RE: Ostukorv palgapäeval:)
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Olen teemaalgataja.
Ksülitool on naturaalne kasesuhkur. Selline kallimat sorti suhkruasendaja, mis ei ole kunstlik, seega pole kahjulik ning tal on mustmiljon head raviomadust, alates hammaste tervisest. (guugeldage!).Poolekilone purk maksab ökopoodides sinna 12 euri juurde. Muid suhkruid ei tarvita. NB see ei tõsta ka veresuhkrut. st. ei tee paksuks:)
Aga muus osas – ega ma ei pidanudki silmas seda, et palgapäeval ostan head ja paremat ja ülejäänud kuu söön kiirnuudleid. ohei! Lihtsalt on mõned sellised päevad kuus, kus raha arve peal rohkem (kui kuu lõpus) ja siis märkamatult rändab ostukorvi ka midagi \”hingele\”. tahtsin lihtsalt teada, mis teistele inimestele erilisteks maiuspaladeks on, mida iga päev ei osta, kuid võimaluse korral küll. Sorry, kui selle võimaluse sidusin palgapäevaga. Teistel ilmselt on raha rohkem ja superkalkuleerijad suudavad kuu läbi end hellitada:)
[/tsitaat]
Teema on lahe aga see on tõesti imeline, kuidas kanad selle asemel, et oma palgapäeva harjumusi kommenteerida, hakkavad sinu menüüd halvustama ja kritiseerima. Oehh!
Mina olen ka palgapäeval \”nõrk\” ja tuhlan poes korralikult: viinamarjad, valgehallitus, punane kala v kalamari, singirull vms valmis toit, et ise saaks teleka ees lösutades vüi sõprade seltsis väljateenitut nautida 🙂
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt 12.02 06:43; 12.02 06:50; 12.02 09:28;