Minu laste autokoolides algasid ja lõppesid sõidutunnid samuti ühes ja samas autokoolile lähimas parklas, mingit muud kohta polnud võimalik kokku leppida. Öeldi kohe, et kord on niisugune. Eks õpetajatel olid ka kontoris oma puhkeruum, san.ruumid ja kohvinurk.
Üks neist koolidest asus tõesti linna suurima ristmiku kõrval.
ainult üks koht? küllap siis mingi väike kool mõne õpetajaga?
autosõit oü kontor on ka vist kesklinnas, aga teooriatunnid olid minu lapsel nt tema enda koolis ja sõidutunde on ta alustanud järve keskuse parklast, mustamäe keskuse kõrvalt statoili parklast, linnu tee rimi parklast jm. ma pole isegi kindel, et autokooli kontori kõrvalt kuskilt üldse sõitu alustada saab. õpetajatel on tunnid järjest, mingit kohvinurka v puhkeruumi poleks kuidagi võimalik kahe tunni vahel kasutada.
laps on valinud alguspunkti sõltuvalt sellest, kas läheb sõidutundi otse koolist või läheb kodunt.
Arvad, et õppesõidujuht sõidab iga kahe õpilase vahel ühest linna otsast teise, kus sel aga parkla kokku lepitud? Kui meie klass (kooliajal ja organiseeritult) õppesõitu tegi, siis oli üks parkla, kus eelmine lõpetas, uus alustas.
loomulikult ei paku õpilane suvalisi kohti välja (võib muidugi pakkuda, aga siis kaotab oma sõidutunni aega), õpilane valib autokooli pakutud alguspunktide hulgast endale sobiva. ühel õpetajal on tavaliselt mingi kindel punkt, teisel teine, osaliselt kattuvad jne.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt 23.11 19:57; 26.11 23:53; 27.11 10:21; 27.11 18:18;