Ahsoo! Aga end 150-kiloseks süüa ja siis mingeid mürgitavaid ja mittetoimivaid süste endale teha on normaalne ja loomupärane?
Kes see 150 kilone siin teemas on. Mina olen teemaalgatajana nüüd 75 kg ja süstid toimivad küll. Seega sinu mölinast suht savi.
Ma rääkisin endast. Mul on haigus, mis kasvatab kaalu. Keegi hakkas mu kallal õiendama, et las see kaal siis koguneb, kui mu kehale on niimoodi loomupärasem. Ja mina vastasin talle, et mul ei tuleks praegusele 59-kilole 10 kilo juurde, vaid oluliselt rohkem. Usun, et kui ma end ei piiraks võiksin 150-kiloseks kasvada küll. Ja lühikese ajaga. Aga tema leiab, et niimoodi olekski normaalne, kui see on mu kehale loomupärane.
Ehk siis teiste sõnadega, ta tunnustab seda, et inimene laseb kaalu kontrolli alt välja ja hakkab endale siis mingit sodi sisse süstima ja laidab seda, et keegi pingutab selle nimel, et kaal kontrollimatult ei kasvaks. Vabandust, aga kas see on mõistlik lähenemine ja arusaam asjadest?
Minu arust on ebanormaalne 75-kilosel endale selliseid süste lasta teha, mis muudavad enesetunde väga halvaks.
Ja, kas mina mölisen? Ääretult inetult öeldud! Mina ei ole siin teemas kellelegi halvasti öelnud ja mina ei ole mitte kedagi mõnitanud.