Esileht Ajaviite- ja muud jutud Pahane sundseisu tõttu valimistel

Näitan 12 postitust - vahemik 61 kuni 72 (kokku 72 )

Teema: Pahane sundseisu tõttu valimistel

Postitas:
Agathe

Mitukümmend miljonit riigikassast see aktsiisijama vähemaks võttiski? Ise küsin, ise vastan. 95 miljonit eurot, sellest 70 miljonit aktsiiside ja umbes 24,4 miljonit käibemaksuna.

See on tänaseks küll vana asi juba, aga aitäh meenutamast. See alkoholi aktsiisi värk oli minu arvates puhtalt Jevgeni Ossinovski egotrip. Ta oli vist sel ajal minister. Ta ise oli karsklane ja arvas, et küllap siis kõik napsumehed hakkavad ka karsklasteks või siis hakkavad kallist alkoholi ostma. Aga Ossinovski ise meedias väitis tookord midagi sellist-tõstame alkoholi aktsiisi ja siis napsumehed joovad kalli hinna tõttu vähem ja see tähendab tervemat ühiskonda ning väiksemaid kulusid arstiabile jne. Midagi taolist tema üllas mõte tookord oli. Paraku läks nii, et vähem jooma ei hakatud ja alkoholi hakati ostma hoopis Lätist.

Aga mingit sundseisu valimistel ei ole. Vali keda soovid. Kui tahad nö EKRE vastu hääletada, siis on sinu valikus Ref, E200, Parempoolsed.

Minul juba tõesti valitud. Aga nii see oli laias laastus jah, nagu kirjeldad. Mõte aga polnud minu vaates mitte üllas, vaid vaenulik. Üllas võis see muidugi tema pea sees olla 🙂 Kuidas sai seda tulemit mitte ette näha, on mulle saladus. Kui palju saanuks teha selle raha eest midagi laste või vanurite heaks. Ent näe, keegi valib teda ja teisi tema parteikaaslasi, kes temast lausa esimehe tegid. PS minu teada ta karsklane ei ole, olen teda ise veiniklaasiga näinud – jah, alkokraadiga veinipudelist valati ja jõi ka. Ta tarbib vähe(m).

+6
-2
Please wait...

Postitas:
nimetamats

Ma olen eluaeg, juba 1990ndatest, olnud Reformi valija.

Sulle ei läinud korda rahapesu? Püüad väita, et oled tubli inimene, mitte reformierakondlik limuk?

ma olen 100% kindel ,et see rahapesu oleks kordades surem veel olnud kui see aeg oleks võimul olnud EKRE! Mäletate veelkuidas nad oma vähese aja jooksul sahkerdasidomadelekus aga oli võimalik.Küll mingitele müstilistele abordivastastele muttidele(kas keegi on näinud kampaaniat mis selle rahahunniku eest tehti?) Kui ka erinevatele “omadele” ärimeestele,jne

+23
-4
Please wait...

Postitas:
nimetamats

Ärge ülearu muretsega. EKRE tahab küll võita valimisi, aga mitte pääseda valitsusse. Opositsioon on palju mugavam. Nad ei taha vastutada, vaid vastu rindu taguda, vaat, mis meie oleksime teinud! Ja ise samal ajal mõnusalt mitte midagi tehes riigikogu palgal istuda.

Nii tundub tõesti. Pole väga ekre nimekirju uurinud, aga reklaamidest on jäänud silma ka igati toredaid ja tegusaid inimesi. Kas neile ei tundu veider, et parteis on nii suur mõjuvõim ainult ühe pere käes? Või et head ideed tegelikult ei saagi kuuldavaks eesotsas olevate inimeste käitumise pärast?

Täiendus: vaatasin üleriigilist nimekirja. Ekre top 20 hulgas: 4 Helmet, 2 Poolametsa, tandem Vooglaid ja Järvi. 9. kohal Kert Kingo. Kohalikud toredad inimesed vaevalt et isikumandaati saavad, seega saab sisse jälle sama seltskond.

unustasid veel kloun Grünthali kes millegipärast kindlalt sisse veetakse ,et Moonika ta lollide naljade üle itsitada saaks!

+28
-3
Please wait...

Postitas:
roosabeebi

Minus tekitab tegelikult päris tugevat pahameelt sundseis valimistel. Juba päris pikka aega on nö. Sundvalimised. Varem oli Savisaare vastu ( täiesti vastuvõetamatu tegelane), nüüd siis ekre vastu ( veel hullem!!!!!). Nii mina, kui minu elukaaslane valisime reformi, lihtsalt seepärast, et see labane ekre mitte mingil juhul etteotsa ei saaks ( jah, me usume mõlemad, et lolle on piiramatu hulk). Aga kõik see on tegelilkult ääretult vastik, sest sa oled enda otsustes piiratud lihtsalt seetõttu, et eksisteerivad mingid sellised tüübid, keda sa lihtsalt mitte mingil juhul ei kannata.

Ehk siis hääled, mis tegelikult oleks tahtnud minna rohelistele ja sotsidele läksid mõlemad ekre tõttu reformikatele..

Ma tohutult loodan, et järgmistel valimistel saan valida seda, keda tahan, mitte aga seda, keda pean, selleks, et pooletoobised jumala eest kuhugi võimu lähedale ei saaks..

kohutavalt vale ja vastutustundetu mõtlemine ja täiesti vale signaali andmine reformile. Kui sa neid valid, siis järelikult oled nendega rahul. Järgmine aasta mõtled täpselt samamoodi ja annad jälle reformile hääle. Nii ei saagi ju muutusi tuua riigile. Paranda parem oma hääl ja anna sotsidele.

+1
-16
Please wait...

Postitas:
roosabeebi

Just oleks pidanud valima seda, keda tahtsite. Pettumust valmistavad just teiesugused ajupestud inimesed. Ja nagu näha, see ajupesu töötab, kahjuks. 🙁

just!!!!!

+2
-8
Please wait...

Postitas:
Ragne

Mina sellest sotside kiitmisest siin aru ei saa. Lisaks sellele alkoholihullusele ja augule riigieelarves on nad alati torpedeerinud eestikeelset haridust. Eestikeelne haridus on aga mu meelest praegu täielik prioriteet. Selle oleks pidanud tegema 30 aastat tagasi, aga ikka torpedeerivad nad koos Keskerakonnaga, et ei saa, ei sobi, ei jõua, äkki ikka ise õpivad, no kaua võib? Kuni enam keegi eesti keelt ei räägi? Aga kui valikus on see praalijate kamp, siis muidugi enne kasvõi sotsid, aga peaasi mitte häbi kogu maailma ees ja üksi venelaste rünnaku puhul. Oleme küllalt ajaloos kannatanud oma isepäise omaenda tarkuse tõttu, et me naabritega koostööd ei tee, alates 13.sajandist, ehk aitab juba.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Tahesara

Mina sellest sotside kiitmisest siin aru ei saa.

Lisaks selle ei saa mina aru miks Isamaad siin nüüd nii hullult vihatakse?

Veel ma ei saa aru miks valima meelitatakse Nõmme turu väravas (AK-s näidati), palju talvel seal üldse turul rahvast käib?
Käisin täna Rocca keskuses ja ei näinud ainsatki kampaaniategijat.

+3
-8
Please wait...

Postitas:
Sugarfree

Mina sellest sotside kiitmisest siin aru ei saa. Lisaks sellele alkoholihullusele ja augule riigieelarves on nad alati torpedeerinud eestikeelset haridust. Eestikeelne haridus on aga mu meelest praegu täielik prioriteet. Selle oleks pidanud tegema 30 aastat tagasi, aga ikka torpedeerivad nad koos Keskerakonnaga, et ei saa, ei sobi, ei jõua, äkki ikka ise õpivad, no kaua võib? Kuni enam keegi eesti keelt ei räägi? Aga kui valikus on see praalijate kamp, siis muidugi enne kasvõi sotsid, aga peaasi mitte häbi kogu maailma ees ja üksi venelaste rünnaku puhul. Oleme küllalt ajaloos kannatanud oma isepäise omaenda tarkuse tõttu, et me naabritega koostööd ei tee, alates 13.sajandist, ehk aitab juba.

Ma pole küll märganud erilist sotside kiitmist siin. Ise soovitasin sotse valida teemaalgatajal seetõttu, et ta kirjutas

Ehk siis hääled, mis tegelikult oleks tahtnud minna rohelistele ja sotsidele läksid mõlemad  ekre tõttu reformikatele..

Praegu ju nagunii seda ohtu pole, et sotsid valitsust moodustama hakkaks. Pole vast ka ohtu, et nad KEga kahepeale koalitsiooni kokku saaks.

Tasakaalustamist mõtlesin just liberaalsuse suunal. Kahjuks Reform on selles osas täiesti laialivalguv ja seetõttu eelistaks nende kõrval näha pigem E200 ja sotse kui KE-d ja Isamaad. Aga see on juba tõesti minu isiklik arvamus ja utoopia nagunii. Mulle isiklikult sobib väga hästi, kui teemaalgataja reformi valiku juurde jääb, aga kahjuks tundub, et ta ei ole tegelikult ise selle valikuga rahul.

+3
0
Please wait...

Postitas:
DeadSpace

Veel ma ei saa aru miks valima meelitatakse Nõmme turu väravas (AK-s näidati), palju talvel seal üldse turul rahvast käib?

Sest Isamaa otsustas, et tulule 1600€ ja 2200€ vahel kuus, tuleb 32% tulumaks lajatada.

+5
-2
Please wait...

Postitas:
Ragne

Isamaa suurimad prohmakad on see pensionisamba vabakslaskmine, mis lennutas meie inflatsiooni taevasse, ja see jabur 3. ja+ lapse ülekuldamise nõudmine. Selle asemel, et suurt hulka joodikuid ja pagulasi agiteerida lapsi sünnitama, võiks lubada kõigile lastele tasuta 1 huviringi, lasteaiakoha ja normaalse koolitoidu. Siis saaks ka joodikute lapsed vähemalt korra päevas normaalset (mitte 1-eurost) lõunat ja huviringi. Aga ei, mingit jaburat a´la  “kolmandale lapsele 3 tahvelarvutit” on vaja leelotada ja nõuda kasvõi riik pankroti äärele viies.

+26
-3
Please wait...

Postitas:
Toutakk

Sest Isamaa otsustas, et tulule 1600€ ja 2200€ vahel kuus, tuleb 32% tulumaks lajatada.

Selles oli süüdi hoopis Reformierakond, kes keeldus 2200eurisest kuusissetulekust suuremat osa kõrgemalt maksustada.

+1
-5
Please wait...

Postitas:
krokodill

Ärge unustage, et fossiilsete kütuste tagavara ei ole lõputu. Varem või hiljem tuleb mootorikütustele ja fossiilsetest kütustest saadav elekter asendada. Mida varem sellega pihta hakata, seda sujuvam on üleminek.

Mida varem sellega pihta hakata, seda rutem mängitakse Hiinale kõik trumbid pihku.

Sa Tõutäkk oled nii vana inimene küll, et peaksid mäletama, et fossiilsete kütuste kohe-kohe otsasaamist on kuulutatud juba vähemalt kolmkümmend aastat.

+1
-1
Please wait...

Näitan 12 postitust - vahemik 61 kuni 72 (kokku 72 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Pahane sundseisu tõttu valimistel