Esileht Pereelu ja suhted Paarisuhtega rahulolu

Näitan 15 postitust - vahemik 1 kuni 15 (kokku 15 )

Teema: Paarisuhtega rahulolu

Postitas:
Kägu

Tere!

Olen Tallinna Ülikooli psühholoogia magistriõppe üliõpilane ning viin oma magistritöö raames läbi uurimust, mille eesmärgiks on uurida paarisuhtega rahulolu ja alkoholi tarbimisega seotud psühholoogilisi tegureid. Ootan vastama kõiki naisi ja mehi, kes on oma käesolevas paarisuhtes viibinud vähemalt 2 aastat!

Küsimustiku täitmine on anonüümne, vabatahtlik ning võtab aega 5-10 minutit.

Olen väga tänulik iga täidetud küsimustiku üle!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdEZcPgaPICySVwdUgmcKd3uDEwlHVenOW-UmxQE78WAbqJsA/viewform?usp=sf_link

Heade soovidega,

Maarit Zavadskis

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mõnus hommikune eneseanalüüs.

Kui kunagi kokkuvõtte teed, anna siis meile ka teada 🙂

Edu!

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hakkasin usinalt vastama, aga kahjuks ei saa vastata edasi, sest ei tarbi alkoholi üldse ja edasistes variantides pole seda valikut enam.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mõnus hommikune eneseanalüüs.

Kui kunagi kokkuvõtte teed, anna siis meile ka teada 🙂

Edu!

Suur tänu tagasiside ja heade soovide eest! Eneseanalüüs kulub kahtlemata aeg-ajalt ära 🙂 Kokkuvõtte jagamine on ka hea mõte 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Endiselt ootan vastajaid küsimustikule! ERITI on oodatud vastama meesterahvad, sest naisterahvad siiani palju aktiivsemad olnud ja hädasti oleks vaja ka valimit veidi tasakaalustada ka 🙂 Aga ka naisterahvaste vastused endiselt oodatud!

Ette tänades,

Maarit

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Perekoolis ei ole mehi.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hakkasin ka vastama, aga kõik küsimused on täpselt ühe mõttega, ainult erinevalt sõnastatud. Teist lehekülge lõpuni vastata ei viitsi.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Perekoolis ei ole mehi.

No üks mees ikka satub siia. Aga üldiselt, ega niisama ei oleks sattunud kui armumise ja armastuse promleeme poleks.

Aga hakkasin ka vastama, aga millegi peale kiilusin kinni ja jätsin pooleli.

Aga nüüd vastasin lõpuni. Paljudele küsimustele ei oskanud või ei teadnud vastata. Või ei saanud küsimusest aru, et kas nüüd peaks vastama nii või naa pidi. Siis panin midagi umbes keskele. Polnud ka minu vastust.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Perekoolis ei ole mehi.

No üks mees ikka satub siia. Aga üldiselt, ega niisama ei oleks sattunud kui armumise ja armastuse promleeme poleks.

Aga hakkasin ka vastama, aga millegi peale kiilusin kinni ja jätsin pooleli.

Aga nüüd vastasin lõpuni. Paljudele küsimustele ei oskanud või ei teadnud vastata. Või ei saanud küsimusest aru, et kas nüüd peaks vastama nii või naa pidi. Siis panin midagi umbes keskele. Polnud ka minu vastust.

See ei ole paarissuhte mees, tal pole midagi öelda.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See ei ole paarissuhte mees, tal pole midagi öelda.

Ma seesamune mees sportlikust huvist, et milline on paarisuhte mees või milline pole paarisuhte mees?

Mul siiani üks suhe olnud, kui seda üldse suhteks nimetada, ma ju ei tea. Tegelt päriselt ka ei tea. Te kes tihedamalt suhtes olete teate oma kohemuste pealt paremini.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma seesamune mees sportlikust huvist, et milline on paarisuhte mees või milline pole paarisuhte mees?

Mul siiani üks suhe olnud, kui seda üldse suhteks nimetada, ma ju ei tea.

No suhte mees on see, kes on suhtes. On abielus või kooselus või partneriga ühisel arusaamal, et nad on paar. Kui sul suhe on, siis sa ikka oled sellest teadlik. Järelikult sinul ikka pole suhet.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Täiega arusaamatu küsimustik. Mingid küsimused, siis AUDIT test… mis see mõte on välja selgitada, kui õnnelikus kooselus joodikud on? Või et kas kehv kaaslane paneb rohkem jooma?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei saa ka aru, miks paarisuhtega rahulolu ja alko tarbimine omavahel seotud peaks olema et neid ühes uurimuses koos uuritakse

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hakkasin usinalt vastama, aga kahjuks ei saa vastata edasi, sest ei tarbi alkoholi üldse ja edasistes variantides pole seda valikut enam.

“Mitte kunagi” on see variant ja täiesti olemas oli.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

“Mitte kunagi” on see variant ja täiesti olemas oli.

Ning sellest järgmises küsimuses uuriti, et mitu annust joote. Ja vastusevariandid algasid 1-2 annusest. Kui ma üldse alkoholi ei tarbi, siis võiks olla vastusevariant 0 või mitte ühtegi. Ma küll täitsin lõpuni, kuid minu vastust “1-2” paluks uuringu läbiviijal nulliks lugeda .

0
0
Please wait...

Näitan 15 postitust - vahemik 1 kuni 15 (kokku 15 )

Esileht Pereelu ja suhted Paarisuhtega rahulolu