Mulle Brigittte inimesena ei istu, aga tegemist on väga kauni, saleda ja väga ilusa, naiseliku ja seksika figuuriga naisterahvaga. Tal ongi loomulikult ilus näolapp ja ta näeb väga ilus ja armas välja ka ilma igasuguse meigita. Minu meelest on tal ka väga naiselik ja seksikas keha. Ma ei ole inimene, kes arvaks, et iga kriitika on avaldatud kadeduse pärast, aga tema puhul küll arvan. Nimelt siin mingi inimene, kellele ta personaalselt ette jääb ja pidevalt halvustab tema väidetavalt matsakaid jalgu. Ma ise olen alati normkaalus olnud, aga pigem ülemises otsas ja mul on ka selliseid jämedamad jalad. Kindlasti rohkem kui Brigitttel. Samuti laiad puusad. Mõni ei saa aru, et kehatüüp ongi väga erinev. Mõni on hästi kiitsakas, peenikeste jalgade ja puusadega ja üldiselt väikeste rindadega. Mina seda naiselikuks ei pea. Brigitte on naiselikkuse kehastus ja proportsioonid on just sellised nagu naisel olema peaks. Liivakella figuur ja kumerused ikkagi olemas. On rinnad ja puusad. Kel on laiemad puusad, on tavaliselt ka laiemad jalad. Inimestel koguneb rasvkude erinevatesse piirkondadesse. Ma võin võtta 10-15kg alla, aga jalad mul ikka jämedamad. Selleks et oleks peenikesed peaks olema normkaalu täiesti alumises otsas, alakaalu lähedal.
Brigitte jalgadel pole mitte kui midagi häda. Selline täiesti põhjendamatu halvustamine on eriti nõme, kuna on küllalt täiesti ilusaid ja normkaalus naisi või isegi liiga kõhnasid, keda on halvustatud paksuks. Ja sellest tekivad naistel söömishäired. Ülinõme naistel endil nii käituda. Olen 100% kindel, et TA ise on oluliselt matsakam ja inetum.
Mis puudutab nägu ja lõualotti, siis see jällegi individuaalne. On naistuttavaid, kel on lott lõua all, kuigi väga peenikesed. Oleneb näotüübist. Mul endal on ka ükskõik palju kaalun ja see tuleb hambumusest mitte kaalust.
Rinnad olemas? Kus? Puusad küll, jah.
Üles lööduna on kena, aga niisama küll mingi erilise iludusega tegemist pole. Ja kehakuju võib meeldida või mitte, aga no paksus on küll midagi, mida tema kohta kindlalt öelda ei saa, ülakeha on ikka väga peenike.