Esileht Ajaviite- ja muud jutud Õhurünnak ja sms

Näitan 4 postitust - vahemik 31 kuni 34 (kokku 34 )

Teema: Õhurünnak ja sms

Postitas:
Kaegu113

Mina hakkan valmistuma, kui mõni riik käseb oma kodanikelt riigist lahkuda, siis hakkab midagi toimuma. Selline asi on alati juhtunud, kui Venemaa või U.S kedagi ründab.

Vene saatkond Eestis avaldas juba ca kuu tagasi üleskutseid Eestist lahkumiseks.

+8
0
Please wait...

Postitas:
Tahesara

Teine kääbus

https://eestinen.fi/2022/05/video-vene-endine-president-edastas-salaparase-maipuhade-sonumi-mida-see-peaks-tahendama/

+2
-4
Please wait...

Postitas:
Vaenukagu

Mina hakkan valmistuma, kui mõni riik käseb oma kodanikelt riigist lahkuda, siis hakkab midagi toimuma. Selline asi on alati juhtunud, kui Venemaa või U.S kedagi ründab.

USA väljastas veebruari lõpus oma kodanikele tungiva soovituse Venemaalt lahkuda. Kas ja kes Venemaad ründama hakkab?

+2
0
Please wait...

Postitas:
eiteakes

Ja mis valjuhääldi kujulised asjad need siiski näiteks Mustamäe majadel on?” – need on internetiga seonduvad seadmed,  kui lihtsalt oelda.

Tänan, sa võid natuke keerulisemalt ka öelda, ma arvan et saan aru.

Minu viga, et ei ole viitsinud ise googeldada, lihtsalt kui mõned (ei mäleta täpselt millal)  aastad tagasi neid märkasin, siis milegipärast liikus mõte tsiviilkaitse peale. Häbenen ja tunnistan ennast vanaks, et kaasaegse tehnoloogia peale ei mõelnud, vaid tõenäoliselt nõukaaegne ajupesu sõjalise tundidest on siiski mingi jälje jätnud.

+3
-2
Please wait...

Näitan 4 postitust - vahemik 31 kuni 34 (kokku 34 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Õhurünnak ja sms