Teema: Õnne 13 kodud
mina küll ei tea, et Peetrikest näidatud oleks. Lisaks on ju tal veel 2 õde/venda, nendel pole nimesidki vist seal seriaalis.
On ikka – Mari ja Johannes.
Peetrikest ja Mari on paar korda näidanud küll kui nad väiksemad olid. Meenub see osa, kus Peetrike ja Mare olid maal ja tegid aias muru peal joogat vms ja siis Peetrike seal korrutas “lase vabaks, lase vabaks”. See on mulle kuidagi just meelde jäänud.
Aga nüüd suuremana neid vist tõesti ei ole enam pildis olnud.
Õnne 13 on ju suur penskarite koolitaja ja nüüd näitab kuidas tehaseid saab WC paberile kritseldatud “dokumendiga” edasi-tagasi anda.
Jaanus ja Jane on selles seriaalis nagu Suletud uste taga “näitlejad”.
Kas seda Peetrikest üldse näidatud ka on? Või on ta nagu Lepiku Salme? 😀
Kes on Lepiku Salme?
Lepiku Salme müüb puskarit ja salaviina
On ikka – Mari ja Johannes. Peetrikest ja Mari on paar korda näidanud küll kui nad väiksemad olid. Meenub see osa, kus Peetrike ja Mare olid maal ja tegid aias muru peal joogat vms ja siis Peetrike seal korrutas “lase vabaks, lase vabaks”. See on mulle kuidagi just meelde jäänud. Aga nüüd suuremana neid vist tõesti ei ole enam pildis olnu
Mari oli üsna hiljuti ekraanil. Vast aasta tagasi. Mari kuskil 10-aastane. Mingi teema oli, kus Jane läks koos Mariga Alma juurde ja sisse astudes hüüdis Alma: “Sisse, sisse, uks on laht!”. Selle peale hakkan Jane Marile selgitama, et siin majas on selline komme, et koputuse peale hüütakse niimoodi.
Ehk siis Peetrike ja Mari, kes on terve elu Alma hoida olnud ja teoreetiliselt peaks kõiki oma vanaema kombeid teadma, sai alles nüüd teada, et vanaema armastab niimoodi sisseastujaile hõigata.
Jane mängib tõesti kohati väga ebaloomulikult. Nagu ei olekski päris näitleja. Viimases osas jäi ka midagi silma.
Kes on Lepiku Salme?
See kellest Laine igas osas räägib.
Evelyni kodu mulle meeldib küll, tellisin isegi köögi sama tegija käest.
Are poega mängib ju sama näitleja. Peetrikest ei läinud Alma mitte hoidma, vaid läks nendega kohvikusse. Rocco ja Martin on peaaegu sama vanad ja samuti koguaeg sama näitleja olnud. Leping võib olla kasvõi WC-paberile kirjutatud – kui allkirjad all ja see on loetav, siis on tegu juriidiliselt kehtiva lepinguga. See pole mingi reegel, et peab olema trükitud või notaris sõlmitud. Piisab ka suusõnalisest lepingust, aga seda väga keeruline tõestada kui pole tunnistajaid.
Lepiku Salme ongi algusest peale olnud keegi, kellest räägitakse, aga keda ei näidata ja ongi nii mõeldud. 🙂
Keeruline ikka nii vaadata midagi kui koguaeg väljamõeldisest loogikavigu otsida 😀 Tegu pole ju päriseluga. Sama nagu need inimesed, kes vaatavad filmi ja segavad pidevalt vahele, et see küll reaalne pole ja too ei saanud tõsi olla. Vaadake loodusdokumentaale – need on teie jaoks 🙂
Leping võib olla kasvõi WC-paberile kirjutatud – kui allkirjad all ja see on loetav, siis on tegu juriidiliselt kehtiva lepinguga. See pole mingi reegel, et peab olema trükitud või notaris sõlmitud. Piisab ka suusõnalisest lepingust, aga seda väga keeruline tõestada kui pole tunnistajaid.
Nüüd uues osas võiks näidata nalja kuidas pangas sellega Karineeme allkirjaõigus tühistatakse.
Rocco ja Martin on peaaegu sama vanad ja samuti koguaeg sama näitleja olnud.
No ei ole sama vanad!
https://et.wikipedia.org/wiki/%22%C3%95nne_13%22_jagude_loend
Osa 344, 17.03.2007: Allanile hakkab Vissi käitumine üha enam ja enam närvidele käima. Kui tuleb teade, et Are hakkab sünnitama, lahkub Allan Vissi loata ja viimane vallandab ta.
Rocco on Marika Korolevi oma poeg Raul, kes on sündinud 2004
https://et.wikipedia.org/wiki/Marika_Korolev-Pihelpuu
Või siis õnne 13 osas 263. 13.11.2004: Evelin saabub sünnikodusse ja Lainele on kohe selge, et tütar ootab last.
Vanusevahe neil üle 2 aasta. Praegu võivad muidugi samad näitlejad juba olla, 18 ja 16 näevad piisavalt sarnased välja, aga titena neid kindlasti sama laps ei saanud mängida. Raul on Rocco kogu aeg olnud. Kes Martin oli, seda ma ei tea.
Keeruline ikka nii vaadata midagi kui koguaeg väljamõeldisest loogikavigu otsida
Kui vead on lausa karjuvad, siis hakkavad segama isegi pensionäri.
Keeruline ikka nii vaadata midagi kui koguaeg väljamõeldisest loogikavigu otsida
Pensionäre ehk segavadki, teistel pole aega ega viitsimist igasu peensuste üle juurelda.
Pensionäre ehk segavadki, teistel pole aega ega viitsimist igasu peensuste üle juurelda.
loogikaviga pole mingi peensus, vaid indikaator, et tegemist lollpeaga, kellega pole mõtet rääkida
Sina ehk pead juuuurdlema, mina tajun ebakõlasid koheselt.
Kes on Lepiku Salme?
See kellest Laine igas osas räägib.
Aitäh, ma tõesti ei teadnud. Ei ole sarivaataja. Sellised kokkuvõtteid tegevad teemad aga meeldivad väga- alati saab naerda.
Ehk siis Peetrike ja Mari, kes on terve elu Alma hoida olnud ja teoreetiliselt peaks kõiki oma vanaema kombeid teadma, sai alles nüüd teada, et vanaema armastab niimoodi sisseastujaile hõigata.
Kusjuures valetab. Kes hoiab tänapäeval korteri ust lukust lahti? Vene ajal tõesti hoiti, kuid väiksemates asulates, mitte Tallinnas ega Tartus.
Lepiku Salme suri koroonasse.
Martini näitleja on Kristjan Kermon.
Igasuguseid suvalisi Rannamaja ja Villa tolvaneid haibitakse pidevalt ajakirjanduses, selliste “kangelaste” asemel võiks parem intervjueerida Õnne 13 lapsosatäitjad. Neist loeks huviga!
Igasuguseid suvalisi Rannamaja ja Villa tolvaneid haibitakse pidevalt ajakirjanduses, selliste “kangelaste” asemel võiks parem intervjueerida Õnne 13 lapsosatäitjad. Neist loeks huviga!
Nendest on lausa raamat olemas – “Morna lapsed”
Lepiku Salme suri koroonasse.
Minu teada ei surnud, ta hoopis põdes seda Mornas esimesena, nii oli jutuks.
Olen selle seriaali pidev vaataja olnud ja mul on ootel nö kaks teemat. Et millal kirjutatakse sisse see teema, kus see Anneli, kes seal suur petis ja suli on, oma tegudega vahele jääb ja õiglus maksma pannakse, st et ta annab näiteks Krissu ja Laine maja tagasi.
Ja et saaks ka selguse, kes on selle Sonja lapse isa, kuna Sonja ütles, et see on Torim. Sinnapaika need nn suured asjad on jäänud, millal vaatajatle lahendus tuleb siis.
Korteritest niipalju, et kõik elamised on lahedad. Laine vana maja oli nii stiilne. Arel on alati olnud see korter selline efektne(kuskil kirjutas mingi aeg, et see kellegi kuntsniku korter oli) , Almal oli kaua Johannese ajal ka vanas stiilis, aga väga puhas ja mitte üleliia kraami. Hiljem oli tal korter, mis aastatega remondiga uuendati ikka. Mare ja Allani oma on olnud ajast aega selline ka, mida ikka kaasajastati ja oli selline keskmine, millele ega ajalt värskust ja värvi anti. Vissis maja meeldis isegi rohkem, kui see omaaegne Põdra maja.
Kusjuures valetab. Kes hoiab tänapäeval korteri ust lukust lahti? Vene ajal tõesti hoiti, kuid väiksemates asulates, mitte Tallinnas ega Tartus.
Morna ongi üsna väike asula. Suurtes kortermajades on uksed lukus jah, aga sellistes majades, nagu Morna tegelastel, on päeviti uksed lukust lahti siiani, kui inimesed on kodus.
Morna ongi üsna väike asula. Suurtes kortermajades on uksed lukus jah, aga sellistes majades, nagu Morna tegelastel, on päeviti uksed lukust lahti siiani, kui inimesed on kodus.
Võib olla lahti tõesti, sest seal on majal ju näidatud, et on lukus olev suur värav, mis maja turvalisemaks ju teeb.
Võib olla lahti tõesti, sest seal on majal ju näidatud, et on lukus olev suur värav, mis maja turvalisemaks ju teeb.
Värav ei kaitse röövli eest. Võibolla on neil trepikoja uks lukus, aga see pole loogiline, kuna korteri ukse taga on kolistanud päris võõrad inimesed. Ei usu mina, et Alma-sugune pensionär elab lahtise uksega, et iga võõras võib sisse astuda.
Nendest on lausa raamat olemas – “Morna lapsed”
See on ju lasteraamat – fiktsioon, mitte raamat noortest osatäitjatest.
Värav ei kaitse röövli eest. Võibolla on neil trepikoja uks lukus, aga see pole loogiline, kuna korteri ukse taga on kolistanud päris võõrad inimesed. Ei usu mina, et Alma-sugune pensionär elab lahtise uksega, et iga võõras võib sisse astuda.
aga mina usun
Elan väikelinnas ja ei tea küll just paljusid, kes korteri- või majaust lukus hoiaks, kui ise kodus on. Ausalt öeldes on see isegi kummaline mõte.
Tartu, uusarendus, ridaelamute piirkond, tänapäev. Kui inimesed on kodus, on paljudel uksed lahti.
Tartu aedlinn, 2-4 korteriga majad. Tänavapoolne välisuks on enamasti lukus, aiapoolne päeviti lahti, korterite uksed samuti. Ei tea, et kunagi oleks teisiti olnud. Meil elab sellistes piirkondades palju sugulasi ja sõpru. Alevikest ei tasu rääkidagi, tihtilugu ei panda ust lukku ka siis, kui korraks poodi või aiamaale või naabri poole minnakse.
Meil oli üksikus maakohaski välisuks lukus, õigemini oli suur tugev kramp mille ise sees olles kinni panime. Õuest kaugemale minnes panime ka alati uks lukku.
Ma elan Tartus, paneelmajas ja koeraga õue jalutama minnes jätan ukse lahti. Pole siiani midagi ära varastatud, aga ega mul väga väärtuslikke asju polegi. Ukse ja luku lõhkumine oleks suurem kulu kui see vana telekas või läpakas. Köögimööblit vast ei tassita minema selle ajaga.
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.