Esileht Ilu ja tervis Ozempic

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 901 )

Teema: Ozempic

Postitas:
Kägu

Mina siis see 8 doosi väljapigistaja. Nelja annusega oli mu ampullil kruvi alles poole peal. 8 annuse järgselt alles läks kruvi lõppu ja siis tõesti enam midagi peale kerida ei andnud. Arst andis mulle ka raviskeemi kaasa, kuhu oli ise kuupäevaliselt ära märkinud, millal mis annuse saan. Oligi 0,25 mg jaoks märgitud 8 kohta, samas kui retsepti kirjutas selle annuse jaoks ainult ühe.

0.5 mg alustasin alles eile, seega pole aimugi, kas sealt ka mingi lisaannuse saab. Küllap mitte. Kerge iivelduse, peavalu ja puhitused igatahes sai. Nii nagu 0,25 mg juures esimesed kolm nädalat süstijärgsel kahel päeval oli.

0.5mg saab ühe lisadoosi kindlasti.

semaglutiid alandab insuliini, ja läbi selle alandab isu ja paneb organismi oma energiakasutamise reziimi muutma. selleks ei peagi rasvunud olema, et insuliin oleks kõrge (ja ajapikku põhjustaks II tüüpi diabeeti), pigem tugevad isud ja raskused alla võtmisega on just märk sellest, et insuliin ei ole korras. aga haigekassa soodustust sellele ravimile saab ainult diabeedi diagnoosiga.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis arst seda kirjutab? Mina tahaks ka alla võtta, maksaks rohkemgi selle eest. Mitte midagi ei aita. Toitumiskavast ei suuda kinni pidada ja isegi kui suudan, siis kaal langeb nii aeglaselt, et ikka libastun jälle. Täielik masendus sellepärast peal.

Seda kirjutabki perearst. Minul oli kaal tõusnud mingi aja jooksul nii palju, et hakkas liigestele mõjuma. Kûsisin perearstilt Ozempicu retsepti, kirjutas, ostsin välja ja pereõde näitas esimesel korral ette, kuidas sûstida. Praeguseks on kaal langenud kahe kuuga 12 kilo, enesetunne on hea, tervis tunduvalt parem. Igat viimast kui senti väärt!

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

minule arst kirjutas välja 65kg puhul, BMI 26. Kirjutas välja naistearst. Kurtsin et kaal ei lange peale sünntust ja raseduse ajal oli gestatsioonidiabeet. Loodan saavutada selle abil oma normaalkaalu 54-55kg.

Mine pekki, milline meditsiin. Täiesti vastutustundetult lastakse inimestel mingeid ravimeid süüa ja süstida.

+16
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mine pekki, milline meditsiin. Täiesti vastutustundetult lastakse inimestel mingeid ravimeid süüa ja süstida.

Kuidas see sinusse puutub? Ise maksavad ju selle eest, mitte haigekassa.

+3
-9
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuidas see minusse puutub? Ma ilmselt kasutan sedasama meditsiinisüsteemi, kus tegutsevad sellised arstid.

+10
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuidas see minusse puutub? Ma ilmselt kasutan sedasama meditsiinisüsteemi, kus tegutsevad sellised arstid.

Millised? Ilmselt sina ei tea, mis põhjusel inimesele süstid kirjutati, ju siis oli näidustus. Ära siis hakka siin arsti mängima ja otsustama, et midagi on valesti tehtud.

+4
-12
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen teine kägu.

Asi ei ole ju selles, et inimene ise maksab. Arstil peaks olema mingi arstieetika. Selles mõttes, et inimene peab saama adekvaatset ravi. Arst ei peaks patsiendi enda küsimise peale retsepte kirjutama, kui selleks näidustus puudub. Nii nagu psühhiaater ei kirjuta patsiendile küsimise peale Xanaxit, kui arsti hinnangul vajadus puudub. Samamoodi ei tohiks arst lasta maovähendusoperatsioonile inimest, kes on oma ideaalkaalust 5 kilo raskem.

Nii ei tohiks ilukirurg teha kõike, mida patsient küsib, kui on aru saada, et see teeb patsiendi ilu asemel naeruväärseks jne. jne.

+13
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Millised? Ilmselt sina ei tea, mis põhjusel inimesele süstid kirjutati, ju siis oli näidustus. Ära siis hakka siin arsti mängima ja otsustama, et midagi on valesti tehtud.

65-kilosel naisel oli näidustus kaalu alandavaks ravimiks? Võib-olla tõesti, kui tegemist on 130 cm pika inimesega.

+18
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Arst ei peaks patsiendi enda küsimise peale retsepte kirjutama, kui selleks näidustus puudub.

Ja kust sina võtad, et näidustust ei olnud ja lihtsalt inimese küsimise peale kirjutati. Sellist infot sul ei ole, inimese haiguslugu sa ei tea, aga lihtsalt midagi oletad.

+2
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

65-kilosel naisel oli näidustus kaalu alandavaks ravimiks?

Kui tal oli KMI 26 ja olid kaasuvad haigused näiteks, siis tal oli näidustus olemas. Sina tema näite ei tea.

+3
-9
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ühe süst hind on umbes 90 eurot? Kui sageli neid peaks tegema, et tõesti alla võtta? Ja kuidas kavatsete kaalu hoida, kui soovitud kaal käes on? Ei saa ju eluks ajaks süstima jääda?

0
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ühe süst hind on umbes 90 eurot? Kui sageli neid peaks tegema, et tõesti alla võtta? Ja kuidas kavatsete kaalu hoida, kui soovitud kaal käes on? Ei saa ju eluks ajaks süstima jääda?

Ühe peni täishind on 90 eurot, seal on 1 kuu jagu ravimit ( 4 doosi). Ise võtsin kahe peniga alla 14 kilo, nüüd ei ole mõned kuud enam kasutanud ja kaal ei ole tagasi tulnud, pigem vaikselt langeb edasi. Pausi tegin, kuna kõrvaltoimed hakkasid segama (iiveldus ja oksendamine).  See ravim sobib eriti neile, kellel on probleeme veresuhkru kõikumisega.

Kõigile see ei mõju, kõik seda ei talu ja mõned võtavad kaotatud kaalu lõpetades tagasi. Samas neil, kellele ravim sobib, võib kaal langeda kerge vaevaga 30 kilo ja sellisel juhul miks mitte proovida. Perearst saab kirjutada ka tabletivormis sama toimeainet, mida võetakse suu kaudu iga päev.

+5
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

65-kilosel naisel oli näidustus kaalu alandavaks ravimiks?

Kui tal oli KMI 26 ja olid kaasuvad haigused näiteks, siis tal oli näidustus olemas. Sina tema näite ei tea.

Kirjutas kuskil mingitest kaasuvatest haigustest või? Minu meelest kirjutas, et talle kirjutati see ravim välja “65 kilo puhul”. Palju õnne!

+10
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kõigile see ei mõju, kõik seda ei talu ja mõned võtavad kaotatud kaalu lõpetades tagasi.

Ikka veel jahute seda “võtsin lõpetades tagasi” juttu? Loomulikult võtate tagasi, kui toitumine on pekkis. Uskumatu, kuidas inimesed sellest aru ei saa. Ja on veel nõus endale midagi SÜSTIMA.

+7
-11
Please wait...

Postitas:
Kägu

minule arst kirjutas välja 65kg puhul, BMI 26. Kirjutas välja naistearst. Kurtsin et kaal ei lange peale sünntust ja raseduse ajal oli gestatsioonidiabeet. Loodan saavutada selle abil oma normaalkaalu 54-55kg.

Mis sa pahandad siin? KMI 26 ongi ju paks proua.

+5
-10
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas Eestis saab Ozempicut ilma retseptita apteegist osta?

0
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei saa, mitte kuskil ei saa.

+9
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ilma retseptita saad sa oma tahtejõuetust ravida ja toitumist PÜSIVALT muuta.

+6
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Püsi teemas ja mine avalda arvamust seal, kus seda on küsitud.

+7
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Diabeedita inimene ei peagi dibeediravimit kasutama ja võib selle asemel oma laiskusega tegeleda, et oma 20kg selga söödud rasva maha saada. See ongi teemasse.
Või peaks lollakalt kaasa kiitma, et nii tark on enda käsile võtmise asemel parem mingeid kõrvaltoimetega kangeid ravimeid manustada (et 65 kilo pealt 55 peale saada)??? Siis oleks sinusugused tolad rahul?

+8
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Diabeedita inimene ei peagi dibeediravimit kasutama ja võib selle asemel oma laiskusega tegeleda, et oma 20kg selga söödud rasva maha saada. See ongi teemasse.

Või peaks lollakalt kaasa kiitma, et nii tark on enda käsile võtmise asemel parem mingeid kõrvaltoimetega kangeid ravimeid manustada (et 65 kilo pealt 55 peale saada)??? Siis oleks sinusugused tolad rahul?

Minul ei ole kilpnääret. Mul on alati nälg ja ma ei kuluta kaloreid nii, nagu terve inimene. Ma ei ole tahtejõuetu laisk tola.

+13
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul ei ole kilpnääret. Mul on alati nälg ja ma ei kuluta kaloreid nii, nagu terve inimene. Ma ei ole tahtejõuetu laisk tola.

Kas see on näidustus selle ravimi kasutamiseks? Miks su arst seda siis ei kirjuta?

+6
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas see on näidustus selle ravimi kasutamiseks? Miks su arst seda siis ei kirjuta?

Sest mul on tahtejõudu ja teadmisi. Mu bmi on 21. Mis sest, et poole aastaga võtsin 15 kg juurde.

Aga eks ma mingi hetk küsin.

+3
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sest mul on tahtejõudu ja teadmisi. Mu bmi on 21. Mis sest, et poole aastaga võtsin 15 kg juurde.

Ja täpselt seda ütlesin ka mina – tahtejõud on see, millega oma 10-20 lisakilo maha võetakse, mitte süstid.

+2
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja täpselt seda ütlesin ka mina – tahtejõud on see, millega oma 10-20 lisakilo maha võetakse, mitte süstid.

Tean jutumit, kui inimene söi aasta aega 1300-1400 kcal ja kaal ei langenud üldse, siis hakkas kasutama süste, toitumine jäi samaks ja võttis 15 kg alla. Kõik ülekaalulised ei ole vastutustundetud õgardid, nagu sina näid arvavat. Inimestel on organismis väga palju häireid, nii hormoonilisi, endokrinoloogilisi jne, kõigil ei toimi organismid keskmisel viisil. Aga plaat hakkab jälle käima, kui millestki sellisest juttu on, kuigi teadmisi napib.

+15
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ei võta enam JUURDE ja see on saavutus. Ma võtsin 2 kg alla, kui mul oli üle 39 palavik ja polnud võimeline sööma. Aga seda ma ka ei soovita.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mind huvitab selle ravimi mõju tervisele. Mul ei ole mingt diabeeti, kas tõesti diabeedi raviks mõeldud ravimi manustamine ei tee mu tervisele midagi halba ja on täiesti, 100 protsenti ohutu? (Miks sinder see imerohi siis üldse retspetiga on?) Paistab, et arstid kirjutavad seda väga kergekäeliselt välja. On siis nii süütu selle süstimine?

+3
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mind huvitab selle ravimi mõju tervisele. Mul ei ole mingt diabeeti, kas tõesti diabeedi raviks mõeldud ravimi manustamine ei tee mu tervisele midagi halba ja on täiesti, 100 protsenti ohutu? (Miks sinder see imerohi siis üldse retspetiga on?) Paistab, et arstid kirjutavad seda väga kergekäeliselt välja. On siis nii süütu selle süstimine?

Arstid ei kirjuta seda kergekäeliselt välja ja iga normaalkaalu ülemises otsas paksuke ei saa retsepti, sest tahaks lihtsalt kõhnem olla. Ei ole vaja endale asju ette kujutada.

+8
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Arstid ei kirjuta seda kergekäeliselt välja ja iga normaalkaalu ülemises otsas paksuke ei saa retsepti, sest tahaks lihtsalt kõhnem olla. Ei ole vaja endale asju ette kujutada.

Minu perearst ka ei kirjuta. Kavatsen pöörduda kliinikusse, mida üks blogija reklaamib. Ta kaalub vähem kui mina ja sai oma süstid.

+3
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sa loe Eveliisi eluviisi blogi. Minu arusaamise järgi on 10 ülekilo küll kergekäeliselt välja kirjutatud. Lugesin artiklit, mille kohaselt perearstid kirjutavad ravimist välja alates KMI 27-st. Ok, see vähemasti on juba rasvumine.

0
-1
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 901 )

Esileht Ilu ja tervis Ozempic