Imelik, et mina saan jubedalt materdada, et ma neid süste kasutan, sest muidu ei näe nagu piisavalt vaeva või ma ei tea, mis see probleem on. Kuidas ma ei näe siis vaeva, kui toitun toitumiskava järgi, ega süstid ise saledaks ei tee, ikka toitumist pean ju piirama ikka. Lihtsalt nüüd ei lähe kõht nii jubedalt tühjaks kogu aeg, et toitumiskavast kinnipidamine on selline vaev, et iga stressirohkel ajal ei suuda jällegi kavast kinni pidada, süstide abiga suudan. Mis see teie probleem on siis, ei saa aru. Toitungi ju nii, et kaal langeb. Mõne arust siin oli probleem ainult selles, et ma ei oska toituda ega kaloreid arvestada, ei olnud, ütlen veel. Ega süstid mulle toitumist ei õpetanud. Ilmselt nüüd tunnengi ennast nii, nagu üks tavaline inimene, kelle isu on tavaline ja kõht saab normaalselt täis, nagu need lärmajad siin, kes kisavad, et miks sa süstid, õpi toituma ja kaloreid arvestama, nagu selles oleks probleem.
Kui kõik toimib, siis milles päkapikk? TA ju räägib sellest, et teda need süstid mürgitavad. Ja konkreetselt talle ju vastataksegi.