Teemaalgataja olen.
Miskipärast jäi teema pealkiri poolikuks ja enam parandada ei lasknud, telefoniga olen.
Miks mulle need “öökülad” ei meeldi.
No meil 11a lisaks veel 2 nooremat last. Nendega niigi tegemist ja öhtul ööunne minekud ja pesud jne.
Siis kui siis söber/söbrad ööd on olnud siis vahitakse alati kl 02-04 üleval, köva häälega räägitakse, naeravad, uksed pauguvad, küll vetsus, küll köögis. Meie tuba kohe lapse toa körval ja me üldse magada ei saa. Ei viitsi sellist asja. Tee voodeid neile jälle ja siis pese hunnik voodipesu.
Siis vaata neile süüa õhtuks ja hommikuks ja siis tahabad ka poest osta hunniku nänni omale-komme, chipse jne. Mina ei ole selline kes võtab vabalt-umbes nii et vaadake ise mis sööte. Me inna mehega mötleme läbi mida neile pakkuda ja ostame paremaid asju koju, hommikuks jne. Jälle läheb rohkem raha.
Meie laps käis ühe sõbra juures ööseks siis selle ema ei huvitanud üldse, kapist leidsid vist hommikuks mingid kiirnuudlid. Mina nii ei saa.
Tunnen et mul pinge kui võõras inimene majas. Pead nagu vaatama mida ütled v kus käid jne. Ei i ikka aluspesus ringi peale dushi nt jne.
seepärast mulle üldse ei lähe need ööbimised.