Kuidas laps tulevikus tööl plaanib käia?
Oh issand, hakkab pihta 😀
Mind koolis ka õpetaja hurjutas, et hissand jummel, sina küll elus hakkama ei saa, kui ei suuda hommikul õigeks ajaks kooli jõuda! (ma läksin sageli alles kolmandaks tunniks). vastasin talle, et eks ma siis sätin oma elu nii, et ei pea vara ärkama. Ja olengi nii teinud. Ma ei käi sellises kohas tööl, mis algaks kell 8 hommikul, pole kunagi käinud. Ma enne kella 10 hommikul ei tee üldse mingit tööd, peab mingi erandjuhtum olema, kui satub midagi sellisele ajale.
Lisaks: ma ei kasvata oma last sellise mentaliteediga, et temast saab palgatöötaja, kellel on mingi õiendav boss. Ta näeb juba kodus minu pealt, et saab ka teisiti. See ei tähenda, et tööd üldse ei teeks ja elaks teiste kulul, teen ikka. Aga ma ei tantsi teiste pilli järgi ja elan sellises rütmis, mis sobib mulle nii füüsiliselt kui mentaalselt. Ei ärka kell 7 hommikul, et tööle joosta. Ja olen ise väikeettevõttes ülemus, hästi leebe ülemus seejuures. Tähtajaks peavad asjad valmis olema, seda küll. Aga muus osas mind üldse ei koti, kus keegi töötab või kui kaua ta oma tööülesannet täidab. Ka nii saab elada. Ära ole oma kitsas kastis kinni.