Minuarust on tõesti ämmaemandad hulluks läinud, justkui laps peab elama ema rinna otsas.
Mul on tuttav ämmaemand ja tema lapsed ongi rinna otsas elanud. Ja siis ikka küsib nõu, kuidas ma oma lapsed olen aastaselt saanud päeval peamiselt tahket toitu sööma – ee , ma ei ole iga kord, kui laps silmad lahti teeb, kohe tissi suhu toppinud, kui laps sööb korraliku koguse tahket toitu, siis ma arvan, et lähimal 2-3 tundi võiks tal kõht täis püsida, mitte poole tunni pärast rinda saada (vett said ka siis juba). Kui laps korraks teeb häält, ei tähenda see, et ta tahab rinda jne. Mõlemal lapsel on kaal olnud korras koguaeg, terved ja energilised lapsed ja pole võõrutamiseks pidanud midagi sinepiga kokku määrima ega kinni teipima, sest pole lapsele harjutanud koguaeg rinnaotsas rippumist vaid toidukorra kaupa sain võõrutad.
Paljud tuttavad, kelle lapsed on väidetavalt tahtnud iga 1,5-2 h tagant süüa (ma ise kahtlustan, et lapsed tahtsid tegelikult magama), on hiljemalt lapse 7.-8. elukuul väsimuse tõttu hakanud tasapisi RPA-d andma, algul ainult õhtul, siis nt keset päeva jne.
Ka siit foorumitest võib lugeda, te emad on nõutud, sest panevad lapse iga 1-2 h rinnale aga laps rahutu nagu piima poleks ja teised emad siis oma kogemusest soovitavad, et pane harvem rinnale! Ma ei tea, mida need ämmakad küll mõtlevad oma soovitustega. Lihtsalt kurnavadki emad ära ja ajavad paanikasse.
See kuldne kesktee on ikka seal nõuka-aja ja tänapäevaste soovituste vahel
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 12.05 11:56; 29.10 10:22;