Esileht Ilu ja tervis omega 3

Näitan 5 postitust - vahemik 1 kuni 5 (kokku 5 )

Teema: omega 3

Postitas:
Kägu

Kes võtavad Omega 3 rasvahappeid juurde toidulisandina, milliseid tooteid te kasutate ja miks just neid?

Plaanin ka võtma hakata, aga ei tea, millist sorti osta.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

RE: omega 3

just on neist kirjutatud http://naistekas.delfi.ee/tervis/tervisliktoit/kanep-ilu-nooruse-ja-tervise-allikas.d?id=64208403, ma ise võtan ka kanepiõli kapsleid, seal on kõige paremas tasakaalus omega 3 ja 6 ja lisaks gammalinoleenhape ning E-vitamiin.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]just on neist kirjutatud http://naistekas.delfi.ee/tervis/tervisliktoit/kanep-ilu-nooruse-ja-tervise-allikas.d?id=64208403, ma ise võtan ka kanepiõli kapsleid, seal on kõige paremas tasakaalus omega 3 ja 6 ja lisaks gammalinoleenhape ning E-vitamiin.[/tsitaat]

aitäh, tõesti hea link!
proovisin selle kanepiõli omega3-sisaldust kalaõlide omaga võrrelda ja tundub, et tõesti on rohkem. ega sa selle toote hinda ei tea? seda ei leidnud kuskilt. aga ilmselt on suht kallis? 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

olen ise ostnud apteegist ca 20 eur umbes kuu aja doos, aga leidsin Kaubamaja Toidumaailmast ka, seal on hind ka odavam. Kaubamajas muid tooteid ka – kiudainepulbri ja proteiinipulbri ostsin ka, kiudainepulber seedimisele ja proteiinijooki teen hommikuti vitamiinide ja valkude pärast. Vaata seal Delfis loo all on ka link, kust saab lugeda nende teiste asjade kohta ka.

0
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]olen ise ostnud apteegist ca 20 eur umbes kuu aja doos, aga leidsin Kaubamaja Toidumaailmast ka, seal on hind ka odavam. Kaubamajas muid tooteid ka – kiudainepulbri ja proteiinipulbri ostsin ka, kiudainepulber seedimisele ja proteiinijooki teen hommikuti vitamiinide ja valkude pärast. Vaata seal Delfis loo all on ka link, kust saab lugeda nende teiste asjade kohta ka.[/tsitaat]

vaatasin jah, sealt lingi pealt võrdluseks neid andmeid lugesingi.

kas aga keegi siin siiski ka kalaõli tarvitab? mis kujul, mis toode ja miks just see?

0
0
Please wait...

Näitan 5 postitust - vahemik 1 kuni 5 (kokku 5 )

Esileht Ilu ja tervis omega 3

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.