Esileht Ajaviite- ja muud jutud Paksud lõpetage see lühikeste pükstega käimine ära!

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 137 )

Teema: Paksud lõpetage see lühikeste pükstega käimine ära!

Postitas:
Kägu

Ja oma tselluliidi eksponeerimine, et keegi valesti aru ei saaks, siis pean silmas ikka 100 ja enam kilo kaaluvaid pakse, mitte 10 lisakiloga inimesi. Eriti jõle on, kui mõni selline on endale pressinud jalga M suuruses lühikesed püksid.

+17
-48
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Ja oma tselluliidi eksponeerimine, et keegi valesti aru ei saaks, siis pean silmas ikka 100 ja enam kilo kaaluvaid pakse, mitte 10 lisakiloga inimesi.

Olen 125kg kaaluv paks.

Mingi paar päeva tagasi just naabrimees küsis, et kas oma olen endine jalgpallur vms, et jalad nii ilusad ja lihastes.
Tsellukat pole. Aga lisakilosid on üle 20 kindlasti.

/Tõsisemalt rääkides.
Ma ka kunagi mõtlesin, et miks 60+ ja ülekaalulised tädid käivad lühikeste pükstega. Aga tänaseks on kohale jõudnud, et mis kurat see minu asi on.
Ma ei pea ju vaatama. Ja kõigil on ju palav praegu ühtemoodi.

PS. Kas Kanadas oli juba 400 surmajuhtumit seoses kuumalainega?

+41
-8
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ja oma tselluliidi eksponeerimine, et keegi valesti aru ei saaks, siis pean silmas ikka 100 ja enam kilo kaaluvaid pakse, mitte 10 lisakiloga inimesi. Eriti jõle on, kui mõni selline on endale pressinud jalga M suuruses lühikesed püksid.

Perekooli paksu-foobik jälle teematamas. Otsi psühhiaatrilist abi endale äkki?

+21
-5
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kes sind teiste kaalu ja riietuse sobivust hindama palkas? Küsis keegi su arvamust? Ei? Seega, ela oma elu, vali iseendale riideid ja ära kujuta ette, et oled arvamusliider.

+13
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pane siia oma meiliaadress et kõik paksud sinult püksikandmise kirjaliku loa saaksid. Kõlab nagi keskaeg, kus pidi olema kindlas staatuses, et mingeid riideesemeid kanda (näiteks pika ninaga susse). Ja kellegi teise jaoks tundud sina võib-olla liiga pikk/lühike/peenike vms, et mingeid riideid kanda.

+13
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja mida need “paksud” siis praeguse kuumaga kandma peavad? Burkat?

+21
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Btw, tselluliiti esineb ka normaalkaalus naistel.

+23
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

PS. Kas Kanadas oli juba 400 surmajuhtumit seoses kuumalainega?

See peakski olema paksudele äratuskell, et tuleks alla võtta. Lisaks esteetilisele välimusele on soojaga oht ära surra.

Jälestan pakse, isegi mu oma 9a tütar saab aru, et ei maksa suhelda sellistega, kes suvel õues ainult ähivad ja puhivad ning midagi teha ei jaksa. kuna selline sõprus ei anna midagi vaimule, kus pugitakse vaid krõpse, burgereid ja cocat.

+3
-52
Please wait...
Postitas:
Kägu

Ja mida need “paksud” siis praeguse kuumaga kandma peavad? Burkat?

Olema pikkades riietes, kuniks jõuab päriselt ka kohale, et ainus valik on alla võtta ja normaalselt toituma hakata, mitte õgida.

+3
-22
Please wait...
Postitas:
Kägu

Eriti jõle on, kui mõni selline on endale pressinud jalga M suuruses lühikesed püksid.

No sellega on nii, et kui ikka inimesele M püksid jalga lähevad, siis ta kohe kindlasti üle 100 kg ei ole. Loogika on arendatav, teemaalgataja! Kunagi pole hilja alustada.

+32
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eriti jõle on, kui mõni selline on endale pressinud jalga M suuruses lühikesed püksid.

Kuidas see võimalik on? Sajakilone M suuruse jalga toppinud? Mina olen üle 30 kg kergem, aga küll ei lähe.

+19
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga lisakilosid on üle 20 kindlasti

Isegi kui sa oleks 2m pikk, oleks sul lisakilosid minimaalselt 30. Kuna aga ilmselt oled sa keskmiselt kuskil 170cm kanti, siis kannad sa kaasas endaga igapäevaselt ühte normaalkaalulist täiskasvanud inimest!

kahju, et sa aru ei saa, et elu on tunduvalt kergem kui sellist koormat endaga igapäevaselt kaasas kandma ei pea.

+4
-15
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas ta sõi äkki ka pirukat lühikeste pükstega? See oleks muidugi skandaalne lugu.

+22
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

<p style=”text-align: right;”>

Jälle teema, mis on suunatud teistele, aga räägib tegelikult teemaalgataja enda probleemidest. Kurda kurda.

</p>
Looda sa. Mina lihtsalt loen kaloreid igapäevaselt ja kõik mida suhu pistan on grammi pealt kaalutud, mitte milligrammigi rohkem. Seda kõike selleks, et olla normaalkaalus ja ma ei leia, et need, kes enda eest hoolitseda ei viitsi peaksid mingeid privileege omama. On aeg hakata aru saama, et elus tuleb pingutada ja alles siis on sul privileegid, antud juhul lühikesi riideid kanda.

+1
-33
Please wait...
Postitas:
Kägu

TA väljendub muidugi vihaselt, aga tõsi ta on- iga suvega ilmub tänavapilti järjest rohkem tugevas ülekaalus naisi, kes mikropükse kannavad. Enamikel on jalad ikka nii jämedad, et puusadest pahkluudeni ei ole jalgade vahel mingit vahet ja eriti reied on tihedalt üksteise vastu pressitud. Kas valus ei ole käia, kui jalad üksteise vastu hõõruvad? Varem siin PKs ikka tehti teemasid, kuidas vältida ja ravida veriseks hõõrutud kintse, enam pole neid teemasid märganud. Ju siis probleemi enam pole, sest pole näinud, et neil mingid sidemed ümber kintsude oleks või jalad talgised.
Aga see, nagu ka muud asjad on harjumise asi- kui me rasvume samas tempos, mis seni, siis mõne aasta pärast on saledad naised haruldus, kellest siia teemasid teha.

+8
-22
Please wait...

Postitas:
Kägu

Isegi kui sa oleks 2m pikk, oleks sul lisakilosid minimaalselt 30

Sellega on nii ja naa.
Kanter on umbes minu pikkune, aga temal nüüd küll lisakilosid pole. Hoolimata sellest, et ta on tippspordist loobunud. Ja kaal on tal umbes sama palju. (Kaal: 125–128 kg (2008))

+2
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lähen homme lühkareid ostma. Sina osta silmarätt.

+18
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sellega on nii ja naa. Kanter on umbes minu pikkune, aga temal nüüd küll lisakilosid pole. Hoolimata sellest, et ta on tippspordist loobunud. Ja kaal on tal umbes sama palju. (Kaal: 125–128 kg (2008))

Sa oled siis sama suur kui Kanter?

0
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sa oled siis sama suur kui Kanter?

Käte siruulatus on väiksem, vaid 185. (Kanteril 207)
Aga pikkus on kah pisut väiksem.

Sa ikka ei saa sellest TA pilamisest aru?

+4
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Isegi kui sa oleks 2m pikk, oleks sul lisakilosid minimaalselt 30

Sellega on nii ja naa.

Kanter on umbes minu pikkune, aga temal nüüd küll lisakilosid pole. Hoolimata sellest, et ta on tippspordist loobunud. Ja kaal on tal umbes sama palju. (Kaal: 125–128 kg (2008))

Meeskuulitõukajaga samas kaalus olla on ilmselt äge küll.

+2
-11
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 12 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Looda sa. Mina lihtsalt loen kaloreid igapäevaselt ja kõik mida suhu pistan on grammi pealt kaalutud, mitte milligrammigi rohkem. Seda kõike selleks, et olla normaalkaalus ja ma ei leia, et need, kes enda eest hoolitseda ei viitsi peaksid mingeid privileege omama. On aeg hakata aru saama, et elus tuleb pingutada ja alles siis on sul privileegid, antud juhul lühikesi riideid kanda.

Oh sa vaeseke, sa oled küll millestki valesti aru saanud ja pingutanud täiesti ilmaasjata. Nimelt vähemalt meie riigis on vabal ajal lühikeste pükste kandmine lubatud ja palavaga isegi soovituslik kõigile inimestele, sõltumata nende kehakaalust, nahavärvist, soost ja lihasmassi suurusest. Ma kannan isegi oma kõverate jalgade ja veenilaienditega vahel lühikesi pükse ning korrakaitsjad pole mulle isegi suulist hoiatust teinud.
(Tegelikult arvan, et teema on liba, ma ei usu, et selliseid jobusid olemas on. Aga teisest küljest – mine tea, pidev nälg võib inimesed kummaliselt käituma panna küll).

+27
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kanter on sinuarust kuulitõukaja?
Nunu.

+21
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas Kanter siiski kettaheitja ei ole. Aga noh, mõnele vist ühed paksud kõik.

+14
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

<p style=”text-align: right;”>

Jälle teema, mis on suunatud teistele, aga räägib tegelikult teemaalgataja enda probleemidest. Kurda kurda.

</p>

No see milligrammi pealt toidu kaalumine on teistsugune äärmus mu arust.

+18
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuidas see võimalik on? Sajakilone M suuruse jalga toppinud? Mina olen üle 30 kg kergem, aga küll ei lähe.

Miks sulle siis ei lähe? Mulle küll lähevad, olen ka sinuga ühes kaalus 😀 Sa ei pea muidugi vastama.

Teemaalgatus on küll natuke veider. Ma ei kujuta ette lihtsalt seda tänavapilti, kus paksud ka alakaalulised on 32 kraadiga kõik mingites öösärkides, kust vaid nina välja ulatab. Ja kõik eemalduvate kõrvadega paksud ja peenikesed on telgis või burkas.

+8
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ega see ilus vaatepilt tõesti pole kui M-numbrisse üritatakse pressida 🙂

+9
-2
Please wait...
Postitas:
Kägu

Aga noh, mõnele vist ühed paksud kõik.

🤣🤣

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma kaalusin ka toitu aasta otsa, see hakkabki ajudele, ma täitsa mõistan TA, tal pole mõistus enam korras ja see on arusaadav. Tema näeb sellist vaeva, et lühikesed püksid jalga panna ja siis tuleb mingi paks ja paneb ka?!?

+41
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina lihtsalt loen kaloreid igapäevaselt ja kõik mida suhu pistan on grammi pealt kaalutud, mitte milligrammigi rohkem.

Peab ikka igav elu olema. Paaniline hirm paksuks minemise ees kuulub minu teada psühhiaatri valdkonda.

+22
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ega see ilus vaatepilt tõesti pole kui M-numbrisse üritatakse pressida 🙂

Päris rõve.

Aga pean ausalt ütlema, et sellist pole tänavapildis küll õnnestunud kohata.

Seega, tegelikkuses on ilmselt kaks varianti. Kas on M suurus ilge alahindamine või on 100kg ilge ülehindamine.

Olen ise see kevad 10 kg alla võtnud (ja ma polnud ka alustades mingis ülisuures ülekaalus) ja jäin enam-vähem M suuruse kõige ülemisse piiri sõltuvalt riidefirmast. Seega, 100kg juures, vabandage väga, M näeks tõesti välja samasugune umbes nagu eelnäidatud fotol..

+5
-2
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 137 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Paksud lõpetage see lühikeste pükstega käimine ära!