske salat.
Värske salat on igal õhtul erinev.
Pühapaeval kartulipuder, hautatud loomaliha pruunis kastmes ja keedetud beebiporgandid + rohelised herned+ värske tomati-ja kurgisektorid.
[small]Avril kirjutas:[/small]
[tsitaat]Kalasupp on täna, kõrvale soojad juustuga ahjuleivad.[/tsitaat]
OO, sain siit hea idee. Ise pole juba miljon aastat juustukaid teinud, aga maitsevad jubehästi. Teen siis ka täna!
Mismoodi te seda kanakastet teete?
Täna oli õhtusöögiks mulgipuder:)
Mina kasutan kanakastme jaoks kintsuliha. Ostan Rannamõisa naha ja kondita kintsuliha. Pruunistan selle pannil. Maitsestan soola ja pipraga (või mingi muu maitseainega, nagu tuju on). Siis valan peale 38% vahukoore ja keedan kastme kokku. Vahest riputan peale tilli. Vahest teen ka kohvikoorega, siis oisan Merevaiku.
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Tahaks ka koju tulla ja söök laekuks ette ilma mingi jamata..[/tsitaat]
Mul on nii, tõesti väga mugav. Mees teeb süüa. Tänaseks on vist mingi valge kala – eks näeb, mis ta sinna kõrvale välja mõtleb.
See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.