Mis probleem sind küll vaevab, et iga sõnavõtt on mürgisust ja kibestumust täis, ka täiesti neutraalset juttu oskad ebameeldivalt esitada. Mis kooserdama, jahuma. Kas kõik inimesed teevad nii välja arvatud sina? Miks sa üldistad ja sõimad siin juba mitmendat korda. Ebameeldiv ja ebaviisakas inimene. Ise solvub südamepõhjani, kui tema juttu mölinaks nimetatakse, sest seda sa ju siin teed pidevalt, aga teiste juttu võib nimetada mulaks, milleks iganes. Kas su elus midagi sisukamat ei ole, kui siin istuda ja sõimelda. Mind näiteks teiste inimeste kehakaal ei huvita ja ei roni kohale igale poole, kus vähegi midagi kaalust juttu on, aga millegipärast sina seda teed. Mitte ainult siin teemas, vaid igal pool oled platsis endast jutustamas ja teisi halvustamas.
Kas sa nagu päriselt ka arvad, et siin räägib sinuga üks inimene? Siin on lugejaid ja kirjutajaid ikka rohkem. Mina olin see, kelle arvates oli ääretult inetu sinu ütlus mölisemise kohta. Hetkel tsiteerid sa aga hoopis kedagi teist.
Ja, mis “sa oled teistes teemades ka platsis”? Sa tahad öeda, et sa näed kasutajanimesid? Või arvad, et paljud inimesed ei saa sarnaselt mõelda ja perekoolis kirjutada?
Kas sulle tõesti ei tundu imelik, et ise kasutad nii inetut kõnepruuki. Ja järgmises kommentaaris manitsed ja kutsud korrale kedagi, kes kasutab oluliselt leebemaid sõnu? Milline topeltmoraal!
Ja mina ei ole siin teemas sinu ega kellegi teise juttu mulinaks nimetanud. Paistab, et valetamine ja teise inimese jutu mõtte moonutamine on sulle väga omased.
Ja nüüd, ole hea! Too välja mõni minu konkreetne kommentaar, kus ma olen sõimanud!