Hea teema – plaanin ka uut panni osta, aga tahan sellist, mis peaks kaua vastu. Nüüd olen jõudnud sinnamaale, et võiks ikka eluaegne olla.
Viimased 2 Pyrexi panni kestsid mõlemad vaid mõned kuud. Ma olen kõva kokkaja, mingit “madalal tulel sussutamist” ma väga ei harrasta.
Üks pann on mul malmpann, umbes 15 aastat vana ja väga hea ja mõtlengi, et teine võiks olla ka selline. Siis ei pea elusees enam pannidele mõtlema.
Üks kõrge servaga kastmepann on ka mul – teflon ja täiesti “Noname”, kuid juba 6 aastat vana, tihedas kasutuses ja tefloni kulumisest pole märkigi.
Muide – mäletan, et kunagi oli juttu, et selles Marii Karelli saates (ma ei tea, mis selle nimi on) testiti panne ja mingi spetsialisti abiga leiti parimad. On kellegi infot, kust seda saadet näeks või mis panne see parim oli? Olen nõus mingit teflonit proovima veel elus ühe korra.