Esileht Pereelu ja suhted Olen shokis ja meestes pettunud

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 45 )

Teema: Olen shokis ja meestes pettunud

Postitas:
Kägu

Olen veidi üle 30 aasta vana ja viimased viis aastat üksi olnud. Kuna n-ö niisama kusagil meestega ei kohtu väga, otsustasin ühte tutvumisportaali konto teha. Hakkasin seal siis ühe mehega suhtlema. Lõpuks otsustasime kokku saada. Täna ta siis andis oma tel nr et ma helistaks ja pidin tooli pealt maha kukkuma, kui avastasin et see ju mu parima sõbranna mehe number. Õnneks ei jõudnud veel oma nr anda, nii et ta ei tea kes ma olen.
Mitu korda veel küsisin, et kas ta on ikka vaba ja ütles et paar aastat juba (2 a tagasi abiellus sõbrannaga!). Lihtsalt nii shokis ja löödud olen. Mitte kunagi ei tulnud mulle pähe, et võiks selline mees olla. Mida ja kuidas ma seda sõbrannale peaks rääkima? Sõbranna veel rase ka 🙁 Või peaks ikka rääkima mehega ja küsima, miks ta nii teeb? Tunnen teda keskkoolist saadik.
Pärast tänast mõtlen küll et jään üksikuks ja võtan kassi hoopis, nii pettunud meestes 🙁

+25
-15
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 7 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Mina helistaks mehele tagasi ja annaks teada, kes ma olen ja seejärel annaks talle kaks nädalat aega, et oma naisele asjad ilusti ära rääkida. Kõne salvestaks ja mehele ütleks seda ka, et kõik lindis, et tal mingeid ideid ei tekiks.

+16
-13
Please wait...

Postitas:
Kägu

Paljud inimesed (nii mehed kui naised) on sellised, aga paljud ei ole. Pole mõtet end kohe maha matma hakata. Kunagi ei tea, millise inimesega kokku juhtud ja sellega tuleb leppida. Küll jõuad veel neid kasse võtta.

Aga sõnumitooja lastakse ju ikka vihaga maha. Vales elamine on aga sama hull. Parem on ikka kõik tõendid kokku koguda ja sõbrannale ära rääkida. Siis on nende omavaheline asi, kuidas nad edasi tahavad minna. Aga lepi ka sellega, et see sõprus ei ole enam kunagi samasugune kui enne. Võib minna mingi aja järel paremaks, võib aga ka katkeda.

+11
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma olen ka Flirticus korduvalt tuttavate otsa sattunud, kelles olen kas siiralt üllatunud positiivses võtmes või äärmiselt pettunud.

Ja pettumused seisnevadki peamiselt selles, et suhtes inimesed seal nii julgelt ja avalikult landivad. Esimesel korral ütlesin endale, et ega ma tegelikult ju tea, mis teise pere siseelus toimub, aga kui väga lähedase inimese kaaslase otsa koperdasin, võttis ikka tummaks.
Aga see oli ka murdepunkt, kus ma nö teadmatut mängisin, kuni meie äärmiselt piinliku kohtumiseni välja.
Minu asi pole täisinimesi noomida või kasvatada aga minuga kohtumine andis lihtsalt teadmise, millist infot ma oman ja omalt poolt soovitasin asjad selgeks rääkida esmalt ja siis tegutseda nii uljalt. See räpane “saladus” meie vahel nüüd on, ma ei tea, kas muutis oma käitumist või õppis paremini varjama.

+16
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Parem oleks jah ikka mehega kohtumine kuidagiviisi oma telefoninumbrit avalikustamata kokku leppida, helista kusagil lauatelefonilt vmt – ja pidada temaga üks tõsine vestlus maha. Miks peaks praegu titeootel naist hakkama sellise looga traumeerima, tal niigi hormoonid möllavad, milleks talle praegu see hingevalu? Ehk võtab mees pärast nii haiget juhtumit aru pähe, eriti kui tunned teda ammu, saad ju n.-ö südamest südamesse rääkida ja ehk milleski ka kokku leppida. Sõbrannale rääkida jõuab alati, samas võib nende elu pärast lapse sündi rööpasse minna, las jäädagi siis sinnapaika see lugu. Ütlegi mehele, et ei räägi esialgu, aga hoiad tal silma peal ja kui veel kunagi mingi selletaolise jama kokku keerab, siis kuuleb ta naine ka sellest loost.

+25
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mitte kunagi ei tulnud mulle pähe, et võiks selline mees olla.

Inimesed said kokku, seksisid ja said aru, et vale inimene.
Ja sina oled shokis. Kui sa sealt ükskord välja peaksid tulema, siis ehk saaksid ka aru, et päris elu pole siiski see, mis on facebooki elu vms nagu sina siiani oled arvanud.
Saa üle.

+3
-19
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kokkusaaine oleks ju päris põnev. Oleks huvitav mida ta siis räägiks.

+5
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Põnev jah. Korralda see kokkusaamine ära. Jääksid ka rasedaks võibolla ja ka sõbranna oleks shokis.

+6
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas tõesti tutvumisportaalis enne deiti pilte ei vahetata ? Ma küll ei viitsiks pimesi niimoodi kohtuda, välimus ikka peaks meeldima ja kui pildi järgi ei meeldi, siis loobuks, aga no ma pole seal portaalides kolanud ka. Raske uskuda, et kuskilt tutvumisportaalist, kus enamus vast meeleheitel, võiks armastuse leida, usun, et see õige tuleb mul ikka teistmoodi 🙂

+12
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma loen hea meelega hästi kirjutatud libasid, aga see on nüüd küll lati alt läbi jooksmine, teemaalgataja.

+25
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Isegi mulle noorele ja naiivsele tundub see liba, mis liba! No kuidas ollakse nii meeleheitel, et ilma pildita ollakse valmis kohtuma? Ja peab ikka ulmeloll mees olema, kes oma õige numbri annab, mitte salatelefoni oma.

+14
-5
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Isegi mulle noorele ja naiivsele tundub see liba, mis liba! No kuidas ollakse nii meeleheitel, et ilma pildita ollakse valmis kohtuma? Ja peab ikka ulmeloll mees olema, kes oma õige numbri annab, mitte salatelefoni oma.

Mina otsisin ka kunagi netist meest ja just nimelt ei pööranud piltidele mingit tähelepanu ja enda oma ka ei avaldanud. Ma nimelt väärtustan inimese muid omadusi kordades rohkem kui välimust. Pealegi võib pilt olla tuunitud, vana vms.
Praeguseks olenjuba 12 aastat õnnelikus abielus netist leitud mehega, kes olgem ausad, on päris halva välimusega.

+12
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina helistaks mehele tagasi ja annaks teada, kes ma olen ja seejärel annaks talle kaks nädalat aega, et oma naisele asjad ilusti ära rääkida. Kõne salvestaks ja mehele ütleks seda ka, et kõik lindis, et tal mingeid ideid ei tekiks.

Kuidas sa telefonikõnet salvestad? Õpeta mulle ka, mul on mitu korda selle järele vajadus olnud, aga ei tea, kuidas see käib.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas tõesti tutvumisportaalis enne deiti pilte ei vahetata ? Ma küll ei viitsiks pimesi niimoodi kohtuda, välimus ikka peaks meeldima ja kui pildi järgi ei meeldi, siis loobuks, aga no ma pole seal portaalides kolanud ka. Raske uskuda, et kuskilt tutvumisportaalist, kus enamus vast meeleheitel, võiks armastuse leida, usun, et see õige tuleb mul ikka teistmoodi 🙂

Kujutad ette ei vaata jah piltide järgi. Mina oma pilti ka üles ei pane, põhimõtte pärast. Ja paljud ei pane enam pilte.

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kahe telefoniga oleks ju naisele vahelejäämise tõenäosus palju suurem? Ma kahtlustas kohe kui mehel järsku kaks telefoni (kui ka töö ei eelda seda). Või siis algaja viga.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Parem oleks jah ikka mehega kohtumine kuidagiviisi oma telefoninumbrit avalikustamata kokku leppida, helista kusagil lauatelefonilt vmt – ja pidada temaga üks tõsine vestlus maha. Miks peaks praegu titeootel naist hakkama sellise looga traumeerima, tal niigi hormoonid möllavad, milleks talle praegu see hingevalu? Ehk võtab mees pärast nii haiget juhtumit aru pähe, eriti kui tunned teda ammu, saad ju n.-ö südamest südamesse rääkida ja ehk milleski ka kokku leppida. Sõbrannale rääkida jõuab alati, samas võib nende elu pärast lapse sündi rööpasse minna, las jäädagi siis sinnapaika see lugu. Ütlegi mehele, et ei räägi esialgu, aga hoiad tal silma peal ja kui veel kunagi mingi selletaolise jama kokku keerab, siis kuuleb ta naine ka sellest loost.

Tundub et nüüd veidi maharahunenuna sellise plaani järgi teengi. Sõbranna jutu järgi neil küll probleeme ei ole, aga kes teab. Loodan et lihtsalt lapse tulek (esimene) viis korraks mehel mõistuse peast ja muutub ikka normaalseks. Igatahes ostan kõnekaardi täna ja saadan kohtumise osas sõnumi (helistada ei riski, tunneb ehk häälest ära).
Ja piltide osas-minul ka pilti ei ole kusagil üleval ja see tõesti viimane asi mida vaadata (ennem pilditu kui võõras või tuunitud pilt)

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuidas sa telefonikõnet salvestad? Õpeta mulle ka, mul on mitu korda selle järele vajadus olnud, aga ei tea, kuidas see käib.

Telefonidel on ekraanil selline äpp nagu “App Store”
Sealt tõmbad omale “call recorder”`i (neid on umbes 7 erinevat, valid esimese ettejuhtuva) ja lihtsalt hakkad kasutama.

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kahe telefoniga oleks ju naisele vahelejäämise tõenäosus palju suurem?

No kes nii kiviajas on, et kahte telot omab? Tänapäeval on ikka telo, kus saab kaks kaarti sisse uhada ja siis valida, kummaga kõnet teed. 🙂

+4
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kahe telefoniga oleks ju naisele vahelejäämise tõenäosus palju suurem?

No kes nii kiviajas on, et kahte telot omab? Tänapäeval on ikka telo, kus saab kaks kaarti sisse uhada ja siis valida, kummaga kõnet teed. 🙂

Mul tänapäevane korralik telefon aga sellel küll vaid üks kaardipesa (Samsung Galaxy)

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen veidi üle 30 aasta vana ja viimased viis aastat üksi olnud. Kuna n-ö niisama kusagil meestega ei kohtu väga, otsustasin ühte tutvumisportaali konto teha. Hakkasin seal siis ühe mehega suhtlema. Lõpuks otsustasime kokku saada. Täna ta siis andis oma tel nr et ma helistaks ja pidin tooli pealt maha kukkuma, kui avastasin et see ju mu parima sõbranna mehe number. Õnneks ei jõudnud veel oma nr anda, nii et ta ei tea kes ma olen.

Mitu korda veel küsisin, et kas ta on ikka vaba ja ütles et paar aastat juba (2 a tagasi abiellus sõbrannaga!). Lihtsalt nii shokis ja löödud olen. Mitte kunagi ei tulnud mulle pähe, et võiks selline mees olla. Mida ja kuidas ma seda sõbrannale peaks rääkima? Sõbranna veel rase ka 🙁 Või peaks ikka rääkima mehega ja küsima, miks ta nii teeb? Tunnen teda keskkoolist saadik.

Pärast tänast mõtlen küll et jään üksikuks ja võtan kassi hoopis, nii pettunud meestes 🙁

Miks sa siis ei andnud oma telefoni. Loomulikult helista ja räägi. Sina ei pea oma sõbranna MEHE telefoni ju teadma. Sinu asi pole otsustada, milline mees on ja mida ta sõbrannale teeb. Sinu asi on olla sirgjooneline ja kui teine on öelnud, et on vaba, siis nii käitugi. Küsid mehe käest, et kuna nad sõbrannaga lahku on läinud, et sina ei teagi. Sina lähtud sellest, mis sulle räägitud on, mitte pole kohtunik teiste eludele. Mis on sinul siin ahhetad ja ohhetada. tahad sõbrannat aidata, mängid mehega kaasa ja küsid mehelt miks ta nii käitub. Hetkel plaanid aga sõbrannale sigadust korraldada. Milleks. Ta nagunii teab, milline ta mees on. Seda et sina ei tea, see tähendab, et sa pole ikkagi päris sõbranna.

+2
-10
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks nii sageli liigitatakse alustatud teemasid libadeks? Tundub, et inimesed on elust sedavõrd võõrdunud ja silmaring päriselu puhul ahtakeseks jäänud.

+7
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks nii sageli liigitatakse alustatud teemasid libadeks? Tundub, et inimesed on elust sedavõrd võõrdunud ja silmaring päriselu puhul ahtakeseks jäänud.

Sest see ei ole eriti reaalne, et kui inimene näeb Kopli trammipeatuses joodikust naisterahvast, siis ta järeldab, et kogu naissugu on alkokalduvusega ja teeb teema, et on kõikides naistes pettunud ning et kõik naised on joodikud.

Või mida sa ise selle kohta arvad? On siis sinu arust “päriselus” nii, et naised on alkohoolikud?

+4
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

On reaalne. Teema pole liba vaid seetõttu, et teemaalgataja üldistab ja hetkeemotsioonid välja pahvatab. Kirjas ei jutusta nii tihedalt kui otse rääkides. Mis foorumites juhtuks kui kirjutataks rohkelt kahesõnaliste täpsustavate küsimustega? Ise ka vaja ikka laiemalt mõelda.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis mõttes sa teed kogu meessoo kohta ühe idioodi põhjal järeldusi?
Kui sa üldse tahad endale kedagi head ja tublit kaaslaseks leida, siis kohtuda tuleb mitmete inimestega. Ei maksa üllatuda, kui mõni neist ongi jobu.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis mõttes sa teed kogu meessoo kohta ühe idioodi põhjal järeldusi?

Kui sa üldse tahad endale kedagi head ja tublit kaaslaseks leida, siis kohtuda tuleb mitmete inimestega. Ei maksa üllatuda, kui mõni neist ongi jobu.

Kindlasti ei arva et kõik mehed idioodid, olin tõesti kirjutamise hetkel endast väljas ja elasin välja ennast. Olen päris kindel, et enamus naisi on vähemalt korra öelnud et kõik mehed on sead, või mehed et kõik naised on ussid vms. Lihtsalt pettumus oli korraks nii suur, inimene keda olen üle 15 aasta tundnud ja enda heaks sõbraks pidanud ja käitub nüüd nii.

+4
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lihtsalt pettumus oli korraks nii suur, inimene keda olen üle 15 aasta tundnud ja enda heaks sõbraks pidanud ja käitub nüüd nii.

Sa tead meest keskkoolist saadik, olete head sõbrad ja sa ei tunne ära tema kirjastiili? No ei ole usutav.

+1
-9
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Sa tead meest keskkoolist saadik, olete head sõbrad ja sa ei tunne ära tema kirjastiili? No ei ole usutav.

Perekoolikas “tunneb” ainult siin ilmeksimatult ära kõik revolvrid ja püstolid jne, kes iganes siin kunagi mingi nime alt kirjutanud on.

Päriselus ta ei tunne isegi oma 15a sõbraks olnud inimest ära.

+8
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma olen mõelnud, et kas laste puhul oleks hea kasutada jonnimise või muu keelamise puhul pritsipudelit, nagu nt kasside puhul. et kui läheb jäle valesse kohta kraapima, lased vett.
haiget see ei tee. aga mingi jauramise ja vaidlemise võib lõpetda küll. nagu soovitakse pideva jonni puhul lapsele näkku puhuda. et ta saab nii oma jonnirattalt maha.
iseasi, et see pritsimine võib tall meeldima hakata. aga kas see oleks paha, kui keelmine asendada lõbuga. jääb vaid loota et ta see talle niivõrd ei hakka nalja tegema, et une edasilükkamiseks hakkabki seda ootama ja teeb miskit nimelt, et pritsitud saada.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lihtsalt pettumus oli korraks nii suur, inimene keda olen üle 15 aasta tundnud ja enda heaks sõbraks pidanud ja käitub nüüd nii.

Kas sa vahetad tihti oma sõbrannade meestega kirju?

+7
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Mul sõbranna vanema õe mees on ilge liiderdaja. Kunagi ammu, me sõbrannaga olime siis veel pubekad, leidsime ka kuskil tutvumisportaalis niisama ringi nuhkides ta õemehe konto. Tegime varikonto ja hakkasime kirjutama, kutt muidugi läks ilusti liimile ja tahtis kokku saada. Sealjuures rääkis rõvedat juttu oma peenise suurusest ja uuris kas on vaja kondoomid kaasa võtta või on muudmoodi kaitse olemas.. Sõbranna rääkis õele ja õde ise läks hoopis kokkulepitud paika kohtumisele kohale, mehele oli ikka paras šokk. Paraku sai see mees siiski andeks ja nüüd on neil kaks last. Mehe kombed aga pole siiani muutunud, isegi oma naise tuttavatele ajab klubides ligi.

+1
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 45 )

Esileht Pereelu ja suhted Olen shokis ja meestes pettunud