ma küll ei mäleta, et keegi Jürka Evelini käperdas, mäletan Evelini isa Jürkat, kui seriaali tuli, kes küll ei käperdanud oma last
Praegu saab vaadata päris esimesi osi. Evelin ise räägib, et isa Jürka käpedab/on käperdanud teda. Keeruline on aru saada, et kui vana ta on. Näiteks Allanil ja Marel on juba suhteliselt suur poeg, seega nemad on vähemalt 30+, võibolla isegi 32-34.
Evelin teoreetiliselt peaks olema nende eakaaslane, kuigi näeb välja väga noor ja arenematu. Lausa kohtlane.
Miks sa arvad, et Evelin pidi olema Mare ja Allaniga ühe vanune. Ta polnud ju päris eluski nendeealine. Ta oli palju noorem ja nii mõelduki seal, vanuseks mingi 17-18, kuna nüüd eilses osas või midagi ta oli juba selle prantslasega ära sõitnud, järelikult sinnakanti ta oli ja varsti ju abiuellub, seega võime panna vanuseks kohe 18.
´Ja ikkagi ma arvan, et Evelini ei käperdanud seriaalis lihane ise, see oli apsakas, hilisemad loojad ei olnud kursis järelikult. Mina olen seda aga mitu korda näinud ja seda “käperdaja-Jürkat” ei näidanudki alguses kordagi ka. Ja kui päris Jürka hiljem välja ilmus ja Evelinile raha andis, siis ta tutvustas, et kes ta on, Evelin ei tundnudki oma isa, sai alles seriaalis hiljem tuttavaks. Käperdja-pedofiili tüüpi ta polnud ja mitu korda oli juttu, et Evelein oma isa ei tundnud, Laine rääkis ikka, et lasi jalga, ei aidanud kasvatada, käis mööda vangimaju jne ja siis ta hakkaski pildile ilmuma, tõi raha ja ei olnud vägivaldne, hoopis teine kuju. Seriaali alguses, kui käperdaja-jürkast juttu oli, oli Evelin pea täisealine, et oleks oma isa mäletanud ja järelikult pidi elama Lainega koos ligi 20 aastat. Nii näen seda mina.
Seal on muidki apsakaid olnud, apsakatest aga pärast seal ei räägita, et neid kuidagi siluda või selgitada. Raim Raidver käis ka algupoole ühe sõbrana sealt läbi, ta oli vist selle õpetja Kristi lapse isa sõber. Aga siis ta polnud Raim.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt 19.05 09:45; 28.05 12:40; 28.05 13:42; 15.06 17:57; 22.06 14:27;