Esileht Ajaviite- ja muud jutud Paksuks läinud

Näitan 27 postitust - vahemik 31 kuni 57 (kokku 57 )

Teema: Paksuks läinud

Postitas:
Kägu

Mis juttu räägid? Täiesti ükskõik mis pikkuses oled ju, ülekaal ei sõltu ju sellest. Ma olen 180cm aga ikka hädas, et ei saa kaalu kuidagi alla ja päris saledaks.

Rääkisin lasteosakonnast riiete ostmisest. Sealt ostan mina oma riided.

0
-20
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kanter on kes?

See küsimus on piinlik.

+16
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

See on ju ilmselgelt jälle see lillkapsamutt. Viimane postitus reetis jälle, kus suvaliselt panemist mainis.

Suvaline panemine normaalne? Ei ole ju! Rahvas peast segane. Kes siis oma kehakest laseb teisel ära laseb kasutada. Ei ole vaja pärast pärdikunäoga meditsiiniasutuses seista ja nutta luristada.

+2
-25
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Ei peagi. Ma arvan, et paljud elavad oma keha rest hoolitsevalt, aga ma ei näe, et keegi oleks selle ekstra välja toonud.

Ära arva! Kas ikka hoolitsevad? Mitu % inimestest teevad asju teadlikult? Liiga vähe!

Antud inimene, kellest jutt, seda teeb.

+2
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pereelu ja suhted?

BSH on supervormis ja see teema siin on lollus kuubis.

See on ju ilmselgelt jälle see lillkapsamutt. Viimane postitus reetis jälle, kus suvaliselt panemist mainis.

Sina oled täpselt sama tüütu oma hõisetega kui tema. Palun jäta järele. Jah, sa arvad, et aitad teisi, aga sulle on korduvalt öeldud, et JÄTA JÄRELE see oma lilkapsamuti jaur. Tüütu.

+3
-12
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mulle Brigittte inimesena ei istu, aga tegemist on väga kauni, saleda ja väga ilusa, naiseliku ja seksika figuuriga naisterahvaga. Tal ongi loomulikult ilus näolapp ja ta näeb väga ilus ja armas välja ka ilma igasuguse meigita. Minu meelest on tal ka väga naiselik ja seksikas keha. Ma ei ole inimene, kes arvaks, et iga kriitika on avaldatud kadeduse pärast, aga tema puhul küll arvan. Nimelt siin mingi inimene, kellele ta personaalselt ette jääb ja pidevalt halvustab tema väidetavalt matsakaid jalgu. Ma ise olen alati normkaalus olnud, aga pigem ülemises otsas ja mul on ka selliseid jämedamad jalad. Kindlasti rohkem kui Brigitttel. Samuti laiad puusad. Mõni ei saa aru, et kehatüüp ongi väga erinev. Mõni on hästi kiitsakas, peenikeste jalgade ja puusadega ja üldiselt väikeste rindadega. Mina seda naiselikuks ei pea. Brigitte on naiselikkuse kehastus ja proportsioonid on just sellised nagu naisel olema peaks. Liivakella figuur ja kumerused ikkagi olemas. On rinnad ja puusad. Kel on laiemad puusad, on tavaliselt ka laiemad jalad. Inimestel koguneb rasvkude erinevatesse piirkondadesse. Ma võin võtta 10-15kg alla, aga jalad mul ikka jämedamad. Selleks et oleks peenikesed peaks olema normkaalu täiesti alumises otsas, alakaalu lähedal.

Brigitte jalgadel pole mitte kui midagi häda. Selline täiesti põhjendamatu halvustamine on eriti nõme, kuna on küllalt täiesti ilusaid ja normkaalus naisi või isegi liiga kõhnasid, keda on halvustatud paksuks. Ja sellest tekivad naistel söömishäired. Ülinõme naistel endil nii käituda. Olen 100% kindel, et TA ise on oluliselt matsakam ja inetum.

Mis puudutab nägu ja lõualotti, siis see jällegi individuaalne. On naistuttavaid, kel on lott lõua all, kuigi väga peenikesed. Oleneb näotüübist. Mul endal on ka ükskõik palju kaalun ja see tuleb hambumusest mitte kaalust.

Rinnad olemas? Kus? Puusad küll, jah.

Üles lööduna on kena, aga niisama küll mingi erilise iludusega tegemist pole. Ja kehakuju võib meeldida või mitte, aga no paksus on küll midagi, mida tema kohta kindlalt öelda ei saa, ülakeha on ikka väga peenike.

+5
-24
Please wait...
Postitas:
Kägu

Kritiseeri neid mõistusetuid, kes ilma kummita ennast tundmatutel panna lasevad.

Ok selge, see on see hull jälle.

+12
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tõstame teemaalgatuses mainitud isiku täiesti kõrvale. Mis on kehakaalus piinlik? Kehakaalust rääkimine? enda eest hoolitsemine? enda väärtustamine? Rahvatasemel rääkides ülekaal, söömihäired, ravikulud- kelle mure? Rahvarahakoti mure! Normaalkaalus elada ei ole üldse raske. Endast ka natukene: Riided ostan lasteosakonnast 176-180, tihti needki kottis ja suured. Auto suurem kui maja, sellist ma endale ei ostnud, ei ole vaja. Rattaga liigun iga päev, mõnus ja tervis tänab! Muidu olen ka nunnu, alkohol 0, suitsetamine 0, teised mõnuained 0. Olen siis ka suur rahvarahakoti fänn ja sõber, ei kuluta.

Oo, see on küll üllas ja suuremeelne, et maksumaksja raha säästmiseks nii palju pingutad! Sinu postitustest on näha, et ega see enesepiitsutamine ja lihasuretamine sulle kerge pole olnud. Täiskasvanud naise enesehinnangule ja minapildile mõjub üsna laastavalt, kui peab ainult lasteriideid kandma.

Mina, maksumaksja, luban sulle nüüd natuke hõlpu. Mine osta aeg-ajalt üks veinipudel ja 3kg tort, kartulikrõpsu ja hamburgerit ka. Saad natuke vormikamaks strateegilistes kohtades ja normaalselt täiskasvanute riided selga. Lähevad su perekooli kommentaarid ka kohe rõõmsamaks.

+22
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oo, see on küll üllas ja suuremeelne, et maksumaksja raha säästmiseks nii palju pingutad! Sinu postitustest on näha, et ega see enesepiitsutamine ja lihasuretamine sulle kerge pole olnud. Täiskasvanud naise enesehinnangule ja minapildile mõjub üsna laastavalt, kui peab ainult lasteriideid kandma. Mina, maksumaksja, luban sulle nüüd natuke hõlpu. Mine osta aeg-ajalt üks veinipudel ja 3kg tort, kartulikrõpsu ja hamburgerit ka. Saad natuke vormikamaks strateegilistes kohtades ja normaalselt täiskasvanute riided selga. Lähevad su perekooli kommentaarid ka kohe rõõmsamaks.

Jutt mida müüd lehkab. Kassi saba alla mine oma lubadustega. Äkki lubad infarkti ka mõne eest läbi teha. Sina lubad? Kes oled siuke lubaja.  Süda on tilluke, võta mõistusega, kui veresooned rasvast umbe ajada, kuidas veri sinu arvates ringi peaks käima! Nii kaugele võimet mõelda ja näha ei ole. Elementaarne eneseväärtustamine on sinu jaoks enesepiitsutus? Mismõttes? Muidugi teen kõik selleks, et voodis ei peaks vedelema maksumaksjate raha eest. Miks ma rohkem peaksin maksma või jämedam olema? sellepärast,et sina ütled. Ütle elustiilihaigustele ei ja muutud ka sina tervemaks.

+2
-21
Please wait...
Postitas:
Kägu

Oo, see on küll üllas ja suuremeelne, et maksumaksja raha säästmiseks nii palju pingutad! Sinu postitustest on näha, et ega see enesepiitsutamine ja lihasuretamine sulle kerge pole olnud. Täiskasvanud naise enesehinnangule ja minapildile mõjub üsna laastavalt, kui peab ainult lasteriideid kandma. Mina, maksumaksja, luban sulle nüüd natuke hõlpu. Mine osta aeg-ajalt üks veinipudel ja 3kg tort, kartulikrõpsu ja hamburgerit ka. Saad natuke vormikamaks strateegilistes kohtades ja normaalselt täiskasvanute riided selga. Lähevad su perekooli kommentaarid ka kohe rõõmsamaks.

Jutt mida müüd lehkab. Kassi saba alla mine oma lubadustega. Äkki lubad infarkti ka mõne eest läbi teha. Sina lubad? Kes oled siuke lubaja. Süda on tilluke, võta mõistusega, kui veresooned rasvast umbe ajada, kuidas veri sinu arvates ringi peaks käima! Nii kaugele võimet mõelda ja näha ei ole. Elementaarne eneseväärtustamine on sinu jaoks enesepiitsutus? Mismõttes? Muidugi teen kõik selleks, et voodis ei peaks vedelema maksumaksjate raha eest. Miks ma rohkem peaksin maksma või jämedam olema? sellepärast,et sina ütled. Ütle elustiilihaigustele ei ja muutud ka sina tervemaks.

Ma söön torti ja vahel ka joon veini – tore on. Näidud on mul kõik korras ja vorm on ka väga hea(ma teen tugevat sporti).
Sina võid oma hirmudega edasi elada, mina naudin oma elukest.

Peakski poodi jäätist ostma minema.

+13
-10
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma söön torti ja vahel ka joon veini – tore on. Näidud on mul kõik korras ja vorm on ka väga hea(ma teen tugevat sporti). Sina võid oma hirmudega edasi elada, mina naudin oma elukest. Peakski poodi jäätist ostma minema.

Söö ja joo, kelle asi. Sina pead ise oma tehtud tegude eest vastutama. Saad sa aru, et kas sa oled mulla all või mulla peal, see on su oma asi. Mis siin hirmsat on, ei olegi ju midagi hirmsat.

+2
-14
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma söön torti ja vahel ka joon veini – tore on. Näidud on mul kõik korras ja vorm on ka väga hea(ma teen tugevat sporti). Sina võid oma hirmudega edasi elada, mina naudin oma elukest. Peakski poodi jäätist ostma minema.

Söö ja joo, kelle asi. Sina pead ise oma tehtud tegude eest vastutama. Saad sa aru, et kas sa oled mulla all või mulla peal, see on su oma asi. Mis siin hirmsat on, ei olegi ju midagi hirmsat.

Sulle samad sõnad – ära söö ega joo, kelle asi.

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Täpselt nii ongi. Hiljem ei saa öelda, l.oll arst, midagi ei tea ja aidata ei oska. Kõik mida teeme, teeme eelkõige iseendale.

+1
-10
Please wait...

Postitas:
VerklarteNacht

Täpselt nii ongi. Hiljem ei saa öelda, l.oll arst, midagi ei tea ja aidata ei oska. Kõik mida teeme, teeme eelkõige iseendale.

ahh, mis sa ajad. See, et inimene endale torti või veini lubab, ei tähenda, et tal sellest probleemid tekivad.

+4
-2
Please wait...

Postitas:
saskia2

Mulle Brigittte inimesena ei istu, aga tegemist on väga kauni, saleda ja väga ilusa, naiseliku ja seksika figuuriga naisterahvaga. Tal ongi loomulikult ilus näolapp ja ta näeb väga ilus ja armas välja ka ilma igasuguse meigita. Minu meelest on tal ka väga naiselik ja seksikas keha. Ma ei ole inimene, kes arvaks, et iga kriitika on avaldatud kadeduse pärast, aga tema puhul küll arvan. Nimelt siin mingi inimene, kellele ta personaalselt ette jääb ja pidevalt halvustab tema väidetavalt matsakaid jalgu. Ma ise olen alati normkaalus olnud, aga pigem ülemises otsas ja mul on ka selliseid jämedamad jalad. Kindlasti rohkem kui Brigitttel. Samuti laiad puusad. Mõni ei saa aru, et kehatüüp ongi väga erinev. Mõni on hästi kiitsakas, peenikeste jalgade ja puusadega ja üldiselt väikeste rindadega. Mina seda naiselikuks ei pea. Brigitte on naiselikkuse kehastus ja proportsioonid on just sellised nagu naisel olema peaks. Liivakella figuur ja kumerused ikkagi olemas. On rinnad ja puusad. Kel on laiemad puusad, on tavaliselt ka laiemad jalad. Inimestel koguneb rasvkude erinevatesse piirkondadesse. Ma võin võtta 10-15kg alla, aga jalad mul ikka jämedamad. Selleks et oleks peenikesed peaks olema normkaalu täiesti alumises otsas, alakaalu lähedal.

Brigitte jalgadel pole mitte kui midagi häda. Selline täiesti põhjendamatu halvustamine on eriti nõme, kuna on küllalt täiesti ilusaid ja normkaalus naisi või isegi liiga kõhnasid, keda on halvustatud paksuks. Ja sellest tekivad naistel söömishäired. Ülinõme naistel endil nii käituda. Olen 100% kindel, et TA ise on oluliselt matsakam ja inetum.

Mis puudutab nägu ja lõualotti, siis see jällegi individuaalne. On naistuttavaid, kel on lott lõua all, kuigi väga peenikesed. Oleneb näotüübist. Mul endal on ka ükskõik palju kaalun ja see tuleb hambumusest mitte kaalust.

No aga miks sa siis oma hambumust ometi ei korrigeeri?

Jalgade kuju on raske muuta üldiselt jah, et kui loodud tugevad jalad, siis nii on, võta maha palju tahad, jalad ikka tümakad.

+3
-10
Please wait...

Postitas:
maarjaline

Väga piinlik on rääkida kehakaalust, aga kas teile ka tundub, et Brigitte Susanne Hunt on kaalus juurde võtnud? Ta pole otseselt paks, aga on ümar. Pole kursis viimaste uudistega, kas ta on loonud pere ja ootab last?

piinlik, aga ikka küsib, haiglane uudishimu, mis muud, nii et piinle

+8
-2
Please wait...

Postitas:
seliiina

Sina oled täpselt sama tüütu oma hõisetega kui tema. Palun jäta järele. Jah, sa arvad, et aitad teisi, aga sulle on korduvalt öeldud, et JÄTA JÄRELE see oma lilkapsamuti jaur. Tüütu.

Eks ta jätab järele, kui lillkapsamutt jätab järele. Lihtne. Tema “jaur” on palju nõmedama pideva ja tüütava mulina tagajärg, mitte vastupidi, eksole. Et tegu on vaimselt haige inimesega, ei tee tema käitumist talutavamaks ega meeldivamaks, igasugused ei peaks netis hulluma ja teised kannatama seda mõttetu pläma.

+5
-1
Please wait...

Postitas:
mudakonn

Vanasti olid kõik naised jämedad. Ükski mees ei tahtnudki omale kondist ja nälginud naist, selline ei jaksanud teha tööd ega sünnitada järglasi. Suri varakult tiisikusse ja tuli hakata otsima uut naist. Kui tahame püsima  jääda rahvana, siis peame pöörduma tagasi  hea traditsioonilise aja juurde.

Kurb on kuulda, et noor naine polegi veel rase. Kaua ta ootab, varsti on sünnituskõlbulik aeg möödas.

+3
-17
Please wait...

Postitas:
maarjaline

Vanasti olid kõik naised jämedad. Ükski mees ei tahtnudki omale kondist ja nälginud naist, selline ei jaksanud teha tööd ega sünnitada järglasi. Suri varakult tiisikusse ja tuli hakata otsima uut naist. Kui tahame püsima jääda rahvana, siis peame pöörduma tagasi hea traditsioonilise aja juurde.

Kurb on kuulda, et noor naine polegi veel rase. Kaua ta ootab, varsti on sünnituskõlbulik aeg möödas.

no kurvasta siis

0
-2
Please wait...

Postitas:
tuti helve

Kui vana sa oled? Mul ka ei olnud normaalkaalus püsimine mingi kunst, kui ma olin noorem. Nii kui 40 kukkus, hakkas üks jant pihta. Aga teise inimese mingi paarikilose kaalutõusu kohta perekooli teemat teha – no see on tõesti piinlik. Kaalutõus ei ole piinlik. See võib tulla väga paljudest erinevatest teguritest, ka rasedusvastaste vahendite kasutamisest, mingitest ravimitest, stressist, magamatusest, geenidest jms. See ei ole ainult nii, et söön tervislikult ja sõidan rattaga ja olen sale elu lõpuni. Ole enda üle õnnelik ja ära kritiseeri teisi. Kui imestad, siis imesta omaette, ei ole vaja mingeid teemasid teha.

Vanus: 20-100 vahel. Teema ei ole minu. Keda kritiseerisin- NÄITA! Mis piinlik peaks olema, kas enda ja rahva tervisest rääkimine?- see on reaalsus ja iga asja kohta peame küsima, kes maksab? Ise pead ennast ja oma tervist väärtustama. Rohkem ja rohkem peab tervisest rääkima. Kritiseeri neid mõistusetuid, kes ilma kummita ennast tundmatutel panna lasevad. Mõistus on kus?

Appi, palju sa joonud oled? Oled kaine peaga oma postituse üle ka lugenud? Suht piinlik..

+1
0
Please wait...

Postitas:
t6yhn
Mis on kehakaalus piinlik? Kehakaalust rääkimine? enda eest hoolitsemine? enda väärtustamine?  Rahvatasemel rääkides ülekaal, söömihäired, ravikulud- kelle mure? Rahvarahakoti mure!  Normaalkaalus elada ei ole üldse raske. Endast ka natukene: Riided ostan lasteosakonnast 176-180, tihti needki kottis ja suured. Auto suurem kui maja, sellist ma endale ei ostnud, ei ole vaja. Rattaga liigun iga päev, mõnus ja tervis tänab! Muidu olen ka nunnu, alkohol 0, suitsetamine 0, teised mõnuained 0. Olen siis ka suur rahvarahakoti fänn ja sõber, ei  kuluta.

No küll on tore! Lisaks on aju mõõtmed ka ilusti keha mõõtmetega proportsioonis.

Saaks sind äkki mingile auhinnale nomineerida? Muidu pead ise kiitma kogu aeg.

+7
-1
Please wait...

Postitas:
piret005

Endast ka natukene: Riided ostan lasteosakonnast 176-180, tihti needki kottis ja suured.

Kas lasteosakonnas on 180 cm riideid? Vabandust, et küsin, ise olen normaalmõõtmetes naine. 180 on ikka jube mast ja kui oled veel ülikõhn, on see väga kole. Ega muidu nii ei ütleks, sest ega inimene ei ole süüdi, kui ta selline on, aga sina oled nii ülbe ja ennast täis, et natuke maa peale toomist ei teeks ehk paha.

+5
-6
Please wait...

Postitas:
Huviline

Endast ka natukene: Riided ostan lasteosakonnast 176-180, tihti needki kottis ja suured.

Kas lasteosakonnas on 180 cm riideid? Vabandust, et küsin, ise olen normaalmõõtmetes naine. 180 on ikka jube mast ja kui oled veel ülikõhn, on see väga kole. Ega muidu nii ei ütleks, sest ega inimene ei ole süüdi, kui ta selline on, aga sina oled nii ülbe ja ennast täis, et natuke maa peale toomist ei teeks ehk paha.

Ma pole küll see, kellele sa vastad, aga ülbe ja ennast täis oled sa ise. Ehk siis kõik modellid on koledad? Sest alla 180cm nad pole reeglina.

+4
-3
Please wait...

Postitas:
elokuu

Minu teada lastriiete valik lõppeb 164-170cm-ga. Lohvakad on need seepärast, et lapsed üldiselt ei aja taga kehasse liibuvaid riideid. Neil ei tähtis taljesse lõige vaid mugavus liikumisel.

+7
0
Please wait...

Postitas:
IirHisabella

Minu teada lastriiete valik lõppeb 164-170cm-ga. Lohvakad on need seepärast, et lapsed üldiselt ei aja taga kehasse liibuvaid riideid. Neil ei tähtis taljesse lõige vaid mugavus liikumisel.

Jep, ma tahaks ka kohe näha neid 180 suuruses LASTEosakonna ilusaid stiilseid rõivaid täiskasvanud eneseteadliku daami seljas, kes kunagi thorthi ei söö ja feini ei joo, sest fuih, järgmisel sekundil oled ju muidu infarkti surnud paks siga valmis…

+13
0
Please wait...

Postitas:
Tiivatuul

Rääkisin lasteosakonnast riiete ostmisest. Sealt ostan mina oma riided.

Ütlen ausalt, olen seda üsna tihti (just) naisterahvaste suust kuulnud ja ei saa aru, miks see eriline, noortekeeli väljendudes, “flex” peaks olema. Uhked selle üle, et olete lapse kehaga? Ei puusa, ei rinda? Kas see peaks täiskasvanud naise puhul normaalsus ja iluideaal olema?

Mis see järgmine enesekiitus on? “Mina olen nii väike ja nunnu, et ostan endale toitu loomapoest”?

+19
-2
Please wait...

Postitas:
maarjaline

et siis mõni kannab siin lasteriideid, ei tea, mis vanuses ollakse

+1
0
Please wait...

Näitan 27 postitust - vahemik 31 kuni 57 (kokku 57 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Paksuks läinud