Tere, minu jaoks on segane, et kui tähtis on, et ordodontia kliinikul on Haigekassaga leping? Hambaarst soovitas konsultatsioonile minna, et uurida välja, kas breketiravi on vajalik. Kas on üldse tähtsust, kas ortodondil on haigekassaga leping? Poja breketiravi päris kindlasti ei oleks haigekassa tasutud. Kas mingi osa siiski on? Kasvõi esimene konsultatsioon?
Tere, minu jaoks on segane, et kui tähtis on, et ordodontia kliinikul on Haigekassaga leping? Hambaarst soovitas konsultatsioonile minna, et uurida välja, kas breketiravi on vajalik. Kas on üldse tähtsust, kas ortodondil on haigekassaga leping? Poja breketiravi päris kindlasti ei oleks haigekassa tasutud. Kas mingi osa siiski on? Kasvõi esimene konsultatsioon?
Vahet pole, kas on leping, hea kui aja saad. Enamus kohti uusi kliente ei võta või ütlevad, et järjekord on 4 aastat ja tahavad, saatekirja.
+3
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
30.10.2023 20:53
kui ma nüüd õgesti mäletan, siis esimese konsultatsiooni võis vist tõesti hk raha eest saada. aga sellel pole sisulist tähtsust, sest isegi oma raha eest ei saa aega.
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
31.10.2023 07:30
Lapsel oli lisaks valele hambumisele lõug liiga taga, aga oleks pidanud olema veel 1,5 mm, siis oleks haigekassa rahastanud.