Määrimine teeb alati natuke ärevaks, aga on tegelikult ikka niiiiiiii sage probleem raseduse ajal ja enamasti läheb ikka kõik kenasti. Kui hetkel oli kõik hästi, siis täpselt nii võtagi – et nii palju, kui teada on võimalik, on hetkel kõik hästi! 🙂 Ja seda tunnet püüagi endas hoida, muretsedes võtad endalt lihtsalt võimaluse seda, mis praegu on kenasti, nautida. Ja tunnused – neid ju ei pruugi ollagi, nad kord tulevad kord lähevad, rasedus on lihtsalt niivõrd segane periood, et neist tunnustest ei maksa tõepoolest midagi välja lugeda mu meelest.
Pöidlad peos!
Olles just äsja teada saanud, et mu rasedus on peetunud, siis väga sitt tunne on, sest jõudsin ka rõõmustada, et seekord on hea olla. Tunnustest annab ikka väga palju välja lugeda, kui ikka enam midagi pole, siis kasvõi tasulisse ultrahelisse minna. Üks asi on iiveldus, mida tõesti ei peagi kõigil olema, aga kui enam üldse raseda tunnet pole, siis võib midagi valesti olla. Mulle räägiti kõike sedasama juttu ämmaka poolt, endal oli uh kabinetis olemas. Mu rasedus oli juba arvele võtmisel peetunud, ütlesin ka siis, et liiga hea on olla, tema ütles ka, et naudi ja soovis õnne lapse puhul. Aitäh tõesti, teinud see õnnetu ultraheli ära ja oleks palju aega raiskamata jäänud. Täna läksime mehega käsikäes ootusärevalt oscarisse, võtsime mõlemad selleks eraldi vaba päeva, sõitsime 200 km maha, lootuses teada saada, et äkki saame seekord kauaoodatud tütre, kodus 4 poega. Mehele ma loomulikult oma hirmust ei rääkinud, mainisin ükskord jutu sees lihtsalt, et ma doppleriga südametööd ei leia. Ämmakas üritas ka ükskord leida, aga ei leidnud ja kehitas õlgu, väites, et mõni ei leia lõpus ka veel. Mees sai seal kabinetis täiesti šoki, mina lootsin viimase hetkeni, et kujutan endale ette. Ma ei suuda voodist väljagi ajada ennast, mees tegeleb teiste lastega, noorim on alles 2 ja ma pole teda täna näinudki. Ma ei kujuta, ette, kuidas inimesed selle üle elavad. Ostsin peale arvele võtmist juba mõned beebiriided ja jõudsin juba ootama hakata. Mul läheb süda pahaks, teades, et kogu selle aja olen surnud loodet kandnud. Ja see polnud isegi planeeritud rasedus.