Esileht Väikelaps Öine uni kolmeaastasel

Näitan 9 postitust - vahemik 1 kuni 9 (kokku 9 )

Teema: Öine uni kolmeaastasel

Postitas:
Kägu

Kuidas teil on lapsed kolmeaastaselt maganud?

Laps on sünnist saati olnud kehva unega, eriti öösiti. Beebina ärkas öösel ikka palju kordi.

Nüüd laps on 3,5a ja ikka vähemalt 2x öösel ärkab ja kutsub, et läheks tema kaissu vms. Magab meiega samas toas, aga oma voodis. Beebina magas meie kaisus.

Ei tea mida teha. Kas see on selles vanuses normaalne, et ei maga veel kogu öö või peaks miksit tema unerutiinis muutma? Endal mõistus otsas.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma usun, et see on normaalne. Mul on 2,5 aastane ja ka vahest tahab öösel kaissu ja isegi nutab. Aitab, kui käe peale panen. Ta magab meie kõrval voodis.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuidas teil on lapsed kolmeaastaselt maganud?

Laps on sünnist saati olnud kehva unega, eriti öösiti. Beebina ärkas öösel ikka palju kordi.

Nüüd laps on 3,5a ja ikka vähemalt 2x öösel ärkab ja kutsub, et läheks tema kaissu vms. Magab meiega samas toas, aga oma voodis. Beebina magas meie kaisus.

Ei tea mida teha. Kas see on selles vanuses normaalne, et ei maga veel kogu öö või peaks miksit tema unerutiinis muutma? Endal mõistus otsas.

Mina enda kogemuse pealt ütleks, et on normaalne. Mul oli ka kehva unega laps aga mingi hetk 3-4 aasta vahel hakkas tasapisi paremaks minema ja nüüd 5 aastasena ütleks, et ta on ca aasta aega kenasti ise magama jäänud ja öösiti ka ärkamata maganud. Laps magab endiselt meiega samas toas aga oma voodis juba aastasest saati.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul laps hakkas normaalselt läbi öö magama siis, kui oma tuppa läks. Täiesti tõsiselt ajasime kõik teineteist vastakutti üles öösel. Lisaks on meil kassid, kes käivad öösiti meie (minu ja mehe) kaisus magamas, aga laps läks iga kord elevile, kui kiisu tema kaissu puges hommikupoole ööd (siis oli juba kergem uni). Ja siis ajas last vahel minu külje keeramine üles või kui käisin wc-s. Mees muidu ei norska, aga vahel nohuga tuleb ette ja no siis pidi üldse teise tuppa magama kolima, oli täielik katastroof, laps kogu aeg üleval. Seega, kuskil enne 2a sai mul nii kõrini sellest trallist ja kolisin lapse oma tuppa. Alguses harjutasime päevaunedega ja juba 2 nädala pärast ööseks ka. Pm päevapealt magas hommikuni seal. Praegu tundub, et nooremaga (1a1k) läheb umbes samamoodi vist, sest muster tundub samasugune. Titana ärkas umbes 6 öö jooksul, aga tänaseks olen suutnud venitada nii, et magab kuskil kella 5-6ni ja siis on kergem uni, hakkab keerutama ja vehklema ning iga liigutus ja piuks toas ajab üles (ehk alates kella 5st ärkab kuskil 3x enne päris ärkamisaega). Hetkel muidugi minema kolida teda ei saa, sest saab rinda. Aga lihtsalt esimese lapse pealt mäletan, et see kõik on nii sarnane, seega ilmselt kolin ka tema oma tuppa, kui rinda enam ei saa. Ja seekord kohe. Vanem laps oli peale võõrutamist veel natuke aega meie juures võrekas (tema voodi vastu meie voodit), aga tagantjärele tundub, et oli vale otsus. Oleks pidanud kohe oma tuppa panema.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

On normaalne. Mu kehva magaja hakkas ca 4 aastaselt inimese moodi magama.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul ka hakkas 4-5 a terve öö magama. Aga ka mitte kõik ööd.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu oma hakkas magama kui päevaune ära jätsime 3aastaselt

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis kell magama õhtul läks, ja mis kell tõusis?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis kell magama õhtul läks, ja mis kell tõusis?

21-7 magab. Lasteaias käisin rääkimas, ähvardmas ja avaldusi kirjutamas kuni leiti lahendus kus last ei pandagi voodisse.

0
0
Please wait...

Näitan 9 postitust - vahemik 1 kuni 9 (kokku 9 )

Esileht Väikelaps Öine uni kolmeaastasel