Kas väikse lapsega on Torimi tütar või tegi sellele tite?
Torimi ei kust välja ilmunud tütar. Torim viimases osas väga hull seksilõvi enam ei ole, Iiris heitis talle ette, et pole juba kuu aega taha saanud. Torim vaid mökitas selle peale. Aga mulle Õnne meeldib, seal on mõned ägedad kujud, nagu see Laine, kellele konjak maitseb. Pole häda midagi, kannatab vaadata, aga ma juba vanem inimene ise kah.
+6
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
23.09.2023 22:41
ei tea kust välja ilmiunud tütar
+1
0
Please wait...
Postitas:
jurakas
24.09.2023 20:02
Rutiinne töö. Imelikud dialoogid. Rõõmuta tegemine. Väsimus&tüdimus. See kajab vastu. Kahju. Nõrk hooaja algus.
+8
-1
Please wait...
Postitas:
Kägu
24.09.2023 23:02
Õnne 13 saaks teha särtsakamaks, kui natuke paljast ihu näidata. Aastaid tagasi oli isegi üks voodistseen. Are ja see advokaadihärra möllasid linade vahel. Ma arvan, et kui Priit ja Iiris linade vahele saada, siis oleks Õnne selleks korraks päästetud:)
Õnne 13 saaks teha särtsakamaks, kui natuke paljast ihu näidata. Aastaid tagasi oli isegi üks voodistseen. Are ja see advokaadihärra möllasid linade vahel. Ma arvan, et kui Priit ja Iiris linade vahele saada, siis oleks Õnne selleks korraks päästetud:)
Minu meelest on need eesti seriaalide voodistseenid küll nii piinlikud.
+7
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
26.10.2023 19:18
Keegi siin kurtis, et alguses kajastas päriselu ja nüüd tsirkust, aga meie praegune päriselu ongi ju totter tsirkus.