Esileht Ajaviite- ja muud jutud Omapärane arvamus sõja lõpu kohta.

Näitan 18 postitust - vahemik 61 kuni 78 (kokku 78 )

Teema: Omapärane arvamus sõja lõpu kohta.

Postitas:
UunoR

Mind ei huvita teiste järele nuhkimine, aga tundub et keegi siin kasutab kurjasti ära isikuandmete kaitse seadust ja uurib foorumikasutajate andmeid. Seda oleks moderaatoril ehk huvitav teada

Sa siis tunnistad, et oled Fööniks? Ja niimoodi virised ja nutad NL-i taga, kui oled terve elu riigi najal liugu lasknud?

+22
0
Please wait...

Postitas:
Tsarinna

Mind ei huvita teiste järele nuhkimine, aga tundub et keegi siin kasutab kurjasti ära isikuandmete kaitse seadust ja uurib foorumikasutajate andmeid. Seda oleks moderaatoril ehk huvitav teada

Selle probleemiga pöördu perekooli juhtkonna poole. Nemad on eelmise aasta augustist kursis sellega, et iga isik saab vaadata suvalise teema postutuste autoreid (mitte isikuandmeid), mis on tehtud enne “maagilise anonüümsuse kaotamise kuupäeva ajaviitejuttudes”

+10
0
Please wait...

Postitas:
UunoR

Nemad on eelmise aasta augustist kursis sellega, et iga isik saab vaadata suvalise teema postutuste autoreid (mitte isikuandmeid), mis on tehtud enne “maagilise anonüümsuse kaotamise kuupäeva ajaviitejuttudes”

Jah, selle vahva uuendusega keerati Perekool lõplikult tehniliselt pekki. Aga teadmine, kas keegi kägu on Hull Lehm või onu uuno, pole isikuandmed, veel vähem delikaatsed isikuandmed, mille peale kuskile kaevata.

+16
0
Please wait...

Postitas:
Seliiina

Millal kunagi enne, ükskõik mis olukorras on töötanud see tarkus, et anna vägivallaltsejale kõik, mis ta soovib, siis jätab ta edaspidi su rahule?!? See haistab siis ainult kerget saaki. Ei pätt tänaval, ei vägivallatseja abikaasa, ei kiusav ülemus, ei Putin ei jää selle peale vagusi ja rahule, kui sai, mis tahtis-  siis tahab veel, sest kergelt saab.  Siis ta võtab sult kõik, mis vähegi võtta saab, no kui sa juba nii lahkelt annad ja vastu ei hakka. Ületamatult rumal trollimine. See on ju lamba ja peksukoti loogika.

+16
0
Please wait...

Postitas:
Hull-lehm

Sa siis tunnistad, et oled Fööniks? Ja niimoodi virised ja nutad NL-i taga, kui oled terve elu riigi najal liugu lasknud?

Kust sa seda välja lugesid, et ma seda tunnistan? Ma pole selle nimega kasutaja siin kunagi olnud ja ei ela ka sotsiaalkorteris. Mis puutub N.Liidu ihalusse, siis ma ei imesta, et selliselt mõtlevaid inimesi teisi on, üllatav on see, et neid nii vähe on.

0
-15
Please wait...

Postitas:
UunoR

Kust sa seda välja lugesid, et ma seda tunnistan? Ma pole selle nimega kasutaja siin kunagi olnud ja ei ela ka sotsiaalkorteris. Mis puutub N.Liidu ihalusse, siis ma ei imesta, et selliselt mõtlevaid inimesi teisi on, üllatav on see, et neid nii vähe on.

Aga siin ju pandi pildid, et ikka oled, milleks valetada. Sa vist ei saa ikka aru, et ka kägude puhul saab igaüks vaadata, mis kasutajanimega keegi kirjutas. Ja sina käona tunnistasid, et olid Fööniks, ehk kasutajanimega Hull-lehm.

+8
0
Please wait...

Postitas:
tooni

Pole õige otsida anonüümseks jääda soovijate  muid andmeid, ei kasutajanimesid ega muid märke. Kui keegi midagi teise kohta ka leiab ja siis seda kuulutab, siis soovitan öelda – ja mis on siis!? On midagi nüüd või?
Teemasse seda, et mind tegelilkult ei huvita, mida kellegi naaber räägib, kes tegelikult oma sõnade eest ei vastuta, loobib niisama ju.
On temast mingit tegijat üldse,, kui ta ka olemas on?
Sellised rahvad alla ei anna nii kergelt. Ja mis kasu sellest, kui nüüd anda, ega nad tapetuid enam tagasi ei too ju, need venkud.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Hull-lehm

Pole õige otsida anonüümseks jääda soovijate muid andmeid, ei kasutajanimesid ega muid märke. Kui keegi midagi teise kohta ka leiab ja siis seda kuulutab, siis soovitan öelda – ja mis on siis!? On midagi nüüd või?

Teemasse seda, et mind tegelilkult ei huvita, mida kellegi naaber räägib, kes tegelikult oma sõnade eest ei vastuta, loobib niisama ju.

On temast mingit tegijat üldse,, kui ta ka olemas on?

Sellised rahvad alla ei anna nii kergelt. Ja mis kasu sellest, kui nüüd anda, ega nad tapetuid enam tagasi ei too ju, need venkud.

Seda minagi. Seaduslikult ei pruugi see tõesti keelatud olla, aga ebaeetiline ja kangesti kiusu või kättemaksu? moodi on selline käitumine küll. Miks on vaja teadaolevalt haiget inimest niimoodi materdada :O Kellelgi mingi isiklik vimm või? Aga ehk elaks seda kuskil mujal välja siis, inimesele otse messengeris kirjutades vms?

Lapsik selline käitumine.

0
-13
Please wait...

Postitas:
Tsarinna

Pole õige otsida anonüümseks jääda soovijate muid andmeid, ei kasutajanimesid ega muid märke.

Jah, olen nõus, samas pean siinkohal ka ütlema, et mind pole varem kunagi huvitanud kellegi kasutajanimed, ega see, mida keegi kirjutab. Olen aastaid käinud siin niisama lugemas, vahel panen plusse, vahel miinuseid, vestlustesse ei sekku, sest üldjuhul pole mul midagi rikastavat lisada.. Aga vat see teema läks üle võlli ja seekord tekkis mul huvi, kas minu kahtlustel on alust, sest olen teatud isikut siin varemgi nsvl-i kiitmas näinud ning põhimõtteliselt mõnitamas Eestit, repressioonide ohvrite mälestusi, minu kodumaad.

Miks on vaja teadaolevalt haiget inimest niimoodi materdada :O Kellelgi mingi isiklik vimm või? Aga ehk elaks seda kuskil mujal välja siis, inimesele otse messengeris kirjutades vms?

Kordan veelkord, mina antud isiku terviseprobleemidega kursis pole, samuti ei tea kellega on reaalses elus, väljaspool antud foorumit, tegu. Minu reaktsiooni põhjustas konkreetne teema, kuna inimene ei näinud aru saavat, mis on kohatu ja mis mitte ning muudkui lasi oma nsvl-i kiidulaulu edasi ajal, mil meie naabruses käib verine sõda kus tsiviilisikutele armu ei anta.

+17
-1
Please wait...

Postitas:
UunoR

Keegi ei materda, lihtsalt sinu kiun, kui siin NL-i ülistad, on kohatu, kui sinu elustiili ei oleks võimalik sellelaadsetes riikides viljeleda, riik seda ei toetaks, elupinda sulle ei annaks jne. Et sinusugused elavad ja virisevad, on täielikult heaoluriikide teema, Venemaal see poleks võimalik ja ei oleks olnud võimalik ka NL-s.

+14
-1
Please wait...

Postitas:
Hull-lehm

Keegi ei materda, lihtsalt sinu kiun, kui siin NL-i ülistad, on kohatu, kui sinu elustiili ei oleks võimalik sellelaadsetes riikides viljeleda, riik seda ei toetaks, elupinda sulle ei annaks jne. Et sinusugused elavad ja virisevad, on täielikult heaoluriikide teema, Venemaal see poleks võimalik ja ei oleks olnud võimalik ka NL-s.

NL-s oleks ehk tervis parem olnud ja tööl käia suutnud, ametikorter oleks olnud jne. Mõnele lihtsalt ei sobi see pidev areng ja muutumine, mis peale seda riigikorra muutumist siin toimuma hakkas (nagu varem välismaailmas).

+1
-16
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
UunoR

NL-s oleks ehk tervis parem olnud ja tööl käia suutnud, ametikorter oleks olnud jne. Mõnele lihtsalt ei sobi see pidev areng ja muutumine, mis peale seda riigikorra muutumist siin toimuma hakkas (nagu varem välismaailmas).

Paljudele neid ametikortereid siis jagati. Selleks pidid olema õpetaja või lehmalüpsja. Kui sa nüüd ei saa osakoormusegagi kõige lihtsamat tööd teha, kuidas siis neid töid oleks saanud. Ka siis pidi kohanema. Sina ainult idealiseerid mingit oma nägemust asjast, mis tegelikult nii ei olnud.

+15
-1
Please wait...

Postitas:
tooni

Pole õige otsida anonüümseks jääda soovijate muid andmeid, ei kasutajanimesid ega muid märke.

Jah, olen nõus, samas pean siinkohal ka ütlema, et mind pole varem kunagi huvitanud kellegi kasutajanimed, ega see, mida keegi kirjutab. Olen aastaid käinud siin niisama lugemas, vahel panen plusse, vahel miinuseid, vestlustesse ei sekku, sest üldjuhul pole mul midagi rikastavat lisada.. Aga vat see teema läks üle võlli ja seekord tekkis mul huvi, kas minu kahtlustel on alust, sest olen teatud isikut siin varemgi nsvl-i kiitmas näinud ning põhimõtteliselt mõnitamas Eestit, repressioonide ohvrite mälestusi, minu kodumaad.

Miks on vaja teadaolevalt haiget inimest niimoodi materdada :O Kellelgi mingi isiklik vimm või? Aga ehk elaks seda kuskil mujal välja siis, inimesele otse messengeris kirjutades vms?

Kordan veelkord, mina antud isiku terviseprobleemidega kursis pole, samuti ei tea kellega on reaalses elus, väljaspool antud foorumit, tegu. Minu reaktsiooni põhjustas konkreetne teema, kuna inimene ei näinud aru saavat, mis on kohatu ja mis mitte ning muudkui lasi oma nsvl-i kiidulaulu edasi ajal, mil meie naabruses käib verine sõda kus tsiviilisikutele armu ei anta.

Sellist asja kindlasti ei poolda, see on sigadus. Kahjuks ei saa kogu teemat enam kõigi kommentaaridega lugeda. Kui see oli selgesõnaliselt seal sees, siis mida?

+1
-1
Please wait...

Postitas:
tooni

Paljudele neid ametikortereid siis jagati. Selleks pidid olema õpetaja või lehmalüpsja. Kui sa nüüd ei saa osakoormusegagi kõige lihtsamat tööd teha, kuidas siis neid töid oleks saanud. Ka siis pidi kohanema. Sina ainult idealiseerid mingit oma nägemust asjast, mis tegelikult nii ei olnud.

Mitte mõnele, püüan neutraalselt vastata. On mitmeid põhjuseid, mis see ei sobinud paljudele, mitte mõnele. Esiteks sellepärast, et suured muutused ja üldse muutused teevadki seda. Teiseks vanus teeb seda. Kolmandaks stardipositsioon tegi seda, isikuomadused, tervislikud põhjused, enamus said kannatada mingite muutuste pärast. Ükskõik, mis nüüd toimuma hakkab, kannatavad jälle tavalised inimesed kõige rohkem. Tol ajal näiteks; kas pead õigeks sellist süsteemi, kus riik maksab kinni riigile kuulavates tehastes kogu tehase toimimise ja tootmise, maksab peale ja nii igas sektoris. Paremad võimalused said ikkagi vaid pu-ge-jad.

+4
-2
Please wait...

Postitas:
UunoR

Mitte mõnele, püüan neutraalselt vastata. On mitmeid põhjuseid, mis see ei sobinud paljudele, mitte mõnele. Esiteks sellepärast, et suured muutused ja üldse muutused teevadki seda. Teiseks vanus teeb seda. Kolmandaks stardipositsioon tegi seda, isikuomadused, tervislikud põhjused, enamus said kannatada mingite muutuste pärast. Ükskõik, mis nüüd toimuma hakkab, kannatavad jälle tavalised inimesed kõige rohkem. Tol ajal näiteks; kas pead õigeks sellist süsteemi, kus riik maksab kinni riigile kuulavates tehastes kogu tehase toimimise ja tootmise, maksab peale ja nii igas sektoris. Paremad võimalused said ikkagi vaid pu-ge-jad.

Ma räägin Fööniksist, kes idealiseerib NL, et küll siis oleks elu ilus olnud. Ei oleks temasugustel üldse mingit elu olnud. Nüüd on antud elamispind, makstakse toetusi, tööl ei pea käima, saab ravi riigi raha eest, aga tema ainult teeb riiki maha ja nutab NL-i taga. Nüüd hakkab lausa Putini tegusid siin õigustama.

+17
-2
Please wait...

Postitas:
Tahesara

Sinu unistuste töökohale (kassapidaja) ei jagatud mingeid ametikortereid. Kaubandusel ei olnud vist isegi ühikaid, sinna oli tööletahtjaid niigi.

+15
-2
Please wait...

Postitas:
K4gu

Fööniks oleks Nliidu ajal tõenäoliselt elanud kas mõnes hooldekodus või virelenud kusagil kellegi toanurgas ning käinud halvasti tasustatud ebaglamuursel tööl, sest korterid olid siis defitsiit, vaimsete häiretega inimesi hoitigi hullumajas, ükskõik kui põhjendatud see oli ja töötamine oli kohustus.

Kaubandusse oleks ta saanud maksimaalselt koristajaks, aga küsitav on seegi. Mu vanaema töötas pensionieas poes koristajana ja tema oli väga kohusetundlik töörabaja. Ühtlasi sai ta sealt päris tihti toitu osta, mida siis meile ka jagas.

+8
-1
Please wait...

Postitas:
Tiaret

Kaua võib? Hakka lüpsjaks ja saad tänagi ametikorteri, seda tööd pakutakse tihti koos elamisega.
Sina ei jõudnud elus edasi äkki seepärast, et oled valelik. Näiteks nagu mõtlesid teemaalgatuses naabri välja, kellele tegelikult enda mõtted suhu panid.

+8
-2
Please wait...

Näitan 18 postitust - vahemik 61 kuni 78 (kokku 78 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Omapärane arvamus sõja lõpu kohta.