Esileht Lapse ootamine Oktoobribeebid 2022

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 162 )

Teema: Oktoobribeebid 2022

Postitas:
Kägu

Siit lingilt saate liituda oktoobri beebid 2022 grupiga☺️

https://www.facebook.com/groups/1273010899873859/?ref=share

Oktoobribeebid mitte oktoobri beebid.

oktoobri beebid ikka.

Kas sina oledki selle grupi looja? 😂

kuskil pole kirjas, et kas on vahet kas oktoobribeebid või oktoobri beebid. Tähendus jääb samaks. Kui rasedana pole midagi targemat teha kui iga sōna nokkida siis leia endale mingi hobi 🙂

(eelmiste aastate grupid on oktoobri beebid 2021, oktoobri beebid 2020, aprilli beebid 2021, aprilli beebid 2020 jne)

Tähendus ei ole sama.

Oktoobri beebid. Oktoobril on beebid.

Oktoobribeebid. Oktoobris sündivad beebid.

Ehk esimene on lihtsalt lauslollus.

Ja mitte kedagi ei koti. Kui ei sobi grupi nimi siis tee ise uus grupp mitte ära noki teise inimese kallal kes grupi tegi. Kõik eelmiste aastate oktoobri beebid on eraldi. Ka mai beebid, aprilli beebid jne on eraldi. Järsku on kõik teie arust kirjaoskamatud 😀 mida see grupi nimi siia loeb üldse? Tehke enda grupp kui ei sobi mitte ärge virisege nii mōtetu asja üle. Kui teil rasedana igav ja tegevust pole siis vaja otsida endale hobi vōi tegevus.

Sa saad nt õppida õigekeelt.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina avaliku Facebooki grupiga kindlasti ei liitu. Aga kui teha privaatne grupp, oleks täitsa tore 🙂

Hetkel tunnuseid vähe- vahest alakōhus torked, mōned toidud on rohkem isutama hakanud ja päeval väsin kiiremini.

Päike – kuidas sul olemine?

+tere tulemast uued liikmed 🙂

Blume

facebooki grupp ongi privaatne mitte avalik 🙂

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina avaliku Facebooki grupiga kindlasti ei liitu. Aga kui teha privaatne grupp, oleks täitsa tore 🙂

Hetkel tunnuseid vähe- vahest alakōhus torked, mōned toidud on rohkem isutama hakanud ja päeval väsin kiiremini.

Blume

Olemine täiesti tavaline. Vahepeal esineb kerget helepruuni määrimist pisikeste pruunide täppidena. Tarvitan 3x päevas ka vaginaalset progesterooni(gepretix).
Täna käisin arstil veretesti andmas, homme saan vastused.

Rasedustestid on positiivsed. On tugev triip kuid siiani ei ole nii tugevat nagu kontrolltriip. Siirdamisest on 10 päeva. Ehk tavalise viljastumise puhul oleks siis umbes 15-16 dpo.

Ultrahelis ei olnud emakas veel miskit näha. Arst tegi kõhupealse ultraheli. Aga nägi, et emakas on kohev.

Jään nüüd enda analüüside vastuseid ootama 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Blume

Olemine täiesti tavaline. Vahepeal esineb kerget helepruuni määrimist pisikeste pruunide täppidena. Tarvitan 3x päevas ka vaginaalset progesterooni(gepretix).

Täna käisin arstil veretesti andmas, homme saan vastused.

Rasedustestid on positiivsed. On tugev triip kuid siiani ei ole nii tugevat nagu kontrolltriip. Siirdamisest on 10 päeva. Ehk tavalise viljastumise puhul oleks siis umbes 15-16 dpo.

Ultrahelis ei olnud emakas veel miskit näha. Arst tegi kõhupealse ultraheli. Aga nägi, et emakas on kohev.

Jään nüüd enda analüüside vastuseid ootama 🙂

pisikeste pruunide täppidega*

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei!

Mis analüüsi vastused olid, Päike? Loodan, et kōik ok.

Mul juba mōnusalt iiveldab uhhh… ei oodanud seda nii vara😁esimesega algas tükk maad hiljem see iivelduse jant

Blume

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei!

Mis analüüsi vastused olid, Päike? Loodan, et kōik ok.

Mul juba mōnusalt iiveldab uhhh… ei oodanud seda nii vara😁esimesega algas tükk maad hiljem see iivelduse jant

Blume

hCG number oli ilus, peaaegu 400. Lähen nüüd uue nädala alguses uuesti mõõtma.

Aga progesteroon oli väga madal ja arst määras lisaks ka suukaudse progesterooni(duphastoni).

Ja nüüd ongi määrimine pm kadunud. Et oligi siis progesteroonipuudulikkus.

Südamest loodan, et mu pisike pidas vastu ja kõik on korras ja läheb nüüd hästi!❤️🙏

Erilisi sümptomeid mul pole, aegajalt väike palavik nagu ikka ja kõhupuhitused. Eile lõi korraliku valu kõhtu. Saan aru, et see kõhukinnisus ja puhitused on ka raseduse juures täiesti tavapärased.

Päike

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eeldatavalt jääme seda gruppi kauaks kasutama. Ja tõesti, õigekeel võiks olla grupi nimes vähemalt. Väga häirib. Selle asemel, et valehäbi pärast sõrgu vastu ajada ja kurjaks muutuda, kuula ja süvene, ehk õpidki üht-teist!

Piinlik ju vaadata, et ei suuda pealkirjagi õigesti kirjutada.

Head

V.

+8
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere!
Liitun ka ja tulemas kolmas laps. Tähtajaks ilmselt 15.10, triibud sain eile hommikul ja täna tegin kordustesti igaksjuhuks.

Ilmselt peale esimest arsti visiiti liituks heameelega mõne väiksema facebooki grupiga( kui mõni selline tekib).

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eeldatavalt jääme seda gruppi kauaks kasutama. Ja tõesti, õigekeel võiks olla grupi nimes vähemalt. Väga häirib. Selle asemel, et valehäbi pärast sõrgu vastu ajada ja kurjaks muutuda, kuula ja süvene, ehk õpidki üht-teist!

Head

V.

https://paste.pics/FWM7E 

Järkuvalt ei saa ma aru teie probleemist grupi nimega. Paljud grupid on lahku kirjutatud ja ega see kas grupi nimi on kokku/lahku ei muuda grupi sisu

0
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Head

V.

Need grupi nime üle virisejad võiks enda grupi teha! Selliseid vingujaid ei ole vaja gruppi.

+3
-6
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

..aga no kui teed, tee juba ilus asi 🙂

+9
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas juba tehtud grupi nime lihtsalt parandada ei saa?

+4
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina sain oma esimese positiivse rasedustesti 06.02. Kuna oli planeerimata, siis segadus ja hirm peas olid suured. Eile sai ämmaemanda juurde aeg pandud 21.02ks ning nüüd juba ootan huviga edasist teekonda. 😊

Ainuke sümptom hetkel alakõhuvalu.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen grupi admin ja võtan ka nüüd sõna siin. Grupis sai küsitud, et kas häirib see nimi kedagi ja polnud mitte kedagi keda nimi häiriks. Polnud ühtegi inimest kes probleemi oleks näinud grupi nimest niisiis grupi nimi jääb selliseks. Keegi ei sunni teil liituda grupiga kui teid häirib nimi 🙂 Päikest ja ilusat ootusaega.

+3
-8
Please wait...
Postitas:
Kägu

Olen grupi admin ja võtan ka nüüd sõna siin. Grupis sai küsitud, et kas häirib see nimi kedagi ja polnud mitte kedagi keda nimi häiriks. Polnud ühtegi inimest kes probleemi oleks näinud grupi nimest niisiis grupi nimi jääb selliseks. Keegi ei sunni teil liituda grupiga kui teid häirib nimi 🙂 Päikest ja ilusat ootusaega.

😀

+1
-3
Please wait...
Postitas:
norvil

Hei!

Tundub, et olen ka oktoobri tähtajaga rase hetkel. Mõtlesin kas siin Tartumaalt pärit ootajaid ka on, kes tahaksid näiteks väikest privaatset gruppi facebooki moodustada? Suure grupiga ma ise kindlasti liituda ei soovi, aga hea oleks siiski kellegagi kogemusi vahetada. Lisaks on võimalus hiljem ka nt beebi-date teha vms. 🙂 Kui huvilisi on siis võin grupi ära teha ja jagada

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere!

Liitun ka grupiga. Sain oma elu esimesed triibud 7.02. Hetkel siis käimas 4+2.

Kuigi planeerisime ja üritasime pikalt, siis positiivne rasedustest tuli ikka üllatuse ja šokina. Triip oli küll väga õrn, ja ka teised triibud on siiani väga õrnad tulnud, aga eeldan, praegu ongi veel hcg madal?

Sümptomitest selline päevade tunne ja mõned torked alakõhust. Väsimus ja emotsionaalsus..

Olen ka huvitatud fb grupist…

Edu ka teistele kaasrasedatele:)

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei!

Tundub, et olen ka oktoobri tähtajaga rase hetkel. Mõtlesin kas siin Tartumaalt pärit ootajaid ka on, kes tahaksid näiteks väikest privaatset gruppi facebooki moodustada? Suure grupiga ma ise kindlasti liituda ei soovi, aga hea oleks siiski kellegagi kogemusi vahetada. Lisaks on võimalus hiljem ka nt beebi-date teha vms. 🙂 Kui huvilisi on siis võin grupi ära teha ja jagada

Mina olen ka tartumaalt 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei! Olen eelnevatel aastatel liitunud just väikeste beebigruppidega. Väga tahaks seekord ka, et tekiks kokkuhoidev ja tore grupp, kellega saaks ka kokku mõnikord.
Grupis võiks olla max 30 inimest, üle selle läheks ilmselt grupp liiga suureks.
Kes on huvitatud, võib mulle saata oma nime(et saaks ta sinna gruppi lisada).
Huvi korral saada kiri: oktoobribeebid@gmail.com

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas kõik kellel tähtaeg jääb oktoobri esimene ndl on arstil käinud juba?  Endal arvutuste järgi tähtaeg 01.10. Arstile plaanisin minna peale 20.02 aga nüüd tabas peret koroona ja ei oska ennustada kaua me siin karantiinis oleme. Seoses koroonaga on hirm ka, et kui ise nakatun siis kuidas see mõjuda võib 🙈 niisama viirushaigusi ei karda aga koroonaga on korralikult ära hirmutatud.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas kõik kellel tähtaeg jääb oktoobri esimene ndl on arstil käinud juba? Endal arvutuste järgi tähtaeg 01.10. Arstile plaanisin minna peale 20.02 aga nüüd tabas peret koroona ja ei oska ennustada kaua me siin karantiinis oleme. Seoses koroonaga on hirm ka, et kui ise nakatun siis kuidas see mõjuda võib 🙈 niisama viirushaigusi ei karda aga koroonaga on korralikult ära hirmutatud.

minul tähtaeg 09.10 ja arstile lähen nüüd 14.02 🙂 siis 6 nädalat

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei! Olen siin olnud seni vaikne vaatleja, kuid kuni tänaseni :D.

Sain oma triibud kätte siis, kui rasedust oli 5 nädalat. Hetkel siis 6+3 ja arstile homme Pelgulinna (teine rasedus). Siiamaani iiveldust pole olnud, kuid kõhuvalud on päris hullud. Esimese rasedusega sellist asja ei olnud, aga vb see 2 aastasega möllamine kehale koormav hetkel.  Üks väga huvitav sümptom veel… unetus. Kas kellegil on veel sellega probleeme või ma ainuke?! Ma olen koguaeg mega väsinud, aga nii kui pikali viskan ja proovin magada, siis lihtsalt magama ei jää.. Öösel kui olen magama lõpuks jäänud siis ärkan ikka paar korda üles ja vahin lakke, sest und enam pole.
Igatahes ootan homset arstivisiiti ja tahaks juba neid südamelöögikesi näha, siis saab äkki kergemini hingata ka!

-karamell-

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tore, et uusi liikmeid ka juurde tuleb 🙂

Mind saadab iga päev vastik iiveldus… täna on esimene arstivisiit, eks siis näis, kuidas lood on. Hetkel peaks olema 7ndl käsil.

Mind kimbutab ka unetus, esimest beebit oodates mäletan sama asja alguses. Aga see unetus on vaid ōhtuti/öösel, päeval magaks mitmeid tunde jutti😅

Blume

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tore, et uusi liikmeid ka juurde tuleb 🙂

Mind saadab iga päev vastik iiveldus… täna on esimene arstivisiit, eks siis näis, kuidas lood on. Hetkel peaks olema 7ndl käsil.

Mind kimbutab ka unetus, esimest beebit oodates mäletan sama asja alguses. Aga see unetus on vaid ōhtuti/öösel, päeval magaks mitmeid tunde jutti😅

Blume

Kui 7ndl siis kuulud ka septbeebide hulka?! 😄

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Käisin siis täna arstil ära. Beebi südamelöögid ilusti näha, 6+4 hetkel aga uh järgi 6ndl. Järgmine uh alles 6 nädala pärast, uuuh.. nii kaua peab ootama 😀. Kuna esimene sünnitus kahe aasta eest oli suht ränk, siis uuesti sinna samasse sünnitusmajja minek võttis käed värisema, kuid hetkel selle peale üritan mitte mõelda 😀.
Loodan, et teil kõgil läheb ka esimene visiit ilusti, keda see veel ees ootab!
-karamell-

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul ka arstil käidud ja südametöö oli ilusti näha. Nii uskumatu tunne ikka seda ime kogeda 🙂 tähtaeg jäi samaks 01.10.22

Blume

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Niii tore lugeda, et mõned juba arstil ära käinud. Endal peaks hetkel olema 5+3 ning arst 21.02, no ei jõua ära oodata. 🤭

Hetkel murrab ainult väsimus igal hetkel, eriti keset tööpäeva. Õhtune uneaeg  on nihkunud 23. 30 pealt 22 peale. 😃

Mrdse

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Heihei!

Ma olen teid siin algusest peale lugemas käinud, sest ise siin arvutasin tähtajaks ka 01.10, aga täna käisin kontrollis ja mõõtude järgi sain 7+4 ja TA 26.09. Pean vist seda septembribeebide chatti hoopis lugema hakkama. 🙈

22.01 lähen uuesti beebit mõõtma, et TA üle vaadata. Ma veel imetan, nii et väga usaldusväärne see tsükkel ei olnud ja praegu väga täpselt mõõta ei saanud. Seniks elan veel teie tegemistele kaasa 😀

B.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas teile on tehtud ultraheli vaginaalselt või kõhult?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mulle ütles ämmaemand, et esimesel ülevaatusel oleksin valmis vaginaalseks ultraheliks🙂

Mrdse

0
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 162 )

Esileht Lapse ootamine Oktoobribeebid 2022