Kulla mees, ükski noor naine ei oska tänapäeval sinu emme moodi süüa teha! ???? Sinu poolt eriti katastroofilise näitena pakutud road on noorele tibile lausa gurmaanluse näide. Kesse viitsib pelmeene PULJONGIS läbi keeta? ISE quiche’i teha, kui Stockmanni letis on see alati olemas? Hahah, appi. 90% naiste köögis toimub enamjaolt Wolti tellimuse tegemine, kallike.
Kulla naine, kes need noored naised üldse mängu tõi? – Sina.
Aga eks nende noortegi seas on igasuguseid; vahel olen metis mõne toidublogija otsa sattunud ja aastatelt täitsa tita alles, aga süüa oskab teha küll. Vist, sest ei tunne neid.
Ja mis seal pelmeeni keetmises siis nii rasket on? Ok, poti pesemine pärast. Aga kui ainult keedad, jäävad lödid ja kui ainult praed, siis on liigkrõmpsud. Puljongis keetmises ja vees keetmises vist peale ühe käeliigutuse vahet ei ole.
Mis naistesse puutub, siis mulle on jäänud mulje, et enamus on ikka köögiandekad.
Lased sellise metsa (ok, tänapäeval turule) vabalt lahti ja ta naaseb sealt mingi metskitse teatud seljatüki + peotäie seente + mingite maitsetaimedega, mida praeb/küpsetab/keevitab kokkku vaid 20 min ja siis on tõesti gurmee.
Mitte Stockmanni ega ka minu valestitehtud quiche või ahjuliha juustuviiluga.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 7 korda. Täpsemalt 28.04 18:10; 28.04 19:22; 28.04 21:56; 02.05 14:36; 03.05 02:38; 03.05 05:26; 03.05 14:21;