Jura masinaga tehtud kohvi vastavalt iga külalise eelistusele, tuuaks köögist. Kuidas sa lattet, espressot või cappucinot seal toas selle presskannuga valmistad?
Ma ei pea kodus kohvikut ega restorani. Külalised saavad seda, mis pakutakse, ma ei lase neile köögis ka igaühele mingeid erimenüüsid koostada. Tee, kohv, vesi, mahl – piisav valik.
Aga no kui tõsisemalt vastata – ma võin saladuskatte all öelda, et mulle ei meeldi need masinakohvid üldse. Kui keegi pakub kuskil masinakohvi, siis ma pigem joon vett.
Vanasti kui kõik need latted-espressod välja mõeldi, siis ei olnud ka kohvimasinaid. Nii et teoreetiliselt, kui ma tahaksin espressot keeta ja sellest cappuccino vormistada, siis seda saab ka ilma suure kohvimasinata. Piima vahustamiseks on olemas ka minimiksrid.
P.S. ja see kakao, mis kohvimasin väljastab, ei kõlba üldse juua. Seda peab nagunii tegema vanamoodsalt pliidil.