Pole õige otsida anonüümseks jääda soovijate muid andmeid, ei kasutajanimesid ega muid märke.
Jah, olen nõus, samas pean siinkohal ka ütlema, et mind pole varem kunagi huvitanud kellegi kasutajanimed, ega see, mida keegi kirjutab. Olen aastaid käinud siin niisama lugemas, vahel panen plusse, vahel miinuseid, vestlustesse ei sekku, sest üldjuhul pole mul midagi rikastavat lisada.. Aga vat see teema läks üle võlli ja seekord tekkis mul huvi, kas minu kahtlustel on alust, sest olen teatud isikut siin varemgi nsvl-i kiitmas näinud ning põhimõtteliselt mõnitamas Eestit, repressioonide ohvrite mälestusi, minu kodumaad.
Miks on vaja teadaolevalt haiget inimest niimoodi materdada :O Kellelgi mingi isiklik vimm või? Aga ehk elaks seda kuskil mujal välja siis, inimesele otse messengeris kirjutades vms?
Kordan veelkord, mina antud isiku terviseprobleemidega kursis pole, samuti ei tea kellega on reaalses elus, väljaspool antud foorumit, tegu. Minu reaktsiooni põhjustas konkreetne teema, kuna inimene ei näinud aru saavat, mis on kohatu ja mis mitte ning muudkui lasi oma nsvl-i kiidulaulu edasi ajal, mil meie naabruses käib verine sõda kus tsiviilisikutele armu ei anta.