Esileht Ajaviite- ja muud jutud õuduste aasta 2020

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 143 )

Teema: õuduste aasta 2020

Postitas:
Kägu

Ma lihtsalt südamest loodan, et 2021 tuleb parem. Et vaktsiin paneb sellele jubedale koroonale piduri peale, sest ma olen surmväsinud sellest, kuidas tööl iga 2 kuu tagant koroona pärast jälle kõik pea peale pööratakse.

Et mu laps kolib Tartu Ülikoolist ümber Tehnikaülikooli, sest see Tartu on meid mõlemaid tühjaks tõmmanud: rahaliselt, emotsionaalselt. Probleemi ei ole õppimisega hakkama saamisega, probleem on Tartu inimestes (õppejõududes, tartlastest kursakaaslastes, Tartu olematus toidukultuuris, jubedas infrastruktuuris, lõputus ussitamises, pidevas depressioonis, mis sulle esimesest sealviibimise päevast külge kleepub ja su endasse imeb nagu limukas.

Ma loodan, et laps tuleb sellest mülkast ära hiljemalt sügiseks. Tahaks jälle millegigi üle siin ilmas rõõmustada. Kas või selle üle, et kuskil keegi teeb professionaalsel tasemel süüa või müüb korralikust, südamega tehtud toorainest toitu.

Sel aastal paiskas ühe pereliikme surm mu elu pea peale. Tasakaalu pole veel saabunud, kuid ehk 2021. aasta lõpuks on ka see probleem, hambad ristis, lahenduse saanud.

Tartlastel pole vaja hakata sappi pilduma. Leppige sellega, et on inimesi, kellele teie linn mõjub laastavalt. Tahaks lihtsalt tasakaalu oma ellu tagasi ja see tasakaal saabub sellest linnast lahkumisega.

+17
-65
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 58 korda. Täpsemalt
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Oh issand, jälle see tartumaniakk.

+55
-3
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Sa oled tagasi, polegi sinust ammu kuulnud. Sina ja su Tartu.

Oleks siis vähemalt huvitav lugemine.

+31
-2
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ma arvan, et asi pole Tartus vaid su enda ja su lapse suhtumises. Olen mõlemas linnas elanud ja Tartu on ikka oluliselt sõbralikum linn. Snoobe on vähem, selles ilmselt pettunud oledki.

+38
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Saamatul vanemal saamatu laps.

+34
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Saan aru, et tänu koroonakriisile on oluliselt vähendatud plaanilist arstiabi. Aga tasulist abi peaks TA ikka saama ju, seda enam, et tal rahalised võimalused on selleks olemas… meenub kohe Nõmme turult ostetud liha:)

+20
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ma lihtsalt südamest loodan, et 2021 tuleb parem. Et vaktsiin paneb sellele jubedale koroonale piduri peale, sest ma olen surmväsinud sellest, kuidas tööl iga 2 kuu tagant koroona pärast jälle kõik pea peale pööratakse.

Et mu laps kolib Tartu Ülikoolist ümber Tehnikaülikooli, sest see Tartu on meid mõlemaid tühjaks tõmmanud: rahaliselt, emotsionaalselt. Probleemi ei ole õppimisega hakkama saamisega, probleem on Tartu inimestes (õppejõududes, tartlastest kursakaaslastes, Tartu olematus toidukultuuris, jubedas infrastruktuuris, lõputus ussitamises, pidevas depressioonis, mis sulle esimesest sealviibimise päevast külge kleepub ja su endasse imeb nagu limukas.

Ma loodan, et laps tuleb sellest mülkast ära hiljemalt sügiseks. Tahaks jälle millegigi üle siin ilmas rõõmustada. Kas või selle üle, et kuskil keegi teeb professionaalsel tasemel süüa või müüb korralikust, südamega tehtud toorainest toitu.

Sel aastal paiskas ühe pereliikme surm mu elu pea peale. Tasakaalu pole veel saabunud, kuid ehk 2021. aasta lõpuks on ka see probleem, hambad ristis, lahenduse saanud.

Tartlastel pole vaja hakata sappi pilduma. Leppige sellega, et on inimesi, kellele teie linn mõjub laastavalt. Tahaks lihtsalt tasakaalu oma ellu tagasi ja see tasakaal saabub sellest linnast lahkumisega.

Ma loodan, et TTÜ sellise pere last vastu ei võta. Sinu laps ei sobi kõrgharitud inimeste seltsi. Pealegi TTÜ-s on metsikult tumeda nahaga neegripoisse. Nood pidi kuu lõpu poole kaasüliõpilasi ppüdma ja neid Mustamäe metsas tükeldama ja lõkkel küpsetama. Tartus pole sellisest jamast kuulnud. Seal on neonatsid ikka korda majas hoidnud ja iga aasta mõnel tumedal üliõpilasel molli segi peksnud profülaktikaks, et ära ei unustataks, kes bossid.

+19
-13
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma arvan, et asi pole Tartus vaid su enda ja su lapse suhtumises. Olen mõlemas linnas elanud ja Tartu on ikka oluliselt sõbralikum linn. Snoobe on vähem, selles ilmselt pettunud oledki.

Ei, Tallinnas pole snoobe. Aga Tallinnas on KVALITEET hinnas. Tööd tehakse kvaliteetselt, süüa tehakse kvaliteetselt.

Ma olen Tartus selle 3,5 kuu jooksul nii palju tigedust ja ussitamist kohanud, et seda ei tule mu 25 Tallinnas elatud aasta peale ka nii palju kokku. Tartus on kõik virild ja nähvavad, ka klienditeenindajad suvalises supermarketis.

See Tartu tigedus ja depressiivsus on mu täiesti tühjaks tõmmanud. sama seis on ka mu lapsega.

See Tartu sõbralikkus on üks suur müüt ja vale. Tallinnas on ükskõiksus, kuid see on jumalik Tartu tigeduse kõrval.

+8
-42
Please wait...
Postitas:
Kägu

Ma loodan, et TTÜ sellise pere last küll vastu ei võta. Sinu lapsei sobi kõrgharitud inimeste seltsi. Pealegi TTÜ-s on metsikult tumeda nahaga neegripoisse. Nood pidi kuu lõpu poole kaasüliõpilasi ppüdma ja neid Mustamäe metsas tükeldama ja lõkkel küpsetama. Tartus pole sellisest jamast kuulnud. Seal on neonatsid ikka korda majas hoidnud ja iga aasta mõnel tumedal üliõpilasel molli segi peksnud profülaktikaks, et ära ei unustataks, kes bossid.

TTÜ tegi mitu müügikõnet sel sügisel, et mu laps nende juurde õppima tuleks. Riigieksamite tulemused olid selleks väga muljetavaldavad. TÜ ei oska neid Eesti targimaid lapsi, kes neile imidži ja reklaami pärast õppima tulevad, vääriliselt hinnata. Hariduse kvaliteet on kohati ikka väga vilets.

0
-38
Please wait...
Postitas:
Kägu

Kusjuures Tartu on sitem. Kui just pole perekonda või sõpru/sugulasi, kes seal elavad. Õppida võib, elada mitte. Tallinn meeldib isiklikult rohkem, mida teha! Aga teema on 100% provo.

Meeldib Tallinnas? Ja siis? Kedagi ei koti kus sulle meeldib.

+19
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kusjuures Tartu on sitem. Kui just pole perekonda või sõpru/sugulasi, kes seal elavad. Õppida võib, elada mitte. Tallinn meeldib isiklikult rohkem, mida teha! Aga teema on 100% provo.

Teema ei ole provo. Teema on lihtsalt üks emotsiooni (või õigemini juba nende puudumise) jagamine.

Tartus on tõesti kõik sitem. Õppida seal võib, kuid kui sama saab teha Tallinnas, siis milleks ennast selles Tartu depressiivsuses tappa. TÜ kõrge kvaliteet on ka müüt. Väga palju on oma tööd üle põlve tegevaid õppejõude.

+2
-25
Please wait...
Postitas:
Kägu

Mind kotib. Minu kommentaar on minu arvamus. Seega SUCK IT.

Ups, ma arvasin, et sa oled TA, aga tuli välja, et teid on kaks. Võtan siis oma sõnad tagasi, teemale vastamine pole ju keelatud.
Aga vähemasti sa oled Tallinnas, ega pea enam kunagi tagasi minema sinna jubedasse linna.

Kuigi jah, mina ei saa sinuga samastuda, Tartus on mul alati tore olnud. Võibolla on asi sinus, äkki sa ei oska suhelda ja saad samasugust suhtumist vastu, nagu sa neie annad.

+15
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

TTÜ tegi mitu müügikõnet sel sügisel, et mu laps nende juurde õppima tuleks. Riigieksamite tulemused olid selleks väga muljetavaldavad. TÜ ei oska neid Eesti targimaid lapsi, kes neile imidži ja reklaami pärast õppima tulevad, vääriliselt hinnata. Hariduse kvaliteet on kohati ikka väga vilets.

Provo. TalTechi lõpetajaid ootab RAHA ja majanduslik EDUKUS. Tartust saad väärtused ja hea hariduse, aga pärast on raske tööd leida, kui just valitud erialasid ei õpi, a la arst.

Pluss, TalTechi ei koti riigieksamite tulemused nii palju.

Sellega ma nõus ei ole, et TalTech teeb edukaks ja rikkaks. Ikka inimene ja tema oskused teevad seda.

Ja nõus pole ma ka sellega, et TÜ mingeid hinnalisi väärtusi eluks kaasa jagab. Või siis head haridust. Haridus on allakäiguteel ja peale üleüldise üksteise vihkamise ei saa sellest ülikoolist küll mingeid “väärtusi” kaasa.

+2
-7
Please wait...
Postitas:
Kägu

Kahju, muidu ootasin siin järjejuttu “Tartu – õudustelinn”, soovitasin ka tuttavatele ja nüüd -säh sulle – otsas odav meelelahutus!

Vanasti räägiti, et sõja ajal tehti inimlihast konserve, aga selle proua pajatused Tartu õudustest olid ikka palju huvitavamad.

+15
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mind kotib. Minu kommentaar on minu arvamus. Seega SUCK IT.

Ups, ma arvasin, et sa oled TA, aga tuli välja, et teid on kaks. Võtan siis oma sõnad tagasi, teemale vastamine pole ju keelatud.

Aga vähemasti sa oled Tallinnas, ega pea enam kunagi tagasi minema sinna jubedasse linna.

Kuigi jah, mina ei saa sinuga samastuda, Tartus on mul alati tore olnud. Võibolla on asi sinus, äkki sa ei oska suhelda ja saad samasugust suhtumist vastu, nagu sa neie annad.

Ma lihtsalt suhtlen nii, nagu Tallinnas suheldakse. Ja ilmselgelt käib see kõigile Tartus närvidele. Seega, jah, pole minu linn ega saa selleks iialgi.

0
-17
Please wait...
Postitas:
Kägu

Mis asja? Sa võid samamoodi öelda, et sulle ei meeldi UK-s elada. Miks sa selle eest nuhtled?

Praegu ma ei ole Tallinnas. Tartus ka pole HETKEL tõesti, Tallinnas ka pole.

Tartu ei ole jube, lihtsalt elada ei taha seal. Ilus linn ja tore, aga ei teki seda kodutunnet.

Ma ei nuhtle, jagan lihtsalt oma emotsiooni. Hakkasin Tartut esimesest sealviibitud ööpäevast vihkama. Lootsin, et ehk ajapikku läheb tunne meeldivamaks, kuid vastupidi. Olen täiesti tühjaks jooksnud.

+2
-18
Please wait...
Postitas:
Kägu

Sellega ma nõus ei ole, et TalTech teeb edukaks ja rikkaks. Ikka inimene ja tema oskused teevad seda.

Ja nõus pole ma ka sellega, et TÜ mingeid hinnalisi väärtusi eluks kaasa jagab. Või siis head haridust. Haridus on allakäiguteel ja peale üleüldise üksteise vihkamise ei saa sellest ülikoolist küll mingeid “väärtusi” kaasa.

Lol. Ma võin sulle nimetada 30 inimest, kes läksid karu peest TalTechi ja said edukaks, samas TÜ omad, sh mina, ei saanud.

Ma võin sulle 30 vastupidist näidet tuua.

Kuigi ma saan su poindist aru. TalTech üritab inimestele anda oma haridusega mingi praktilise väljundi. TÜ-l on absoluutselt ükskõik, mida sa sealviibitud aastate ja pingutuste tagajärjel tööturul tegema hakkad. Nemad piirduvad vaid nõudmistega.

+2
-11
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ei nuhtle, jagan lihtsalt oma emotsiooni. Hakkasin Tartut esimesest sealviibitud ööpäevast vihkama. Lootsin, et ehk ajapikku läheb tunne meeldivamaks, kuid vastupidi. Olen täiesti tühjaks jooksnud.

Ok. Sa oled provokaator ja otsid infot, FUCK YOU.

Infot eelistan ma hankida otsestest ja usaldusväärsetest allikatest, mida Perekool kohe kondlasti ei ole.

See teema pole mingi provokatsioon, see teema on lihtsalt üks jagatud emotsioon. Kes tahab, võib samasuguste emotsioonide jagamisega ühineda.

0
-9
Please wait...

Postitas:
Kägu

Otsi abi kui siuke masendus, väsimus, depressioon on. Ja oma lapsele ka, ta vaeseke ka ju Tartust hingetrauma saanud.

+11
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 6 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Otsi abi kui siuke masendus, väsimus, depressioon on. Ja oma lapsele ka, ta vaeseke ka ju Tartust hingetrauma saanud.

Abi on sellest linnast lahkumises. Loodan, et laps võtab ise varsti selle otsuse vastu.

Hingetraumaks ma antud situatsiooni küll ei nimetaks. See on lihtsalt üks hunnik pettumust, tülpimust ja väsimust.

0
-10
Please wait...
Postitas:
Kägu

Tartu on üli-chill – ilus linn, sõbralikud inimesed, meeldiv atmosfäär, põnevad üritused, eriti kui üliõpilane oled. Head söögikohad, vahvad peokohad. Mul läheb iga kord tuju heaks kui üle Tartu linna piiri sõidan.

+14
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 16 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

See teema pole mingi provokatsioon, see teema on lihtsalt üks jagatud emotsioon. Kes tahab, võib samasuguste emotsioonide jagamisega ühineda.

See teema on liba, aga sinuga oleks tore teed juua, sest sa oskad trollida.

Ma ei joo võõrastega teed.

Söömine on mu elus ülioluline tegevus. Ma ei tee seda iial võõrastega, kes mu tuju selle tegevuse ajal rikkuda võivad. Ma kogun enamiku oma helgeimatest emotsioonidest elus toidust või läbi söömise. Tartu on selle koha pealt täiesti mõttetu koht.

0
-16
Please wait...
Postitas:
Kägu

<p style=”text-align: right;”>

</p>

<p style=”text-align: left;”>Abi on sellest linnast lahkumises. Loodan, et laps võtab ise varsti selle otsuse vastu.

Hingetraumaks ma antud situatsiooni küll ei nimetaks. See on lihtsalt üks hunnik pettumust, tülpimust ja väsimust.

Hahahaha 🤣
Lumehelbed olete. 😂😂😂

+5
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei, Tallinnas pole snoobe. Aga Tallinnas on KVALITEET hinnas. Tööd tehakse kvaliteetselt, süüa tehakse kvaliteetselt.

Ma olen Tartus selle 3,5 kuu jooksul nii palju tigedust ja ussitamist kohanud, et seda ei tule mu 25 Tallinnas elatud aasta peale ka nii palju kokku. Tartus on kõik virild ja nähvavad, ka klienditeenindajad suvalises supermarketis.

See Tartu tigedus ja depressiivsus on mu täiesti tühjaks tõmmanud. sama seis on ka mu lapsega.

See Tartu sõbralikkus on üks suur müüt ja vale. Tallinnas on ükskõiksus, kuid see on jumalik Tartu tigeduse kõrval.

Mida sa sinna Tartusse siis ronid? Ei lubanud oma täiskasvanud last üksi teise linna?
Peas pole sul küll kõik korras, paniköörist kanaema.

+20
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kellele sinu hala on vaja kuulda?

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tartu on üli-chill – ilus linn, sõbralikud inimesed, meeldiv atmosfäär, põnevad üritused, eriti kui üliõpilane oled. Head söögikohad, vahvad peokohad. Mul läheb iga kord tuju heaks kui üle Tartu linna piiri sõidan.

Sa ilmselt ei tea, mis on hea toit või pidu. Ainus söögikoht, kust ma Tartust pettumusega ei ole väljunud, on Werneri kohvik.

Ja ilusaks ma neid pudeneva krohviga nukraid maju ka ei saa kuidagi pidada. Tallinnas Nõmmel jalutades saad arhitektuurilise elamuse. Tartus neid pilbasaedu ja räämas hoovikesi vaadeldes tuleb depressioon peale.

+1
-16
Please wait...
Postitas:
Kägu

Kui ekstravert oled, kellele meeldib üritustel ja pidudel käia, kus samad inimesed pidevalt on. Kõik tunnevad kõiki. Siis on ideaalne tõesti.

Ei ole ekstravert, introvert olen. Su introverdist lapsele meeldib käia ainult sellistel pidudel, kus ainult võõrad on? Ei kõla nagu introvert. Või ta tahab kodus istuda hoopis ja ei taha pidudel käia – milles sellisel juhul probleem on?

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mida sa sinna Tartusse siis ronid? Ei lubanud oma täiskasvanud last üksi teise linna?

Eks laps ronis sinna selle suure TÜ reklaami peale, kus väidetavalt antakse kvaliteetset haridust. Vigadest õpitakse. Õnneks on sealt linnast kerge TalTech-i üle tulla.

0
-12
Please wait...
Postitas:
Kägu

Sa ilmselt ei tea, mis on hea toit või pidu. Ainus söögikoht, kust ma Tartust pettumusega ei ole väljunud, on Werneri kohvik.

Ja ilusaks ma neid pudeneva krohviga nukraid maju ka ei saa kuidagi pidada. Tallinnas Nõmmel jalutades saad arhitektuurilise elamuse. Tartus neid pilbasaedu ja räämas hoovikesi vaadeldes tuleb depressioon peale.

“Tallinnas Nõmmel jalutades saad arhitektuurilise elamuse” – no see lause ütleb sinu “hea maitse” kohta küll kõik…

+15
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eks laps ronis sinna selle suure TÜ reklaami peale, kus väidetavalt antakse kvaliteetset haridust. Vigadest õpitakse. Õnneks on sealt linnast kerge TÜ-sse üle tulla.

Laps läheb TÜ-st üle TÜ-sse?

+7
-1
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 143 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud õuduste aasta 2020